Живеене заедно преди брака

• 30 093
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
  • MI
Сирен донякъде е права, но прекалено много обича да провокира според мен и затова понякога пише прекалено крайни изказвания. Simple Smile На главната може да намериш няколко, с които да излезеш и в последствие може да се окаже, че някой от тях е подходящия.Пък може и жаби да си останат, никога не се знае. Виж, ако не излезеш с никого, със сигурност няма никой да е подходящ. Т.е. в единия случай поне има някакъв шанс, а и не е задължително да се стига до нещо повече от излизане с голямата част от тях. И има още един бонус - опознаваш различни типове, та знаеш какво не искаш. Предполагам, че това има предвид Сирен, ако не е така да си каже.

# 571
Именно. А срещите с повече мъже показват, че все пак ги има и се избягва моментът на вкопчването в един-единствен, като се появи.

Противно на подигравките, след развода не съм се взела с "първия срещнат с пари". Набързо се срещнах с няколко, и с пари, и без пари. Имаше такива с пари, които да ги треснеш с лопатата направо, хич не ми е минавало през ума да ги омайвам и да ги правя Единствени, или пък да раждам, че да ги задържа.

# 572
  • Street of Dreams
Все пак си има и друга страна. Да излизаш с кой да е, само за да си правиш рисунка какво не искаш, може да доведе до по-голяма фрустрация и дори отчаяние. Не се ли създава чувството, че си губиш времето с идиоти?

Аз като съм била сингъл, не съм ходила по срещи изобщо (сигурно и това не е нормално), но като се замисля, с когото съм решила да изляза, се е стигало до връзка. Ама аз съм трудна със срещите много, въпреки множество предложения.

# 573
A защо да си губиш времето? Прекарваш си приятно, без много ангажименти.

# 574
Загубеното време си е загубено време.
Къде е Невена да каже - те много може да ме канят, ама мен ме мързи да си отделям от времето за смотаняци.

Може би такива безразборни срещи имат смисъл при жени без много социални контакти, които нямат кой знае какви наблюдения върху хората. Останалите обикновено знаят какво търсят у един мъж и какво могат да предложат насреща.

# 575
  • Street of Dreams
Значи аз мисля подобно на Невена. Критерият ми за приятно прекарване е висок и се предполага, че ако съм си прекарала приятно с някой мъж, то ще искам (раз)връзка. Приятели си имам достатъчно.

# 576
И аз така. Загуба на време е срещата с мъж, който не те привлича. Да не говорим, че вероятността после да му обясняваш, че само си се забавлявала е голяма.

# 577
  • Наблизо
Съгласна съм с Ема.Ако си млада и не ти е приоритет да се обвързваш,можеш да излизаш с всякакви интересни типове.Няма лошо в опознаването.
Обаче някой,който излиза с кофти хора,а уж търси сериозно..за мен веднага означава че или не знае какво търси или е доста отчаян и пробва всичко налично.

За мен и друго е проблем,относно ''хубавите''.Не ми е важно да е хубав за всички,важното е на мен да ми харесва..но някак ми пречат ''смотани в любовта '' мъже.Този тип,който не може,а иска да задържи приятелка,такъв измамен от гадже,който поради изброените няма почти никакъв опит.
Притеснява ме,че,както при жените,може да го удари сляпата неделя на недонаживял се след като си го пооправила.

# 578
Чакай сега, кой ти е казал, че ще са смотаняци? Говоря за човек, който изначално е приятен все пак, минал е първия подбор, тоест е привлекателен. Къде пиша да се срещате със случайни просто ей така?

Сега вече ако сте от типа жени, които трудно биват привлечени, това е друг въпрос. И пак идва до преодоляване на идеята, че се полага връзка. Дали ще има връзка решава мъжът.

# 579
  • MI
Сега, колкото и да ме дразни на моменти Сирен, надали и тя е излизала с видимо неподходящи. Просто такъв й е стила, трябва да провокира. Разбирам защо го пише - имам приятелки, които наистина на всички намират кусури и не дават шанс за опознаване. Ами, още не са намерили принца. Накрая шанс дават на най-неподходящия, защо не ме питайте.

# 580
За мен възпитанието на един мъж не се включва в забавлението. Не ми се еналагало толкова да се хващам с някой на всяка цена, за да инвестирам в това да го възпитам по мой вкус.

# 581
Излизала съм и с такива, при които на първото кафе се кръстиш, боже упази и дотам. Ама все пак това е един час загубен, не 10 години живот.

Аз говоря за случаите на 35+ - там вече ако не си гъвкава и малко не си нарушиш принципите, вината си е вече твоя, че си сама.

Щото в крайна сметка една връзка има 2 гледни точки - не само изискванията на жената. Ако дадеш шанс на един мъж, току-виж ти дал неща, за които дори не си подозирала, че искаш. Стагнацията в живота не е гот, да се вкопчиш в едни принципи и да не мърдаш.

# 582
  • София
Моите впечатления пък са, че жените, които чакат мъжът да реши да има връзка с тях, т.е. поставят се в по- долна позиция, обикновено не биват избирани за връзка.

Относно самовлюбеността във външния вид- нямах предвид педалеещи, които се гледат нон- стоп във витрини и огледала. Те не са опасни, повърхностни са. Визирам мъже, които смятат това за голямо свое богатство.

# 583
E как точно се изисква връзка? Все пак понякога се случва да сме на по-долна позиция, хората са различни, за някои мъже не сме достатъчни и решават да не започнат връзка. Спираш и толкова, следващия.

# 584
  • Наблизо
Щото в крайна сметка една връзка има 2 гледни точки - не само изискванията на жената. Ако дадеш шанс на един мъж, току-виж ти дал неща, за които дори не си подозирала, че искаш. Стагнацията в живота не е гот, да се вкопчиш в едни принципи и да не мърдаш.
Зависи зависи..Нали за това говорим тук - дали си струват еди какви си компромиси в името да не сме сами?
За мен не.Има неща с които не правя компромиси като се завързват нещата.Например да ми е грозен и да ми е смотан.Държа на мъжката инициатива - някакъв смотаняк,който едвам едвам да прави крачките,съм не-мерси.Нито съм изпаднала дотолкова да си искам връзка,внимание,нито нищо.Предпочитам да усещам ,че иска точно мен..а не че само аз съм му обърнала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт