Живеене заедно преди брака

• 30 099
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Това пък за първи път го чувам...

Дали жената ще стане слугиня зависи от нейното и неговото възпитание, не от това дали ще живеят заедно или не преди брака.

С мъжа ми живяхме 4 г. преди да сключим брак. Никой на никого не е бил слуга, и двамата учехме, работехме и си споделяхме отговорностите вкъщи (финансово и физически).
За мен е задължително да се поживее така преди по-задълбочени стъпки, няма друг начин да опознаеш човек. Всъщност точно с такова съжителство една жена може да види дали той вижда в нея слугиня или не.

Супер точен отговор! Аз лично съм на същото мнение!!!

# 556
  • Street of Dreams
Охх на глас се смея, ама айде, няма да коментирам.

Не сте ли забелязали, че някои мъже със същността си успяват да изглеждат и красиви и чаровна, а други аполоновци, в момента, в който си отворят устата, стават доста грознички?

Иначе да, външният вид е важен, да ти е хубаво да го виждаш навсякъде. Човек не трябва и да се отпуска.

# 557
Още по-абсурдно е, когато неАполон се изживява на такъв и е "нарцис". Всъщност, точно най-големи красавци, които съм познавала, са били със средно за масата самочувствие, а изживяващите са на красиви, са били най-често такива, чиято красота не е била естествена и са били родени "грозни патенца".

# 558
  • Paris, France
За приятелство външността няма голямо значение, но за полова връзка има. За създаване на деца мъжът трябва да е физически здрав и доста як. Мъж с някакъв, дори лек физически дефект като недоразвита брадичка или тесни рамене, който друга жена даже не би забелязала, ме отвращава. Ако не видя плосък корем секс няма. С възрастта повечето мъже спират да се токат и даже се записват. Има го и при нас, жените, но в по-малка степен. Интуицията никога не ме е подвела и най-хубавите ми връзки са с мъже, в които съм се влюбила от пръв поглед. При мене по друг начин връзка не започва. Предпочитам да деля красив паун с половината град отколкото да живея с грозен мухъл, когото, на всичкото отгоре, никой друг не иска, та ще си е само мой. С пауна имам повече свободно време да оглеждам други красавци. Така, ако фалира или се разболее имам лесен изход, хаха.

# 559
Като разглеждам снимки на разни СПА дестинации, често има използвани рекламни манекени, уж да представляват красиви хора. Еми там се хиля като тиква. Някакъв батка се опитал да изкара чувствен секси поглед, ма излязло като тъпо говеждо гледане. Та зависи какво има и в междуушието.

Иначе аполони съм срещала колкото искаш, обаче наистина не се издържат, то наистина си мисли само за релефите.

# 560
  • София
Изобщо, мъж специално да се мисли за красив е патология.
На мъжете други неща са им в главата и самочувствието им се гради на други неща- дали са успешни в работата си, дали ги уважават околните, дали са опора за семейството си, как са в секса и подобни. Никой нормален не застава и не казва "ау, колко съм красив". Дори бих казала, че са опасни (ако не са педалчести и взирането във външния вид не е с тази цел)

# 561
Catcher, много си права.. Бившият ми се оглеждаше повече от мен на всеки прозорец и витрина покрай които мине.. Късно осъзнах патологията му, но все пак се усетих Laughing

# 562
  • MI
Това е стратегия - да смачака жената, че да слуша. И да, обикновено са си съвсем средностатистически мъже, но успяват някак да убедят жената до тях че са кръстоска между Аполон и Айнщайн, а тя трябва да е благодарна че диша същия въздух с тях. Как успяват не знам, талант някакъв е това.
Невена, явно не разбираш че всъщност имаш много различен вкус от много съфорумки. Лошо няма, просто го приеми. Твоят паун за други е прост гъсок. То с всеки паун е така, даже Делон някои не го харесват, представи си. Слава Богу, защото за продължаване на вида наистина трябва всеки влак да има пътници. Аз казвам просто, че е хубаво като се избира да се осъзнава че освен външността всъщност има много други важни критерии, с които компромиси не трябва да се правят. И тъй като дори да не са много, със сигурност са повече от една възможните любови на един човек, просто е много глупаво да се правят прекалени компромиси с основните важни неща.
Оф, който разбрал - разбрал. Дано Нина е разбрала и другите по-млади момичета, те още избират.

# 563
  • София
Ние живеем заедно от година и половина с моя приятел. От втория месец заживяхме заедно и се разбираме добре. Имаме търкания понякога, но по основните въпроси сме на едно мнение.

nelig, мисля точно като теб.  За един мъж е важно да се обичате и уважавате, не държа всички жени по улицата да припадат по него като го видят. Предпочитам да е стабилен и точен като човек, пък нека само на мен да ми харесва. Няма да ме е яд.

# 564
Изобщо, мъж специално да се мисли за красив е патология.
На мъжете други неща са им в главата и самочувствието им се гради на други неща- дали са успешни в работата си, дали ги уважават околните, дали са опора за семейството си, как са в секса и подобни. Никой нормален не застава и не казва "ау, колко съм красив". Дори бих казала, че са опасни (ако не са педалчести и взирането във външния вид не е с тази цел)

Това се нарича нарцисизъм. И колкото и странно да звучи доста мъже страдат от него. Обеца на ухото ми е да отбягвам мъже, които се грижат за външният си вид повече от мен и всяка втора снимка в профила им е селфи.
От там следват и патологиите - насилие (психическо, физическо), тормоз и т.н.
И понеже са най-красивите все са си сами - Клаудия Шифър не ще да се занимава с тях.

# 565
  • Наблизо
А със сигурност не непременно някой кукльо...но някой,който ми харесва в целия пакет.Важно е всичко,затова и не всеки става..или поне не за мен.Не мога да изляза на главната и да съм си намерила 5тима,от които с малко гледане в очите и секс,да съм готова да им родя деца и да живея дълги години,ако не и цял живот..
От една страна има много хора,които имат много високи изисквания,на които те не отговарят реално реципрочно..но от друга и не върви да гледаш на човека до себе си като на предмет,който да използваш и да търсиш еди какви си характеристики...тъй като чувствата са доста важни.

# 566
Според мен има смисъл просто да хванеш някой и да го почнеш отнякъде. Знаеш ли как се рисува хубава рисунка? Рисуваш 10, избираш най-хубавата и хвърляш 9. Ако седнеш и кажеш - сега ще нарисувам 1 супер рисунка, по-вероятно ще я скапеш. И колкото повече опити правиш да е перфектна, толкова повече ще се скапва.

Та намирането на мъж изисква да си имаш работа с мъже. Излез на главната, хвани един, да, няма да е перфектен, но ще имаш по-точни и реалистични критерии. Не може от пет години да си била без гадже и да искаш да ти падне принц изведнъж.

# 567
  • Наблизо
За това съм съгласна,излизала съм много като свободна...най-вече за собствено забавление.Като се появи перфектната рисунка,си го взех и толкова.
Не си представям обаче да се въртя и суча с рисунка,която не ми харесва..ама трябва,защото отговаря на определен набор от качества.

# 568
Не мисля, че задължително трябва да се мине през количество, за да стигнеш до качество Rolling Eyes

# 569
А и при рисуването има градация, пък при мъжете на главната не е задължително. Може първият да е бил най-читав и като го изпуснеш, да си чукаш главата цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт