Живеене заедно преди брака

• 30 115
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
  • Paris, France
нелиг, за какво да ида да живея с мъж, който не ми радва особено окото? Аз нямам стимул. Трудно харесвам някого. Предпочитам изпепеляваща страст и любов без брак и без деца пред живуркане с човек, с когото се разбирам. Сирената е притръпнала, но и си е изживяла любовта и страстите и понеже е искала голямо семейство с деца е решила да не търси повече аполоновци. Първият път едва ли е било така.

Жената със задоволен майчин инстинкт не търси хищно брак и деца и любов Итн. Ако бях останала сама след първото дете нямаше да се оженя повторно никога, нито да родя друго дете. Познавам се и го зная. Ако, обаче, се бяхме разделили без да ни се роди общо дете сигурно щях да се оженя повторно и да родя.

Даващите акъл, които вече са имали дете от предишна връзка или не сме държали на брак и деца не сме имали тиктакащи биологични часовници. Затова сме могли да изживеем нещата както дойдат.

Мъжете възприемат жените с тиктакащи биологични часовници като престарели досадници с хлопащи дъски. С такава жена няма предизвикателство и състезание с други мъже, защото виждат, че други мъже не я желаят за брак или деца. Никой не полага повече усилия, отколкото е нужно за да постигне това, което желае. Ако мъжът не желае брак или деца или мисли, че може да намери по-млада, красива, здрава, богата партньорка е нормално да увърта и изчаква за да си и а секс или уют у дома докато не намери по-желана партия.

Точно по гореизброените причини е важно жената да не показва колко много иска бързо обвързване и деца, но пък тогава се завърта порочен кръг.

# 541
  • Най-красивата страна
Аз лично повече от две години не бих чакала.
Ако съм млада-20-25 -може и да са две години.
Но ако съм на 30-32- 1 година е достатъчна ,за да се разбере дали ще има някакво развитие връзката.Просто няма да имам време за губене.

# 542
Мъжете възприемат жените с тиктакащи биологични часовници като престарели досадници с хлопащи дъски. С такава жена няма предизвикателство и състезание с други мъже, защото виждат, че други мъже не я желаят за брак или деца.
Много зависи от жената. Тук не съм съгласна. Има състезание и за такива жени. Разбирам общата идея на това, което искаш да кажеш и на което искаш да наблегнеш, но все пак.

# 543
Съжалявам, но това е пълна глупост. Най-много кандидати за връзка и изобщо мъже около себе си, съм имала след като навърших 30 години. Тогава смятам съм била и най-хубава и най-интересна. Мъжът ми го избрах аз, съвсем съзнателно и даже имах по-млада от мен конкуренция - той избра мен обаче, престарялата досадница, с тиктакащия биологичен часовник. Не съм изобщо изключение, повечето ми приятелки се задомиха над 30 години и родиха на 30+ .

# 544
  • Street of Dreams
Точно порочен кръг е, Невена. Има противоречие в предния ти пост и то обяснява ситуацията. В случая на моята приятелка беше точно така - тя се връщаш, но не му поставяше дати и условия, за да не изглежда отчаяна и с разхлопана дъска - за нея и двете неща бяха твърде  унизителни. Първо огромната й любов към него, всички виждаме и неговата, второ да вижда любовта си нереализирана - да няма дете, докато всички раждат, а той да е с единия крак навън, като не са женени. Така и не разбрахме какъв му беше проблемът на този и дали ако тя беше настояла, сега нямаше да са женени с деца. Просто тя искаше да види желанието от негова страна, крачката. А той живееше по течението, макар да я носеше на ръце. Тези въпроси, след толкова години, още я мъчат.

# 545
Много пъти съм писала - два пъти да мина по главната и ще си намеря мъж, с който ще може да си живеем добре.
Евала на такива лесни на претенции жени.
Живота ми до сега си е доказателство, че съм "странен" характер, и се погаждам само с определен тип мъже Grin

Не че съм лесна на изисквания, напротив, но мога да "надуша" някой, с когото ще си паснем. От твоя тип мъже няма ли ги наоколо, че толкова трудно се намират?

А човек за секс още по-лесно - не съм пуританка, все нещо ще падне.

# 546
  • някъде в орбита...
Сирена, не е лесно. За съквартирант много хора стават. Но за живот заедно се изискват много повече неща от базово делене на жилищна площ и сметки.

# 547
  • Paris, France
Аз не говорех за възрастта по принцип, а за кваческото поведение, което мъжете подсъзнателно надушват. 30-35г е нормална възраст в големите, западни градове. И аз не се задомих преди да чукна 30. Нямам приятелка на моя възраст, която да се е оженила преди на навърши 29-30г.

Има 30г, които живеят като тийнове и 25 годишни, които натискат за брак и деца.

Лейди Стардъст, и аз имах доста кандидати в края на 20те години и даже средата на 30те, с две деца и женена, хаха, обаче живея в големи, западни градове. В малки, залупени градчета и селца не е така. Мъжете са заминали в чужбина или голям град, а жените са повече на брой от младите мъже, които те самите не искат много, много. В голям град е лесно. Ти и аз не сме мерила за вървежност след 30г. Ти не живееше ли в чужбина?

# 548
Точно порочен кръг е, Невена. Има противоречие в предния ти пост и то обяснява ситуацията. В случая на моята приятелка беше точно така - тя се връщаш, но не му поставяше дати и условия, за да не изглежда отчаяна и с разхлопана дъска - за нея и двете неща бяха твърде  унизителни. Първо огромната й любов към него, всички виждаме и неговата, второ да вижда любовта си нереализирана - да няма дете, докато всички раждат, а той да е с единия крак навън, като не са женени. Така и не разбрахме какъв му беше проблемът на този и дали ако тя беше настояла, сега нямаше да са женени с деца. Просто тя искаше да види желанието от негова страна, крачката. А той живееше по течението, макар да я носеше на ръце. Тези въпроси, след толкова години, още я мъчат.

Първо - огромната й любов към него, пък нереализирана. Това си е баш женица с обсебващ характер. Напълно обяснимо е поведението на предателя, в случая.

# 549
В София живея аз, но мисля имаше една съфорумка с близко до моето име, която живееше в чужбина.

# 550
  • MI
Ох, Невена, защо мислиш че това, което радване твоето око би радвало и моето? Хората имат различен вкус, ама мнооого различен. И твоят мъж за тебе си е хубав, но със сигурност не е Аполон. Точно както и на всички останали форумки. Да не говорим пък че привличането зависи от много други неща, не само от външния вид.
Лошото е ако основният ти критерий за избор е външния вид и затова се примиряваш с всякакви гадости. Случва се.
А пък на Сирената първия мъж сама писа скоо тук че не е бил никакъв Аполон. Но ей на, обичала го е. И ако нямаше други проблеми, сигурно още щеше да е така.

# 551
Аз съм малко от хората, които повече гледат вътрешните качества. Затова голям % от хората са ми симпатични. Проблемът е, че все пак се иска и някои външни качества, чисто прагматични, да са налице, иначе нещата стават по-трудни. Но ако не гледаш хората под лупа, което си е доста старомомински прийом, особено при външния вид, то доста повече стават.

# 552
  • Наблизо
Ъх а на мен ми трябва да ми харесва и външно.Не мога да си легна с някого,само защото имал прекрасна същност.Ако е готин като човек,може да ми е приятел..ама иначе тц.
Вече си е изкуство обаче,да знаеш до каква степен добре изглеждащ можеш да хванеш.Ето тук трябва да е златната среда.

# 553
Да де, хубаво е да ти хареса външно, но има доста хора с приличен вид. И аз си имам някои маркери, за които казвам "не", някои антропологични типове. Но не търся чак и мъжка десятка, то ще е егати нарциса, ще си мисли само за релефа и веждите.

# 554
  • MI
Сирен, за някой картофът е супер секси. По твоето описание за картоф. Grinning Иначе съм съгласна, разбира се.
Именно, де, средата. Нито един от краищата. И не, дами, мъжете ви не са дори близо до Аполон. При цялото пътуване през живота ми, рядко съм виждала чак такива красавци. Виж, жени които са решили че някой е невероятно прекрасен и затова търпят простотии - много. Пък отстрани го гледаш един такъв.... нормален, но напаунчен. Joy

Общи условия

Активация на акаунт