Септемврийски бебета 2018 - Тема 3

• 68 148
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Привет мамчета,

Дали има още някоя като мен от кърмещите без цикъл? На 18 малчо ще стане на 7 месеца, а от гостите ни вест, ни кост. С първото детенце, въпреки, че кърмех ми дойде на 50 ден, а сега....

Аз кърмя и за сега нямам МЦ. Бебка стана на 7м вчера Simple Smile

# 556
Привет мамчета,

Дали има още някоя като мен от кърмещите без цикъл? На 18 малчо ще стане на 7 месеца, а от гостите ни вест, ни кост. С първото детенце, въпреки, че кърмех ми дойде на 50 ден, а сега....

Аз кърмя и за сега нямам МЦ. Бебка стана на 7м вчера Simple Smile

И аз нямам цикъл. На сестра ми и дойде след 1 год.

# 557
Мами, ако съм далй оризова каша, означавали, че съм въвела ориз?

# 558
Ами да ако е купешка е брашно от ориз, та си го въвела, ако е домашно е ясно Grinning

Моята госпожица обожава АМ с ориз и плод, варя ориза на пара, пасирам с АМ и намачквам банан или настъргвам ябълка.

# 559
А какъв ориз ползваш?

# 560
Био ориз бял басмати.

Днес следобед пък ще й сваря просо, круша, ябълка и ще пасирам с АМ, то моето е всеядно и установих, че яде всякакви комбинации Grinning

# 561
  • Beyond the stars
И наш младеж пропълзя, смело включи първа предавка, че до сега заднешком се придвижваше. Grinning Седи все по-стабилно и има огромно желание да стои прав, ако може постояно.
За сега все още се хили на всички хора и няма никаква драма да е без мен. Пу пу, хич не искам мама периоди, та ако може да ги пропуснем.

# 562
Здравейтее мамчетаа!😊
Не знам дали е много уместно този въпрос да го задавам тук, но все пак искам да ви попитам някоя от вас дали се е сблъсквала със следродилна депресия?

# 563
Някоя от вас има ли столче за хранен от икеа. Много ми допаднаха като дизайн, но са доста евтини и не знам дали е удачни и удобни за бебето.
Ако някой има наблюдение нека сподели 😊

# 564
Някоя от вас има ли столче за хранен от икеа. Много ми допаднаха като дизайн, но са доста евтини и не знам дали е удачни и удобни за бебето.
Ако някой има наблюдение нека сподели 😊

Ние вчера ходихме до ИКЕА и там храних малката. Тя реално за първи път яде в стол (вкъщи я храня в шезлонга) и беше ок Simple Smile

# 565
  • Beyond the stars
Лесно се чисти, не заема място, компактен е. Като цяло покрай мен има много доволни, не го взех защото няма позиции за гръбчето, пък шезлонгът отесня.
Мислех го за път, ама взехме вариация на Bumbo на Ingenuity.

# 566
Да , на мен точно това ми хареса, че не заема място като повечето. Но трябва и да е удобно на бебка. Тази функция за гръбчето каква роля играе,  ако я няма както в случая проблем ли е.

# 567
  • Beyond the stars
Ние взехме рано столчето, за да е с нас на масата и ми беше важно да има позиции на гръбчето, за да може да се ползва като високк шезлонг един вид. На 6+ месеца не е проблем вече да са поседнали. Икейскотоняма регулиране на височина, колелца и т. Н и е по-нестабилнл. Ама за цената си е супер.

# 568
Здравейте мамчета,
След 5 дни ставаме на 7 мес. Вече малкия лази уверено, играе си много и е неудържим. Иска да прави всичко, да стои прав, ако може да пробва всичко на вкус и да види навсякъде какво става. Много е любопитен и енергичен.
Вече ползваме проходилка.
Напоследък, обаче, отказва за се храни с лъжица и давам пюрето в шише. Скоро пак ще пробвам с лъжица.
Цикъла ми дойде веднъж като малкия беше на 4 мес и не е идвал отново.

Прилагам снимка на господина. Тук е прясно постриган с машинката, и е с 2 парчета ябълка за смучене 😁

# 569
  • Sofia
Ехеее, колко коса има, че вече е и фризиран 😁 Аз все още чакам на моята госпожица да ѝ израсне плешивото петно на тила, на което всички се смеят 😁

Иначе на мен тъкмо ми дойде за първи път цикълът. Седем месеца прави на 11ти.

Ето я дунди, боса както обикновено, за ужас на баба си 😁
Още ѝ тежат бузите, та за сега само се врътка и все още е далеч от лазенето.

Общи условия

Активация на акаунт