Лидл 124 - Февруари

• 166 480
  • 2 043
  •   2
Отговори
# 90
Рецептата аз я правих със заквасена сметана. Заекът е много сух, за това е повече маслото.

# 91
  • Sofia
Ей я рецептата отново Wink

http://www.bg-mamma.com/?topic=276005

Дени, според мен 20%, че с толкова масло и 30% сметана ще дойде доста блажно май Wink
Аз бих намалила маслото и бих ползвала 30% сметана, просто защото е същинска сметана, не растителна.

# 92
Благодаря за темата!
Аз ли съм в грешка или нашия Лидл? Имаше заредена от сметаната за готвене, 30%, на 1.69 . Сякаш другата седмица трябваше да е на тази цена. Както и да е, взех една, ще готвя утре броколи. Simple Smile
Купихме ядки , сурови, много вкусни, още листи за рисуване, боза със захар, шоколадов мус от френската седмица.

Харесах си тенджера от другата седмица, ще ги видя непременно.

# 93
Сметаната 30% вече си я има в магазините....Или поне в повечето вече сме я видели и закупили Grinning
Мерси за рецептата за зайо, ще пробвам и с пиле- обожавам пиле с лимон и сметана.
Морена, сметаната от 22% също е животинска, макар и не пълномаслена...Аз поне с такова впечатление останах, не пишеше да е растителна.

# 94
  • Sofia
Благодаря за темата!
Аз ли съм в грешка или нашия Лидл? Имаше заредена от сметаната за готвене, 30%, на 1.69 . ...
Не знам, но и аз взех онзи ден на същата цена. Simple Smile
Долче, може, не знам, но ми е трудно да повярвам под 30% да е животинска сметана. Мое си мнение.  Wink

# 95
  • Бургас
Сметаната не е на промоционална цена, просто един вид акцентират върху нея като продукт в новата брошура. Иначе си я има заредена от 21 януари и цената си е все 1,69лв Wink

# 96
Е, то и киселото мляко го обезмасляват....Не ми е трудно да повярвам, че го правят и със сметаната.....Иначе аз предпочитам 30%, 22% я купувам когато ще готвя и за домашните (на тях 30% в готвено им идва мазно).
Брадата, наскоро май акцентираха върху млякото в пластмасова бутилка, "ново", а в темата отдавна се хвалиха, че се е появило.... Друг път "хит цена", ама това на ххл седмиците го правят- и не става ясно къде е хита.... Joy

# 97
  • shumen
Тете,поздравления за заю.Ще взема и аз да го пробвам по тази рецепта.

# 98
Момичета, преди няколко месеца  бяха пуснали детски книжки - Моите животни, сензитивни и още някакъв вид май бяха. Много ми харесаха и да ме пита някой, защо взех само една, която малкия изяде.
Ако някой се сеща за какво говоря, дали са пускали и преди, и да се надявам ли пак да има скоро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 99
Масло само половин малко пакетче ми глътна да запечатването на месото. Не знам защо 125г пише в рецептата. Хем заекът беше 1.600кг. После при запържването на лука добавих още малко...но целият пакет малък не можах да изразходя.
С пиле ще пробвам без чесън...
Сметани от двата вида взех - цяла 30 про сложих и половин 20 про.
Зехтин или др.мазнина не съм добавяла.

# 100
Канибалки такива)) Не ви ли е жал за зайчето, бре))
Аз не видях заек вчера в Лидъл.
Книжки имаше някакви за мъници и животни , ама не знам дали са тези , които търсите.
имаше ги отделно, не само където са книгите. Много блокчета имаше , листа отделно, цветни също
Не видях моливите , исках да взема , тези дето ги харесвате.

# 101
Те моливите бяха отдавна...или са ги прибрали, или са свършили.

# 102
Някой има ли отзиви за тенджерата под налягане, която ще пуснат от четвъртък, пускали ли са я и преди? Цената не е никак лоша та затова се чудех.

# 103
Някой каза, че я има и е доволна. Май в миналата тема беше. 

# 104
За тенджерата под налягане-в пост 11 от тази тема Ско е писала +.
Познайте какво отива да се пече?

Общи условия

Активация на акаунт