Откраднат живот: Любовта лекува • от 26.02 по НОВА ТВ

• 27 657
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Кайчето не е ли една глава над Тасев? Grinning
Тя може да се заобича с Банков и да гледат заедно Пепе, и без това имаше мераци и му носеше кафета Grinning
Ей, тоя доцент докато го свалят, ще го предрусат с кофеин Grinning Зорница му носеше кафе, Кая и тя Grinning

На страницата на сериала слагат любимите любовни сентенции на актьорите, харесва ми. Тази на Иван е много закачлива, интересно ми е дали е препратка към характера на персонажа му.

# 676
Много готино, ще чакаме да пуснат и на другите.

И веднага под негова снимка вопли върнете Ковачеви, а уж бяха с претенции, че са по-различни от фанатизираните фенки на Банков 🤣

# 677
Хубава е идеята с любовните цитати, както преди началото на пети с цитатите на героите.

Е, Моски, по-добре с кофеин да го наливат, отколкото с уиски Grinning
Май са на една и съща височина Кая и Тасев.

# 678
  • София
Според промото Тасев и Ина ще са заедно, не знам как решихте, че може да съберат Кая и Боби Simple Smile

Може ли да копирате сентенциите. Групите на ОЖ за мен са отровна територия и не желая да припарвам до тях.

# 679
В официалната страница са, не в групите. За сега са само тези, дано качат още.

# 680
Роси, ето ги:
Марта/Магда:
"Аз те обичам не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб. " Маркес

Неда/Кая:
"Да се влюбиш не значи да обичаш. " Достоевски

Иван/Деян:
"Любовта е птичка дяволита,
Дето иска, се пилее, дето иска, там ще пее" Яворов

Ванилия,  благодаря Hug

# 681
  • София
Моски, Ванилия, благодаря Simple Smile
Хоресва ми мисълта на Неда, но е пълен антипод на внушенията, които ОЖ оставя  относно любовта, където всичко приключва с влюбването и когато дойде време за обичането рязко се сгромолясва.
Групи, официални страници, все тая. Едни и същи персони се изявяват и на едното и на другото място.

# 682
Да, така е, Росита.
Както отбелязах вече - проявяват се и там с коментари.
Просто уточних къде са, за да не ги търси някой в групите.

# 683
Кайчето не е ли една глава над Тасев? Grinning
Тя може да се заобича с Банков и да гледат заедно Пепе, и без това имаше мераци и му носеше кафета Grinning

И на мен това ми мина през ума, ама нали сте  заплюли Доцента за Зорница и не посмях да предложа тази схема Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Чакай, че аз вече се обърках със Зорница и нейните любови, ама тя нали нещо се заиграва с новия супер герой? Grinning
На мен от промото Банков ми изгледжда съвсем свободен да приеме кафето на Кайчето Grinning

# 685
Веднага отивам да подкрепям тези, които искат Марио да остане.
Всеобщото мнение е, че сценаристите се влияят от настроенията в социалните мрежи.
И не, не смятам, че има нещо общо между тези постове и онези, които искаха Вергов, защото вторите,  едновременно с това, сипеха тонове пумия и обиди срещу Велислав и Димитър.
Едно е да искаш да гледаш даден актьор, друго е да сипеш обидни епитети и негативизъм срещу останалите.

# 686
Моски, Ванилия, благодаря Simple Smile
Хоресва ми мисълта на Неда, но е пълен антипод на внушенията, които ОЖ оставя  относно любовта, където всичко приключва с влюбването и когато дойде време за обичането рязко се сгромолясва.
Групи, официални страници, все тая. Едни и същи персони се изявяват и на едното и на другото място.

Роси, доколкото разбирам, това са любими сентенции на актьорите, няма общо с героите и историите им...май Simple Smile

# 687
Доне, на мен пък на Неда ми пасва много на образа на Кая, както и на Марта.
За Иван не знам, защото не познавам още героя му. Simple Smile

# 688
За мен са си точно едни и същи.
Няма лошо да искаш да гледаш даден актьор и да дадеш обратна връзка на екипа, но не смятам, че това трябва да се случва в пост за друг актьор.
Самият факт, че се кряка върнете Ковачеви под снимките на Иван на мен ми е достатъчно показателен и без да се пишат директни обиди към него.

# 689
Аз още от миналия сезон харесвам сцените на Неда с Вергов повече, отколкото с Владо. Така че проблем за мен няма Кая да свали недостъпния доцент Grinning
Новият гений ще е със Зорничка, а ако имам късмет Инчето с костюмара  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт