Ножица за подстригване

• 643
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте. Бих искала да си купя ножица за подстригване за домашна употреба. Искам да се впишат в рамките на 100 лева. Имате ли някакви препоръки за марка и какво точно трябва да се гледа? Благодаря предварително.

# 1
  • Terra incognita
Солинген, имат и български сайт.

# 2
https://2styrkela.com/krasota-i-stil/friziorstvo/frizyorski-nozh … podstrigvane.html

Моята е от Двата щъркела,много съм доволна.

# 3
Ха, тъкмо се разрових преди дни за ножица за подстригване и ето тема. Следя и аз...Моят бюджет е доста по- малък, но ще са ми полезни мнения за марка поне. Записвам си Солинген.
В Ремедуим гледах, че има на място, искаше ми се да "пипна" както се казва, въпреки, че нищо не разбирам. Гледах в make up, че има доста намалени варианти. Дано повече хора споделят впечатления.

# 4
Аз си бях взела бюджетен вариант,но не режеше хубаво (беше към 28 лв.).

# 5
Аз си бях взела бюджетен вариант,но не режеше хубаво (беше към 28 лв.).
Можете ли да напишете марката? Да я избягвам, ако ми попадне.

# 6
Тази

Има голям избор на ножици от тази марка, разгледайте и други ако искате.

# 7
Мисля,че беше  Comma.     Иначе се спрях на Солинген и ще поръчам на тази марка.

# 8
  • София
Мисля,че беше  Comma.     Иначе се спрях на Солинген и ще поръчам на тази марка.

Не препоръчвам уреди на Солинген да се купуват/поръчват от сайта на 2та щъркела.
Майка съм на проф. фризьорка,  имахме голяма сага с купена от тях ножица за 700 лв. Не отговаряше на качеството,  ръждяса бързо, изкриви се, късаше коса и отказаха рекламация и връщане. Но не познаха - момичето тогава работеше в Германия и на място се свърза с фирмата. Хората останаха изненадани какво и от кого се продава от тяхно име и какво е поведението към клиентите.

# 9
Аз мисля да я поръчам от Емаг.

Общи условия

Активация на акаунт