За всички Юли е далече, но бебетата гъделичкат вече

• 40 904
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, не съм много активна тук, ноо нека се включа вече🤗 Да не казвам голяма дума, но с повръщането и гаденето се сбогувах още във втория месец. Бебчето ще е момче според Ф.М. +7 кг. съм във 17 г.с., но само на корем, а бебчо го усетих усезаемо на 27-ми Януари. На втора фетална съм на 13.03 в Добрич при Красимир Стоилов.

Здравей Цвети.От Добрич ли си 😊

# 136
Аз на ФМ съм чак края на март Rolling Eyes, но така ми каза доктора.

Иначе на прегледи си ходя, но още не съм зачислена за ЖК Flushed. Други има ли изостанали като мен?

# 137
Ами ти до сега трябваше да си имаш док за ЖК. Реално прегледите по касата са 3 и имаш и изследвания които той ще ти назначи. Паралелно може да ходиш и на друг преглед.

# 138
здравейте относно киограмите съм качила 4 а съм в 19 седмица с гаденето и повръщането се сбогувах в 3 месец а за фм ми казаха 20 седмица затова съм на 15.02.2019 в фемина за пола ни казаха с сигурност момче каза аг на последния преглед
При кого си на ФМ във Фемина?
при Димитрова

# 139
здравейте относно киограмите съм качила 4 а съм в 19 седмица с гаденето и повръщането се сбогувах в 3 месец а за фм ми казаха 20 седмица затова съм на 15.02.2019 в фемина за пола ни казаха с сигурност момче каза аг на последния преглед
при Димитрова
И аз съм при нея на 19.02. Може ли да пишеш как е минало?

# 140
при Димитрова
И аз съм при нея на 19.02. Може ли да пишеш как е минало?
да аз съм на 15 от 19 00 като мина ще пиша

# 141
Здравейте, не съм много активна тук, ноо нека се включа вече🤗 Да не казвам голяма дума, но с повръщането и гаденето се сбогувах още във втория месец. Бебчето ще е момче според Ф.М. +7 кг. съм във 17 г.с., но само на корем, а бебчо го усетих усезаемо на 27-ми Януари. На втора фетална съм на 13.03 в Добрич при Красимир Стоилов.

Здравей Цвети.От Добрич ли си 😊

Не от Варна съм, но ММ е от Балчик и по съвет отидох при д-р Стоилов и съм страшно доволна!

# 142
За цитонамазката ... И аз незнам какво да мисля. Попитах лекаря ми за нея и тя ми каза " ти луда ли си да ти слагам спеклум и да те стържа докато си бременна и после три дни да кървиш. Пращам в лабораторията измислена проба, колкото да се отчетем, защото е задължителна".  Нека и други да споделят правиха ли ви цитонамазка?

# 143
За цитонамазката ... И аз незнам какво да мисля. Попитах лекаря ми за нея и тя ми каза " ти луда ли си да ти слагам спеклум и да те стържа докато си бременна и после три дни да кървиш. Пращам в лабораторията измислена проба, колкото да се отчетем, защото е задължителна".  Нека и други да споделят правиха ли ви цитонамазка?

На мен ми каза, че по принцип трябва, но не било хубаво, защото после най-вероятно ще има кървене. Даде ми възможност за избор дали да ми прави или не, отказах.

# 144
На мен ми правиха в 12та седмица, мисля че и в 22ра ще ми правят пак. Нямах кървене.

За първи път чувам, че има практика да се пращат измислени проби.

# 145
  • София
Аз имах готова цитонамазка от Септември, та не съм правила сега, но според мен бяха готови да ми вземат.
Starburst8, да не би да са ти взимали микробиолигия само? МБ ми взимаха и на мен, но това е друго.

# 146
Цитанамазка - за да се отхвърли риска от пап, цервикални абнорми.
Микробиологията е друго, то при бременни се прави и по-често

# 147
  • Пловдив/София
Чак пък измислени проби...просто казваш, че не искаш, ако трябва се подписва.
Аз специално си казвам на лекарите, че са ми правили 3 месеца преди да забременея, за да не им хрумне да ми правят пак.
Не са ме карали да подписвам, но и не са ми взимали "наужким", това е несериозно.
Не че е супер опасно, на много бременни пускат, понякога се и налага. Но в масовия случай ако една жена се следи, точно по време на бременност просто няма смисъл.

# 148
Аз изцяло се доверявам на АГ ми. Ако каже, че трябва да прави цито - не бих отказака. Мисля, че ми правиха като ме записаха на ЖК, не е имало проблеми, или не помня де. Сега съм на преглед на 13. Ще бъда в 20+1.

# 149
  • София
Точно се връщам от ЖК.

Прави ми и цитонамазка, но аз я попитах. Тя каза, че ако в последната една година не е правена, сега е желателно.

Най-накрая имам и предположение за пол, макар и не на 100%, защото пъпната връв беше между краката. Все пак, каза момиче. Two Hearts

На 26.02 съм на втора ФМ. Надявам се тогава да са категорични.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 20:06 от Яренце

Общи условия

Активация на акаунт