За всички Юли е далече, но бебетата гъделичкат вече

• 40 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
То е за симетрия, в юнската пък са доста момченца. Grinning Да можем да си намерим снахи по- лесно след 30тина години. Grinning

# 526
  • София
Докладвам и днес след посещението в Шейново Simple Smile Д-р Галева е страхотна (при нея правих първата ФМ) и потвърди думите на Марков, но беше доста по-успокояваща и обширна в обясненията.

Има хидронефроза, но за момента само трябва да се следи. Като се роди госпожицата, живот и здраве, и с данните дотогава ще мислим как да процедираме натам. Simple Smile

Някой днес щеше да ходи при Марков, но в момента не мога да погледна кой точно. Flushed Нека да докладва как е минало.

# 527
Здравейте мамии..то като се зачета..май юлските бебета са главно момиченца а ... 😊

Не се знае и аз си чакам морфологията, понеже ми казаха още в началото, че е момче, а сега е малко под съмнение.

# 528
Стискам палци за вас...и аз за това уж отидох но се оказа другото.. 😀 не че не сме щастливи от това..просто останахме изненадани..приятно разбира се .. 😛
Разбира се...важното е бебоците да са здравички..другото късмет ☺

Здравейте мамии..то като се зачета..май юлските бебета са главно момиченца а ... 😊

Аааа не така Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз чакам ФМ и за да ми потвърдят, че е мъж Hug

# 529
Стискам палци за вас...и аз за това уж отидох но се оказа другото.. 😀 не че не сме щастливи от това..просто останахме изненадани..приятно разбира се .. 😛
Разбира се...важното е бебоците да са здравички..другото късмет ☺

и при мен момче и доктора го потвърди и на фм го потвърдиха

# 530
И ние сме с госпожица (за първата страничка, ако му се занимава на някой), много сме щастливи и  двамата. На мен ми е мечта от малка - първ дъщеричка и после момченце.
Още от началото на бременността усещах, че ще е момиче, не заради силното ми желание, а просто 6то чувство и дори купихме количка в женски цветове, преди да са ни и споменали нещо за пола.. и не сбъркахме Heart Heart

# 531

И нащо ще е момченце ... 💙💙💙

# 532
Аз пък, както е тръгнало, ще се местя в юнската тема Simple Smile от 10.07, сега сме за 02.07....девойката е 500гр.и 26 см. ...

# 533
Аз пък, както е тръгнало, ще се местя в юнската тема Simple Smile от 10.07, сега сме за 02.07....девойката е 500гр.и 26 см. ...
Пу пу, браво на девойката 😘

# 534
И на мен термина ми е за 05.07. , но върви за края на юни по последната ФМ.И ние сме с момче.Simple Smile Хубава вечер!

# 535
Яренце, днес аз бях при Марков. Като цяло останах доволна от прегледа. Обърна внимание, като през цялото време ни обясняваше, потвърди пола, че ще е момче. Не видя нищо притеснително при бебчето, освен моите контракции. Вече 2 седмици ги имам, пия магнерот 3х1 и нош па, който в момента ми е увеличен на 3х2 и не виждам голяма разлика. Снощи ходих и до болницата, но като стигнах и докато бях там контракциите, които имах цял ден магически се бяха изпарили 🤭дежурната лекарка ми каза да увелича и магнерота на 3х2, което днес и Марков ме посъветва и от тази вечер ще го започна така, а утре ще звънна на моя АГ да се консултирам и с него, защото вече доста се притеснявам.

# 536
  • София
Яренце, днес аз бях при Марков. Като цяло останах доволна от прегледа. Обърна внимание, като през цялото време ни обясняваше, потвърди пола, че ще е момче. Не видя нищо притеснително при бебчето, освен моите контракции. Вече 2 седмици ги имам, пия магнерот 3х1 и нош па, който в момента ми е увеличен на 3х2 и не виждам голяма разлика. Снощи ходих и до болницата, но като стигнах и докато бях там контракциите, които имах цял ден магически се бяха изпарили 🤭дежурната лекарка ми каза да увелича и магнерота на 3х2, което днес и Марков ме посъветва и от тази вечер ще го започна така, а утре ще звънна на моя АГ да се консултирам и с него, защото вече доста се притеснявам.
А къде ходи по спешност?

# 537
Mishell1 Какво усещате при контракциите? Коремът ви втвърдява ли се?
Стискам палци всичко скоро да отмине 😊

# 538
Mishell1 Какво усещате при контракциите? Коремът ви втвърдява ли се?
Стискам палци всичко скоро да отмине 😊
Втвърдява се и ако съм легнала по гръб виждам как ми изпъква матката, просто не мога да го обесня по друг начин 😄

# 539
И на мен термина ми е за 05.07. , но върви за края на юни по последната ФМ.И ние сме с момче.Simple Smile Хубава вечер!

И мен ме пращат от 04 юли на 27 юни, но да видим. Иначе за пола ще обновя тези дни първа страничка, ако още позволява промени. Ако не всичко ще влезе със следващата тема.

Между другото намерих една много интересна темичка, за тези, които не знаят какво ги чака Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=981823

Общи условия

Активация на акаунт