Ани_
Сиси

На мен Гюнеш сякаш повече ми харесва от Дилара за Адем.....

Злати
благодаря за кафето и пожеланията за днешния слънчев и празничен ден

,и аз очаквах рейтинга за да го пусна! 

Ипек като иска да работи да отиде във фирмата или на друго място. И аз не го харесвам тоя Окан - много ми е анти. Един такъв подмолен ми идва с тая нахилена физиономия
А пък Фикрет - ми той си е същия. Вечно нетактичен, избухлив. Никога не мисли преди да действа. Прекалено импулсивен ми идва. То затова след всяка случка - бате Фарук отива да оправи кашата и да измете след малкото братче, което за пореден път се е издънило. Е няма такова чудо - що серии изкараха, какво ли не преживяха и Фикрет си тъпче на едно място. Така че снощи Ипек бе права за едно - той промяна не търпи. Или и той като Фарук първоначално не може да приеме, че и жена му иска да работи. А не само да стои в конака и да хубавее.
Един такъв манталитет дето хич не ми допада .. не знам. Да видим ще се сдобрят ли ..
А пък любовният триъгълник - Адем, Дилара и Гюнеш също са интересни и търпят развитие. Може би след 3 сезона и аз ще се съгласа с мнението на МАМА-АН , че Дилара завижда на Сюрея. Аз пък Дилара не я разбирам. Като разбра за действията на Адем в края на 2 сезон, тя беше тази, която го напусна. После той я търси - тя пак не го искаше. Дори драпаше да се разведат. Изведнъж, като се разведоха и всеки пое по пътя си и се разбра, че той има човек до себе си - тя или се озлоби, или изревнува. Едното от двете е според мен и е крайно неуместно. Като си искала да се разделиш с този човек, ами разделяте се и толкова. Тя да не би да очаква той да стои без човек до себе си или нея да чака да й дойде кефа и пак да се съберат. Или може ми смяташе, че след като е бременна имат шанс да са отново семейство?
Не я съжалявам
Тя едва ли не изпадна в нервна криза, постъпи в болница и рискува за бебето, защото Адем бил с Гюнеш. Ами ето, че Гюнеш му повлия добре. Просто двамата имат сходни съдби, болка и могат да си помогнат. Реакцията й не ми хареса още в предишния епизод. Той ти е бивш и в крайна сметка трябва да приемеш, че след теб ще има и други жени в живота му. Независимо, че е баща на детето й. Дали Сюрея постъпва добре, като наема детегледачка? Защото видяхме как Есма се обиди.. стана ми тъжно.
А пък лелята се чудя кога ли ще престане да се изцепва.. Винаги смята, че коментарът й е на място. Еми не. Иначе с Акиф са забавни. Попадат в комични ситуации, но тя е много нетактична. Ако не изръси някой "бисер" няма да е тя.
Почти се припокриват с моите 

,и на мен много ми харесаха разсъжденията за новия епизод + мнението на Ани
,за Ипек!
Ами Фикрет й каза-като иска да рабити...да работи,но не с Окан!А тя какво направи-пак беше изпратила СМС на Окан,че продължават!И Фикрет видя отговора му от телефона й и подпали!След като Фарук иска да продължи с Окан,а Фикрет ще бъде с Адем! 

,и при нас е слънчево,но няма как да набъркам в морето!
Планината е далеч за разходка!Трябва да се отиде с кола,а ММ изобщо не мърда!След обяд започват мачовете!
След два месеца студове, мъгли и поледици днес беше чудесно 
както се казва.....
Препоръчани теми