Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Злати  Hug Ани_  Hug Сиси  Hug

На мен Гюнеш сякаш повече ми харесва от Дилара за Адем.....

# 61

Поздравления за новата тема в цвят лила!

Изчетох ви набързо. Сериите ги гледам направо с превод.

quote author=MAMA-AN link=topic=1091570.msg38150379#msg38150379 date=1549055139]

[/quote]

Ееее, Гюнеш е класа! Дори класи, ако трябва да сравним Дилара с нея. Дилара има много неприятен характер. Никога не е била главното лица. Ами за Адем беше. За останалите не може да бъде, защото всеки си има своите семейства, деца. Своите приоритети. Които ще са на първи план, разбира се. И какво толкова се пеняви срещу Гюнеш. Тя си тръгна от Адем. А Адем, оставяйки настрани чувството си към него, си намери най-големия късмет в живота - Гюнеш. Той претърпя развитие, а Дилара регрес.

За Фикрет...Както и преди и сега не ми се коментира. Дори като гледах последната преведена серия го на моменти го игнорирах с мишката. Тук Ипек претърпя развитие, не и той.

Есма и Гарип са ми много свежи. Е, малко се преиграваше на моменти, но малко.

В сериала няма насилие, не натоварва  и продължавам да си го следя с интерес.

Лека!

# 62
# 63
Цитат

Мислех, че само аз съм на това мнение. Ето, че имало и други като мен. Laughing

# 64

Добро утро, приятен ден,  ползотворна  вечер.
Бъдете винаги  млади, весели,  засмени и  романтички.

# 65
Добро утро! Hug

Все още няма пуснат превод на епизода на ИН! Peace

Честит празник на всички мъжки майки! bouquet
Скрит текст:

-----------------------

нова снимка-Еркан в #Çatanabalıkrestoran

още тук...
Скрит текст:

Желая ви приятна събота! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

ПП Сиси Hug,писали сме едновременно! Wink

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 09:11 от Zlatina3

# 66
Добро утро  newsm57
Честит празник на
Скрит текст:
на всички мъжки майки, като им пожелавам техните синове да растат здрави и силни! Честит празник и на всички мъже - малки и големи! Да бъдат  здрави, щастливи и винаги всеотдайни към своите дами - любими и майки!

Сиси  Hug Злати  Hug благодаря за кафето и пожеланията за днешния слънчев и празничен ден  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Криси добре си се отбила при нас  Hug

Виждем, че и ти и Ани_ имате също предпочитания към Гюнеш. Когато се появи в началото, Гюнеш ми се видя като откачалка. Но сякаш връзката им с Адем промени и двамата. В този епизод видях положителна промяна и у Адем. И мисля, че този път промяната не е временна. Дано да не греша  Praynig

В снощния епизод ми стана тъжно за Есма. Може би защото и аз съм в тази възраст, но ми се стори, че действията на умните й деца този път не бяха адекватни. А тейзето само ръси простотии - още от първите епизоди не я харесвам именно заради нетактичното й поведение.

За Дилара ще се опитам по-най-мекия начин да си кажа мнението.....Продължавам да мисля, че Дилара завижда на Сюрея......Дилара не успя да промени в положителна посока Адем, но Гюнеш го направи за много кратко време. Дилара направи много опити да промени Адем, но поведението й  беше угодническо. Докато Гюнеш нямаше никакви задръжки и мисля, че в нея Адем видя част от себе си.....Дори снощи пръстена беше поднесен в стил "ала Гюнеш".......

Сега ще чакаме рейтинга - но какъвто и да е, за мен филмчето ни е много съдържателно от където и да го погледна.......

Хубав съботен ден на всички  Hug

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 10:02 от MAMA-AN

# 67
Ани Hug,и аз очаквах рейтинга за да го пусна! Wink

Там откъдето го вземам още не е излязъл за това пускам,което съм открила! Peace

Тотал-тук се е покачил,което е добре....

АВ-малко паднал....

за АВС няма ...

Тотал:
1. Опасные улицы - 9.82%⬇
3. Гюльпери - 6.96%⬆
5. Моя дочь - 5.16%⬆
6. Право на престол. АбдулХамид - 5.13%⬆
9. Невеста из Стамбула - 4.20%⬆

АВ:
2. Невеста из Стамбула - 6.88%⬇
3. Право на престол. АбдулХамид - 6.67%⬆
4. Моя дочь - 5.35%⬆
5. Опасные улицы - 4.98%⬆
14. Гюльпери - 2.92%⬇

сравнение спрямо миналия епизод....

📍Total 📍
9 место - 4.20%(+0.22%)

📍АВ 📍
2 место - 6.88%(-0.03%)

📍АВС📍
3 место - 5,94% (-0.48%)

# 68
Злати благодаря за рейтинга  Hug
Според мен е добър  newsm10

Малко спомени....

# 69
Добро утро и от мен!  wavey bouquet
Рейтингът е добър от снощната серия. Похвално е, че след толкова дълго излъчване, серии и конкуренти все още има нормални хора, които да оценят сериала и като цяло продукцията. Дано се запази докрай така. Сега, за снощната серия .. бих казала, че бе ицяло посветена на Ипек и Фикрет. Дали ги съжалявам - кой по-малко, кой повече ..  newsm78 Ипек като иска да работи да отиде във фирмата или на друго място. И аз не го харесвам тоя Окан - много ми е анти. Един такъв подмолен ми идва с тая нахилена физиономия  Naughty А пък Фикрет - ми той си е същия. Вечно нетактичен, избухлив. Никога не мисли преди да действа. Прекалено импулсивен ми идва. То затова след всяка случка - бате Фарук отива да оправи кашата и да измете след малкото братче, което за пореден път се е издънило. Е няма такова чудо - що серии изкараха, какво ли не преживяха и Фикрет си тъпче на едно място. Така че снощи Ипек бе права за едно - той промяна не търпи. Или и той като Фарук първоначално не може да приеме, че и жена му иска да работи. А не само да стои в конака и да хубавее.  newsm78 Един такъв манталитет дето хич не ми допада .. не знам. Да видим ще се сдобрят ли ..  Thinking А пък любовният триъгълник - Адем, Дилара и Гюнеш също са интересни и търпят развитие. Може би след 3 сезона и аз ще се съгласа с мнението на МАМА-АН , че Дилара завижда на Сюрея. Аз пък Дилара не я разбирам. Като разбра за действията на Адем в края на 2 сезон, тя беше тази, която го напусна. После той я търси - тя пак не го искаше. Дори драпаше да се разведат. Изведнъж, като се разведоха и всеки пое по пътя си и се разбра, че той има човек до себе си - тя или се озлоби, или изревнува. Едното от двете е според мен и е крайно неуместно. Като си искала да се разделиш с този човек, ами разделяте се и толкова. Тя да не би да очаква той да стои без човек до себе си или нея да чака да й дойде кефа и пак да се съберат. Или може ми смяташе, че след като е бременна имат шанс да са отново семейство?  newsm78 Не я съжалявам   oops Тя едва ли не изпадна в нервна криза, постъпи в болница и рискува за бебето, защото Адем бил с Гюнеш. Ами ето, че Гюнеш му повлия добре. Просто двамата имат сходни съдби, болка и могат да си помогнат. Реакцията й не ми хареса още в предишния епизод. Той ти е бивш и в крайна сметка трябва да приемеш, че след теб ще има и други жени в живота му. Независимо, че е баща на детето й. Дали Сюрея постъпва добре, като наема детегледачка? Защото видяхме как Есма се обиди.. стана ми тъжно.  Weary А пък лелята се чудя кога ли ще престане да се изцепва.. Винаги смята, че коментарът й е на място. Еми не. Иначе с Акиф са забавни. Попадат в комични ситуации, но тя е много нетактична. Ако не изръси някой "бисер" няма да е тя.  ooooh!

# 70
Ани_ много ми харесаха разсъжденията ти за снощния епизод  newsm10 smile3521 Почти се припокриват с моите  Peace
Казвам почти, защото не мога да се отърся от нехаресването на Ипек и за нея или лошо или нищо....Знам, че не съм обективна, но в моите очи Ипек има мноооого негативи и макар да показват някакво развитие в образа й, лошотията й преобладава. А вътре в себе си съм убедена, че Ипек не е безразлична към Окан. Тя непрекъснато флиртува в негово присъствие. Не мисля, че го прави, за да дразни Фикрет или за да му върне за неговото залитане.....А пък си мисля какво правеше Ипек с Есра - то не беше злепоставяне пред работодателката й, то не беше гадната игра с болния й брат......Все подмолни неща в стила на Ипек.....Докато сценаристите изобщо не развиват образа на Фикрет. Ако му позволят да направи крачка напред, още в следващия епизод го връщат две крачки назад......
Снощи не ми хареса и Фарук.....Той като по-голям брат и глава на семейството не може да излезе от максимата, че по-малкия му брат е неразумно дете....Много интересно как би реагирал Фарук, ако Сюрея е в положението на Ипек, а той - на Фикрет...Виждали сме подобни моменти и реакцията на Фарук не е била по-различна от реакцията на Фикрет.....Но в момента виждам, че при Фарук "интереса клати феса"....И отново ще обвини Фикрет, че се е доверил на Адем.....

# 71
Хелооооооооооооо,  наспахте  ли  се???
Такъв  прелестен ден  дали  сме  имали  от  един  месец  насам ???
И аз  харесвам  Гюнеш,  но  да  не  пиша,  защото  може  някое  момиче да   не  я   харесва.
Благодаря  на  всички  момичета  за  споделените  емоции.

Скрит текст:
През  този  вълшебен  ден  е  престъпление  да стоя  у  нас.
Хайде  в  планината.   Разкошна  е.  Снегът се стопи.  Поточетата  са  буйни  и  непокорни  като  малки  деца.  Те  скачат  по камъните  от  праг  на  праг,  вият  се  в   гората  и  със   своето  бучене
огласят  девствения  простор.
Нямате си на представа  колко  е  чист  въздуха,  как  леко  се  диша  и   как  душата  ти  лекува   от   радост.
Само  трябва  да  можем  да  я  видим  тая  красота,  да  я  почувстваме  със  сетивата  си  и  да  я погълнем  с  душите  си.
           Вековните  дървета -  букаци,  дъбови  церове,  граници,  осени,   ясени,  горуни,  благуни,
огромните  брястове  са  се  приготвили  и  само   чакат  да  се накичат  с  новите  си  премени.
Кукуряка  вече  цъфна,  дивия  синчец  също.  А  знаете  ли,  че   левурдата  вече  излезе  от   къщичката  си  и  разпукна  листенцата  си.  Кукувичините  и  те  се  показаха.  Пътеките  се  мушкат  между   дърветата. Не  съм  ви  писала,  че  преди  20   години  в  нашия  Балкан  имаше  залесяване  на  гората с  Канадски  дъб.  Той  тук  в  България  го  нямаше,  но   в  нашия   разкошен  Балкан   го  посадихме.  Докарахме  фиданки  чак  от  Канада.   И  аз  имам   10  декара  моя  гора,  на  мое  име  посадена  с   този  канадски  дъб.  След  още  20  години,  като  станат  дърветата  на  40  години   може  да  ги  отсечем,  за  да  я   подредим.  Так  че,  след  20  години  ще  ви  подаря  по  един  канадски  дъб.
От  всички  видове  дъбове,  които  виреят  на  нашата  планета  в  нашата  страна  само  корк  не  расте.
Останалите  видове  всички  ги имаме.
           Красотата  на  планината   граничи  с  вълшебно  изящество.
           Гледките  на  планината  са изключително  впечатляващи  по  красота  и  величие  на    майката  природа.

Планината  е  образец  на  съвършенство.
           Планината  е  асоциация  за  величие,  разкош,  романтика,  релаксация  и  многовековна  вечна  прелест.
           Така,  че  чао..... Отивам  в  планината  на  разходка.  Ще  набера  левурда  и  ще  ви  донеса.
           Забравих,   Криси,  Крисенце,   Красавице,   здравей,  нещо  се  изгуби.  Чакаме  те в  темичката  ни.

# 72
Привет! Hug

Ани_ Hug,и на мен много ми харесаха разсъжденията за новия епизод + мнението на Ани Hug,за Ипек! newsm10 Ами Фикрет й каза-като иска да рабити...да работи,но не с Окан!А тя какво направи-пак беше изпратила СМС на Окан,че продължават!И Фикрет видя отговора му от телефона й и подпали!След като Фарук иска да продължи с Окан,а Фикрет ще бъде с Адем! Peace

Пуснали са преведен епизода! Peace
При мен от Контакта не тръгва,но давам линка да проверява който желае! Peace

Стамбульская невеста" - 70 серия (3-й сезон) с русскими субтитрами

https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456240153%2Ffbc6a93a436 … pl_wall_-78538620

Ето и в Яндекса-проверих и работи.....

https://yadi.sk/i/2fB38AUstYTVtA

Joy hahaha

ПП Сиси Hug,и при нас е слънчево,но няма как да набъркам в морето! Joy Планината е далеч за разходка!Трябва да се отиде с кола,а ММ изобщо не мърда!След обяд  започват мачовете! Laughing

# 73

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 13:47 от sisi55

# 74
Момичета, прави сте, днес времето беше прекрасно - направо ми замириса на пролет  Flowers Sunflower След два месеца студове, мъгли и поледици днес беше чудесно  Peace
И аз направих разходка
Скрит текст:
Но не до планината, а до Практикер, Мосю бриколаж да търся разни неща свързани с ремонта....

Злати права си - след като Фарук има право да се сдружава с когото му харесва, защо Фикрет да няма това право.....А на Ипек й е приятна не толкова работата, колкото контактите с Окан. Той непрекъснато я хвали, величае я....Отиде Ипек два петъка на работа и сътвори невиждани чудеса.....Ади бе направо корабчета плуват в очите ми........То  два петъка са ти необходими да научиш къде е тоалетната  Joy Joy Joy Joy Joy Joy както се казва.....
След дълго чакане при мен линка за преведения епизод се отвори....
Сиси  Hug

Цитат
Диалог к одной из сцен 71 серии:

Февзи: — Смотрите, он сразу узнал своего брата. Сразу замолчал у него на руках.
Фарук: — Что я буду с ним делать? Он ведь не может играть.
Эсма: — Ты был таким же. Он ведь не останется таким навсегда. Он вырастет. Он ещё будет везде ходить за тобой со словами "брат".
Фарук: — Не хочу, пусть не ходит.
Февзи: — Разве так можно? Ты будешь ему дороже, чем мы. А он тебе. Даже если мы тебя попросим, ты всё равно не оставишь его. Это и есть братские узы, сынок. Вы из одной плоти и крови.
Фарук: — Но ты на свою сестру обижен?
Февзи: — Даже если и обижен, но я думаю о ней. Я прикрываю её. Если бы вдруг я узнал, что она нуждается во мне. Если бы я узнал, что у неё трудности, то даже если бы мои руки были в крови, то всё равно я первым побежал бы на помощь.
Эсма: — Братья/сестры часто ругаются, обижаются друг на друга, но никогда не перестают любить друг друга. Ты не думай о том, что ты говоришь, думай о том, что говорит твоё сердце.

#news@istanbullu_gelin • #istanbullugelin

https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-64090011_456239779%2Fa24 … pl_wall_-64090011

Общи условия

Активация на акаунт