Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Да се включа и аз в следобедната дискусия Grinning Мисля си, че Ипек стана толкова близка с Окан и срещите зачестяха, защото той знае как да погали егото й. Както каза МАМА-АН, той непрекъснато й говори как тя работи усърдно, сътвори невероятни неща - видите ли, организира 2 събития,вилня и се кара на 30 човека персонал  Tired похвално  smile3506  Laughing . Определено знае как да се отнася с жена като нея - поглези я с няколко фрази и тя вече се помисли за кралица. Понеже аз такова отношение от Фикрет не съм видяла - то имаше, едва в началото на брака им. Но да бъдем честни - кога тези двамата са имали сладки, романтични моменти, подкрепящи се, без да се карат? Никога. При Ипек всичко тръгна от интерес - от сватбата, през децата, после през идеята, че Сюрея като я няма тя ще е новата "султанка", та чак до плановете на Фикрет с Адем да саботират работата на Фарук. При тези двамата никога не е имало любов, разбирателство или каквото и да е от една нормална връзка. Затова им определих връзката като токсична - тя има ползи от него, той от нея. Тровят се взаимно като се карат постоянно и тя само мрънка как е недооценена, защото видите ли е омъжена за втория брат, който в нейните очи е пълен загубеняк и лесно се върти на пръста. Но в момента, в който този загубеняк се изплъзне от нея, тя рязко започва да го обича и не може без него ... или без парите и имуществото му.  Whistling Фикрет се бори за нея, за връзката им още от самото начало -  а Ипек просто не го оцени. Държанието на Окан изкара на преден план кокетката Ипек, която винаги е искала да бъде възхвалявана, да излиза с приятелки на бар, да й се угажда. А не като в конака - да й напомнят, че е втора цигулка, че никога няма да е като Сюрея и да се кара нон-стоп с мъжа си. Аз признавам, че този път не обърнах внимание на Фарук и Сюрея, защото както казах - станаха ми леко скучновати. Тая тяхната меланхолия, седнали навън на терасата и си говорят .. нещо тия дълбокомислени разговори не ми са интересни. А, че фарук ще обвини Фикрет затова, че се е обърнал към Адем - напълно съгласна съм. Само дето Фикрет зачита Адем повече за брат, защото в него вижда себе си  newsm78 Thinking Второ дете, вечно в сянката на брат си, потиснат от майка и жена, никога не може да изпъкне с нещо свое. И с Адем си пасват по начин на мислене и лека злобичка Laughing Само си мисля, че Адем покрай Гюнеш се променя - дано да съм права и не повлече надолу отново Фикрет, а да му помогне.  Peace А за избухванията на Фарук, всички си спомняме Сюрея като се върна с Джан от Прага какъв беше изтрещял Фарукчо. Само дето не наби всеки по пътя си. Какво се прави и той на ощипан. Нервите не го държаха, що безсънни нощи изкара докато намери Сюрея и какъв скандал й бе направил в ресторанта, когато я видя с Джан, Дилара и Адем. Айде моля моля.  smile3513 Свети Петър ..  smile3516

# 76
Сладури, Сладурчета,  заредена  съм  с  позитивна  енергия  поне  за  една  седмица.
Нищо  не  може  да  ме  ядоса,   само някой  от  семейството  да не  се разболее - това е  много  важно.
Да няма болен  в  семейството  ми.
Само да  знаете  колко  хубав  излет  си  направихме  3  колежки.
Ама какво  слънце  беше -  божествено.  Толкова  тихо  време -  никакъв  вятър,  никакви  облаци,  микаква  мъгла.  Дори  и  Балкана  до  билото /от  моя  прозорец  го  гледам/  нямаше  никаква   мъгла.
Тук  климата  е  изключителен.  За  това  всички  хора  гледат  децата  си  и   внучетата  си  именно  тук.
Набрах  и  левурда -  див  чесън,  ама  много  е  хубав  и  от  него  не   те  боли  нито  стомах,  нито  корем.
Мария  Требен -  билките .

# 77
Сиси - дори да не беше правила днес излета, нямаше кой да те ядоса - нали шефката ти е на другия край на света, да не кажа нещо друго нецензурно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ани_ напълно съм съгласна с всичко, което си написала - не бих могла да се изразя по-добре....Точно така и аз виждам нещата  newsm10
Човек не се променя от днес за утре. Така, че Ипек, както винаги си преследва собствения интерес. И друго, което не ми харесва е, че при първия сблъсък, когато не й вървят по гайдата в конака, Ипек грабва куфарите и децата и тича при майка си....Иска сама да взема решения за бъдещето си, ама защо отива при родителите си.....Ами като Сюрея, ако Ипек нямаше родители къде щеше да отиде....Между другото аз затова харесвам Сюрея - че се бори. Ето, че се пребори и с Есма.....И както в началото изглеждаше невъзможно, Есма се промени. Отчете положителните качества на Сюрея и видя истинското лице на Ипек....Въпреки всичко, Есма не желае Фикрет и Ипек да се разделят.....Ама нашата кифла иска винаги да е като маслото отгоре и да постига целта си....Дори не вярвам на престореното добро отношение към Сюрея....Змийчето винаги гледа да ухапе....

# 78

Лека нощ.  Имам  задачки  по  обслужването.

# 79
Момичета, снощи видях една новина във фейса и сега отново я намерих и искам да я споделя с вас...

Актрисата Ахсен Ероглу, която играе ролята на порасналата Яз в Невестата и малката сестра Дуру в сериала "Майка" е дъщеря на български изселници от  с. Преславци Силистренско....Чичо й разказва, че Ахсен всяко лято гостува на роднините си в с. Преславци. Публикувал е и снимки една от които сложих по-горе....

Скрит текст:

# 80
Добро утро в неделя  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Coffee

Да отворим страницата на новия ден с чаша ароматно кафе, приготвено с нежност, любов и от сърце  Two Hearts
Да се усмихнем, да споделим сутрешното  кафе с любимите ни хора и да  се насладим на прекрасен неделен ден  Hug

И Дениз Чакър, когато е учила в Анкара 2000-2004 г.

Приятна почивка и щастливи емоции  lovekiss

# 81
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug,благодаря за кафенцето и новината от фейса! Hug

Сиси HugАни_ Hug

https://www.youtube.com/watch?v=cCXrefHXUr0

Желая ви топла и слънчева неделя! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 82
Добро утро в  неделя.  Хиляди  мили привети ви  пожелавам.

Ани, любима, благодаря  ти  за  кафенцето.
 В  момента  си  го  пия  и  се  радвам  на  новия  ден  и щастието, че съм  част  от   вас.
Колко е красиво  това дете,  дето  си  го  постнала.  Браво на него.  Какви  красавици  се  раждат в   нашата  мила  Родина.

Златинче,  любима,  здравей и на теб.
 И  ти  бързо си се наспала.  Приятна  неделя.
Благодаря  ти  за  снимките  и  хаберите.
Вече  нямам търпение да  дойде  сряда,  ама  не смея  да  ви  пиша,  за  да  не  ми  се  смеете.
Броя  дните  всеки  ден  до  премиерата.
Рускините пишат  много  ласкаво  за  новия  сериал.  Дано Бог да му  даде  живот и  да  го  снимат  така,  както  са  го  намислили.
Весела и  ползотворна  неделя.
Целувки.

Скрит текст:
Днес  ще  готвя  сърмички със  кисело  зеле и    каймичка  и   пълнени   червени  чушки.(
Ще стане  вълшебно  ядене.  За  това  съм  дебелшка
.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 19:52 от sisi55

# 83
Злати  Hug Сиси  Hug и вашият ден да бъде прекрасен  Hug

След 8 година пауза ,Йозжан Дениз ще има концерт на 6 април в Нокия арена ,Тел Авив

# 84
Сладури, какво  намерих  в  Контакта.

VURGUN  -   УДАР !

Сериала  ще  ни разкаже  за  силната  жена,  на  име  Рейхан,  която   въпреки  всичко  не  е  зарязала   своя   мъж,  който  е  в   кома  от   10   години.
           Само  когато  той  се  събуди,  Рейхан  ще  види  истинското  лице  на  своя   мъж,  който   тя  толкова  силно  е  боготворила.

Б.М. За кой  мъж  става  въпрос -  за  първия  или  за  втория ?

# 85
Сиси - предполагам, че става въпрос за Кемал - т.е. първия - нали тя него обича и боготвори....

Ще видим колко е силна Рейхан.... Thinking

# 86
Ани, и аз  така  си  мисля, но  нали Ведат  е   непочтения,  който е съхранил  в  душата  си  един  дебел  слой  лицемерие,  егоизъм,  алчност, озлобление, полуда,  свирепост, омраза,  граничеща  с  убийство  и  завистта  на  лошите  хора  ????.......

Скрит текст:
Ориза ми се наду, отивам да  свивам сърмите и да пълня  чушките.

# 87
Сиси - малко силно казано е да "види истинското лице" на съпруга си....Както писах и за Ипек, човек не се променя от днес за утре....И не може дълго време да се прикрива.....Може би понякога обстоятелствата в които са поставени, карат хората да покажат и друго лице - каквото повикало това отговорило.....В противен случай става въпрос за двуличие.....

# 88
Привет! Hug

Сиси HugАни Hug

Напомням от сега,че в сряда ''Вургун'' започва в 20,00ч.турско време,а при нас ще е от 19,00ч.!От следващата седмица,когато има озет от 19ч.,новият ще започва около 20ч. наше време! Peace
В сряда пак ще напомня,но аз сигурно ще изпусна началото тъй като тогава вечеряме! Peace

нова снимка-Джано какво е завършил? Thinking
#canopetekkaya
Yeni/Новое 🎓📖

Приятна вечер! Hug

# 89
Злати благодаря за напомнянето   Hug
Този път ще гледам картинки, защото дори рускините да го превеждат, аз не мога да гледам озвучката, ама едва ли ще го превеждат. Те да преведат епизода, пък онлайн гледането ще го преглътнем...

За Джано - не знам, може да е завършил някакъв колеж... Thinking На мен все ми се струва, че е малък, ама виж времето върви....

тази вечер съм на кино... tv

Общи условия

Активация на акаунт