Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~196

• 35 091
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ани Hug,озвучката вече е платена!Ако някъде в Контакта има що годе писмен превод или във фейса ще е добре!Хубаво ще е ако и Бризчето Hug намине! Thinking Peace

# 91
Златинче, благодаря ти за напомнянето.  Въобще не съм  се сетила.
От 19 часа  започва излъчването - наше  време.
Остават още 2 дни  плюс  срядата.
Тази вечер  ще гледам  по БТВ Лейди   от   до  23  часа  "Твоят  мой  живот".
Тази вечер  Джихан  ще  води  Айшето  на почивка  в  Алания. Романтична и  разтоварваща  серия.

Алания

# 92

Прекрасна седмица, изпълнена  с вагон усмивки и безкрайни емоции.
Нов ден, нова седмица, нови късмети.

# 93
Сиси, благодаря за кафето! Пия го с удоволствие! Прави впечатление, че всички Вие, които оправяте финансите на фирмите, ставате все по-рано! "Рано пиле, рано пей!" Успех на нашите счетоводителки!

# 94
# 95
Добро слънчево утро дами  Hug
Вече мирише на пролет  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Прекрасен ден и щастлива и спорна нова седмица  Hug

Сиси  Hug Лу  Hug благодаря за кафенцето и хубавите пожелания  Hug

Лу

Скрит текст:
Сега е нашата жътва - сега му е времето да се отчетем пред държавата с безброй декларации, справки и да напълним хазната.....Труден период за всички колеги.....и всяка година става по-трудно.

Днес ще очакваме фрагмана за 71 епизод на Невестата.....А през седмицата премиерата на Вургун.

Приятен и спорен ден  Hug

# 96
Добро утро! Hug Hug Hug

Сиси HugЛу HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! bouquet bouquet bouquet

И аз ставам рано,но първо оправям реала и после минавам по темите,а те са доста! Wink

Има 2-ри тийзър на филма Ловушка/Kapan,а премиерат е на 8-ми март! Peace

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240063%2F1e … pl_wall_-58520450

Превод на репликите на Еркан...
Цитат
ПЕРЕВОД:
СЛОВА ЭРКАНА

Людям всегда не нравиться когда ихни секреты выходят наружу,
Если вы наступили на этот трон,
Выхода из этой игры нет,
и к тому дорогие друзья в этом игре нет место льжи если кто будет говарить ложь тот и умрёт,
Ты все ещё считаешь что это игра?
Все что здесь присходить это игра?
Ну что же Омер будешь играть?
Или же будешь проиграть без боя?
К тому же знаешь выхода из этой игры нет

Желая ви приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 97
Злати  Hug

# 98
Вече  е  обедно. Дойдох си за един  документ.
Влизам да отприщя темата.
Тук  е  истинска  пролет. Свалям си ботушите,  палтото,  шала  и  се обличам  пролетно.
Иначе е  много  горещо.
Приятен ден.
До довечера.

# 99
Привет! Hug

Ани Hug

Сиси Hug,и при нас е много топло-18 градуса е в момента!По обяд излязох по спортен екип и маратонки! Laughing

Седмичният рейтинг.....
Скрит текст:
1.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 15,27   % 30,40   12,52 Milyon
2.   Bir Zamanlar Çukurova   ATV   % 13,75   % 28,74   11,28 Milyon
3.   Kadın   FOX TV   % 13,44   % 29,08   11,02 Milyon
4.   Sen Anlat Karadeniz   ATV   % 11,12   % 22,48   9,12 Milyon
5.   Arka Sokaklar   KANAL D   % 9,82   % 20,81   8,05 Milyon
6.   Söz   STAR TV   % 9,80   % 20,06   8,04 Milyon
7.   Çukur   SHOW TV   % 9,77   % 20,10   8,01 Milyon
8.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,24   % 19,94   7,58 Milyon
9.   O Ses Türkiye 2018   TV8   % 8,89   % 19,51   7,29 Milyon
10.   Kardeş Çocukları   STAR TV   % 7,38   % 14,83   6,05 Milyon
11.   Savaşçı   FOX TV   % 7,31   % 15,49   5,99 Milyon
12.   Gülperi   SHOW TV   % 6,96   % 14,96   5,71 Milyon
13.   Yasak Elma   ATV   % 6,65   % 13,62   5,45 Milyon
14.   Bizim Hikaye   FOX TV   % 6,03   % 12,37   4,94 Milyon
15.   Avlu   STAR TV   % 5,85   % 12,20   4,80 Milyon
16.   Erkenci Kuş   STAR TV   % 5,35   % 11,88   4,39 Milyon
17.   Kızım   TV8   % 5,16   % 11,04   4,23 Milyon
18.   Payitaht Abdülhamid   TRT 1   % 5,13   % 10,91   4,21 Milyon
19.   Müge Anlı İle Tatlı Sert   ATV   % 5,12   % 24,96   4,20 Milyon
20.   İkizler Memo - Can   KANAL D   % 5,01   % 11,18   4,11 Milyon
21.   Elimi Bırakma   TRT 1   % 4,84   % 10,82   3,97 Milyon
22.   Vuslat   TRT 1   % 4,75   % 9,62   3,90 Milyon
23.   Zuhal Topal'la Sofrada   FOX TV   % 4,47   % 16,18   3,67 Milyon
24.   İstanbullu Gelin   STAR TV   % 4,20   % 9,00   3,44 Milyon
25.   Kim Milyoner Olmak İster   ATV   % 4,16   % 9,26   3,41 Milyon
26.   Kalk Gidelim   TRT 1   % 4,14   % 9,18   3,39 Milyon
27.   Esra Erol'da   ATV   % 3,92   % 13,88   3,21 Milyon
28.   Mehmetçik Kutlu Zafer   TRT 1   % 3,83   % 8,11   3,14 Milyon
29.   Çarpışma   SHOW TV   % 3,77   % 7,71   3,09 Milyon
30.   Halka   TRT 1   % 3,64   % 7,62   2,98 Milyon

# 100
 Тук съм. Нещо приготвям  за  вечеря и ще дойда.

# 101
Злати мерси за рейтинга  Hug За трети сезон и гафа на сценаристите в началото, рейтинга на Невестата е добър  Peace

Сиси участието на Еркан в нов сериал те преобрази - стана като едно нетърпеливо дете да получи желаната играчка.....Трябва да се обадим на Еркан, да не спира да играе - това е положителна емоция за теб.....

Не са пуснали фрагман за 71 епизод на Невестата....

# 102

Актрисата Ахсен - порасналата Яз от Невестата, започва снимки в сериала Гарван....Може би сценаристите са се отказали от варианта, който ни показаха в началото на трети сезан....

# 103
[imgСиси участието на Еркан в нов сериал те преобрази - стана като едно нетърпеливо дете да получи желаната играчка.....Трябва да се обадим на Еркан, да не спира да играе - това е положителна емоция за теб....][/img]

Скъпа   АНИ,  здравей. Ние,  Козирозите  не  оставяме работата си  недовършена.  Правим,  струваме,  ама  детайлно  ще проучим  всички  неща,  ще  разплетем  всички  възли  и  макрамета  и тогава  ще  започнем  друга  работа.
Та  и  аз  - през  зимата  изгледах "Твоят  мой  живот"  не  на  български,  не  на  руски  а  на  оригинален  турски  език.
Защо ??
Защото след  толкова  много  гледания  от  моя  страна  вече  знам  репликите  на  всички  персонажи.
Просто съм  ги  научила.  Сега  го  изгледах  в  оригинал.  Целта  ми  беше  да  се  вникна, да се  вглеждам,
да  проуча  вдъхновението  на  актьорите  при играта  им. Изучавах  настроението  им, влаганото  чувство, фантазията им  при  разработката,  музата  им, пламъка,  който  е  горял  когато  са  снимали  сериала, устрема  им,  възторга им.
Интересувах  се  от  фантазията,  заблуждението,  измислицата,  илюзията, бленуваната  мечта,  фикцията,  утопията,  химерата,  въздушните кули,  които  градиха  персонажите,  идеалите,  лъжата,  въображението,  фалша  и  как  играят  ролите  на  измамата  по  сценария  при  играта  им.
За  мен  беше  много  важно  да   наблюдавам  играта  им,  да  преосмислям  идеите им,  да  изуча детайлно  какво   послание  ни  изразяват  с   кадрите  си  и  играта  си.
По този  начин  изучавам   степента  на  силата  на  актьорската  игра  на  актьорите.  Сравнявам  ги  с  американските,  правя  паралел  между  тях  и  си  изваждам  изводи  за  качеството  на   играта  им.
  Такава  като  мен  си  и  ти,  Гостенцето,  ами  БОБИ -  да  не  я   забравяме -  прави  ли  ти  впечатление  колко  стилно  се  изказва,  колко  интелигентни  пожелания  ни  изпраща,  колко  много  ум  и  разум  влага  в  постовете  си.  Жалко,  че  я  изтърваме. Заминава  за  Англия.  По-рано  пишеше  Марги,  скоро не съм  я  виждала,  после  имаше  Фифи - беше родена  на 07.01,  Джолева  и т.н.
А,  Еркан  ми  е  син,  прости -  не  ми  е  играчка.

# 104

Любовта лекува,  удивлява и  отново  ни  връща  към   живота.
                       Женската  душа  е  безкрайна  и  безначална.  Тя  е   необятна.
                        Влюбването  е  чувство всеотдайно, благодарение  на  магнетичната  енергия,  която  има.
                        Това влюбване  ражда изкуството,  което  създава  магията  на  душите  ни.
                        Мисля си,  дали  филмографията въобще не  ни  е  длъжник  на  нас,  влюбените  хора,  дали  режисурата  е  успяла  да  ни  представи  пред  света  в   тази  светлина ??
                        Смятам,  че  има  много  и  много  филмографията да  ни  представи    по   достойнство като  влюбени  души,   като   триумфиращи   рицари,  като  пътеводители  на  вечната  и  никога  не  умираща  любов.   Защото  ние  всички  сме  създадени  именно  от   любовта. И защото  всички  ние  по  света  сме  създадени  добри.
                       Не намирам  за  нормално  една наистина  потресаващо  влюбена  двойка  за  един  момент  да  се  пръсне  във   въздуха  и  да  умре.   Това  е  невъзможно,  ама  абсолютно  невъзможно.  Влюбеният   човек  обича   неутешимо  до  края  на   живота  си.
                      Влюбените  чувстват  опияняващата  ги  магия  на  романтиката  с   чувствените  оттенъци   на  любовната   хармония  помежду  им.  Тяхната  любов  е  изпепеляващ   огън - страстна,  неукротима,  темпераментна  енергия,  която  бушува  непрекъснато  в  душите  им  и  изригва   като  лава  от   вулкан.
                    Това искам от  актьорите  да  ни  внушат  и да  ни потреперват душите от щастие.
                    Да  ме  простят,  ама режисьорите, и  писателите - сценаристи  са  ни   много,  много  длъжни.
                    Дано  някога  да  се  доближат  до  нашите  трепетни  души  и  да  ни представят  в  тази  светлина.
                    Та,....за  това  ви  пиша  на  вас,  младите  момичета,  отстоявайте  любовта  си,  за  да  сте  щастливи  винаги  и  в  този,  и  на  другия  свят.
                   Защото Бог  е  любов  и  ни  е  създал  от  любов  и  за  любов.
                   Защото  любовта  е  най-голямата  и  най-великата  енергия  в  цялата  Вселена.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 22:26 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт