Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 342
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 2 925
Хората са го казали видиш ли някой 2 метра хич да не ти пука☺,но видиш ли кинт и петдесет(визирам Пепето) леле мале..опасно човече😷

Ейй,и аз съм нисичка,(1,61),  но не съм опасна (поне докато,не се кача в кола)   : ))) хахахахааххахах

# 2 926
  • Русе
хахаха, моля моля и аз съм 1.58 см, не всички миньончета са злобни и лицемерни Wink

# 2 927
Има нещо променено в Ивана - на последните снимки в Инстаграм ми се струва много по-красива от по-старите ѝ снимки. Може би е нещо в косата, гримът не изглежда да е. Или просто не ходенето на работа дейтва разкрасяващо Grinning

# 2 928
Има нещо променено в Ивана - на последните снимки в Инстаграм ми се струва много по-красива от по-старите ѝ снимки. Може би е нещо в косата, гримът не изглежда да е. Или просто не ходенето на работа дейтва разкрасяващо Grinning
Поспряла е с червеното червило и къдренето на косата. И на мен ми е по-хубава така- изглежда по-млада в nude устни и права коса. А и кожата, като че ли и се е изчистила.Long live the celery juice!!Ако оправи и стайлинга цена няма да има!

# 2 929
Някой знае ли какъв и е Люси на Златена? Не и е гадже

# 2 930
Ивана защо и от кога не работи? С такъв ентусиазъм говореше за започването на работа и приключването със сервирането.

# 2 931
Най-вероятно си работи хоум офис.

# 2 932
Юруш в на Мончето клипа! Satisfied

P.S. Приятно ме изненада Мона, явно майчинството я е променило. Няма и следа от онова лигавене преди.

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 11:23 от Yogurina

# 2 933
Много ми хареса Мона в това видео. Много естествена, успя да ме разчувства.
В крайна сметка най-важно е детето да е живо и здраво, а не как е родено.

# 2 934
И на мен ми хареса видеото й, даже си поплаках.

# 2 935
Видеото на Мона и на мен ми хареса. Направи ми добро впечатление, че когато малкия се разплака не го сложи веднага на цицката... както Пепе по принцип прави.

# 2 936
И аз точно това очаквах 😀 хубаво е, че прекъсна видеото и му обърна внимание на спокойствие.

# 2 937
Филипчо и изложба - ооолеле Божее. Чудят се с какво да се захванат тия двамата, за да вземат парите на хората Grinning За идването им в България си го обяснявам така:
Снимала си Пепа видеа в Дания, ама не ставала така популярна както и се искало. Хванала Филипчо и айде в България. Вероятността да набере повече последователи тук е по-голяма. Като стане тя известна и мъжа и покрай нея ще стане. И тогава ще започне да се занимава с нещо, което хем да им носи доходи, хем да не е трудоемко, а е така между другото (както са си направили и децата). После и двете им деца почват да печелят около тях и така всички са въвлечени в този семеен "бизнес".

# 2 938
Изложбата на Филип Здравей ще бъде същата като Бебе-Кампанията на Антоинет Пепе. Роднини до 9то коляно ще се съберат да ръкопляскат и замезят. После ще бъде порядъчно отразено в ограничен брой медии, които така или иначе са нейни фенове.

# 2 939
А ще има ли вход 20лв? 😏

Общи условия

Активация на акаунт