Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 013
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 705
https://Няма за да могат да й намерят толкова малък мозък.

# 3 706
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много лошо впечатление ми направи как англичанките коментират подигравателно акцента на Мария,която между другото говори чудесен английски.Любопитно ми е пък те колко езика говорят,освен родния.Oh wait,nm.
А иначе,съгласна съм,че Мара е една позьорка и поредната wanna be персона с големи претенции и малко портмоне.Изглежда много добре на външен вид и не е от онези,които ядат по 1 ябълка на ден,за да са слаби.Има извивки без да разпусната и мазна.Умее да се гримира.
Моето мнение е,че поръчва онлайн Шанел и Гучи(за тяхните парцали и 5лв не бих дала,само за луксозни чанти и обувки),след което ги връща.

# 3 707
Каналът на маймунката Nui.
Много сладка маймунка❤️❤️❤️❤️

https://youtu.be/t_x8IjsCTzs

Мен много ме радва, може да развесели и някой от вас.

# 3 708
Много лошо впечатление ми направи как англичанките коментират подигравателно акцента на Мария,която между другото говори чудесен английски.Любопитно ми е пък те колко езика говорят,освен родния.Oh wait,nm.
А иначе,съгласна съм,че Мара е една позьорка и поредната wanna be персона с големи претенции и малко портмоне.Изглежда много добре на външен вид и не е от онези,които ядат по 1 ябълка на ден,за да са слаби.Има извивки без да разпусната и мазна.Умее да се гримира.
Моето мнение е,че поръчва онлайн Шанел и Гучи(за тяхните парцали и 5лв не бих дала,само за луксозни чанти и обувки),след което ги връща.
Много съм съгласна! Всички с матерен английски се подиграват на чужденци за акцента, а две думи не могат и да прочетат на друг език било то и с латински корен. ОБАЧЕ и Мария не е нужно да се напъва за native English акцент. Доста преиграва, но пък то си ѝ е част от снобския характер. Но и на мен ми харесва, че е с нормално телосложение и не се стреми да гладува. Писна ми вече от 40 килограмови жени, които все се оплакват че трябва да отслабнат и друго освен салати не ядат. После 'що децата се тормозят нон стоп с Body image. Масово жените не сме със структура на 13 годишни.

# 3 709
И слава Богу.
Това маймунче е супер сладко. Жал ми е че си е извън хабитата, но е по - симпатично от 90 % от родните влогърки.

Сега й загледах някво видео на тази Мария Лондонската...учила била икономика и маркетинг и говорела 5 езика.
https://www.youtube.com/watch?v=gIxBTkwjLm0 3:20... На мен ми е трудно да го повярвам. Особено като имам предвид кои езици изброи.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 00:38 от Breedlove

# 3 710
Маймунката изглежда и по-умна от някои влогърки Laughing .

А за Мария съм съгласна, че говори добре, обикновено източноевропейците имаме много по-твърд акцент, а тя донякъде се е отървала от него.

# 3 711
И слава Богу.
Това маймунче е супер сладко. Жал ми е че си е извън хабитата, но е по - симпатично от 90 % от родните влогърки.

Сега й загледах някво видео на тази Мария Лондонската...учила била икономика и маркетинг и говорела 5 езика.
https://www.youtube.com/watch?v=gIxBTkwjLm0 3:20... На мен ми е трудно да го повярвам. Особено като имам предвид кои езици изброи.

Момичето си казва какво работи. И определено има акцент. За езиците не се изненадвам - детето ми е на 9 и говори 3 от изброените езици.

# 3 712
  • Стара Загора
И слава Богу.

В същото видео в коментарите е писал брат й. Не знаех, че има братче. ;d

# 3 713

Леле, това момиче спешно трябва да промени нещо във външността си, я цвят на коса, я прическа, я стил на обличане...толкова прилича на Пепа, че чак е крийпи! Това, че и тя се върти около мами ляйфстайла само прави нещата по-зле...има нещо симпатично, но ако подкара и тя от реклама на реклама, няма да я бъде дълго, много маймуни вече са на клона, ще трябва по-интересно и уникално съдържание да измисли.
Изгубената сестра на Пепе. Личи се, че от нея се е вдъхновила и копира, първия и клип е бил преди 7 месеца. Ужас, верно е крийпи.

# 3 714
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Американците никога няма да се подиграят на някой,че говори с акцент или грешно.В това отношение са много либерални и разбиращи.

# 3 715
Не знам да е казвала какво работи - аз съм попадала само на клипове, в които обяснява как не й е приятно да обсъжда какво работи.
Е, аз пък се изненадах. Не бих сравнявала владеенето на езика на малко дете и възрастен.Струва ми се неравностойно.

# 3 716
Американците никога няма да се подиграят на някой,че говори с акцент или грешно.В това отношение са много либерални и разбиращи.
Напълно невярно твърдение.

# 3 717
Мен пък ме дразни Английския на Мара, защото тя има очевидно акцент в Българския, който го говори меко и това пренася в англ. реч. Заслушайте се и ще видите колко е неприятно. Подобно на рускините, чиито англ. е много твърд, наша Мара "мяка". По-добре да не се прави на нейтив с бритиш акцента, ами да си говори както си може. Напълно ги разбирам тези във форумите, дето я коментирали.

# 3 718
И аз така мисля

# 3 719
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

И по какъв начин са ви се подигравали? Защото аз,за толкова години тук,в страна,която е дом за цял свят народи,такова нещо не съм срещала.

Общи условия

Активация на акаунт