Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 031
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 690
Браво на Пепе, само като си помисля като малка и на мен колко ми беше скучно с наш'те ... Ама не се съобразяваха толкова с това Grinning

# 3 691
Ооо, ще погледам Богдана, пееше чудесно. Имам приятни спомени за нея.

Пепе, да беше казала, че ги разделя, защото се притеснява, че Сиена е малка и може да се разболее..

# 3 692
Дано малката оздравее по-бързо.
Моята не е боледувала сериозно, тук там някоя хрема, но не бих  си оставила детето на някоя от бабите да го гледа, когато е болно.

Всички отиват при бабата, не само София

Е чак пък всички...

Еми това казва в сторито, отиваме всички при баба, няма чак пък... Са на черното бяло не мога да кажа

Охх, аз не съм разбрала какво казваш. Помислих, че имаш предвид, че всички деца отиват при бабите си като са болни, а не всички Пепови 😀

Иначе да, каза, че ще останат там няколко дни, за да не й е скучно на София само с нея и Фичо.

# 3 693
И тази госпожа започна с рекламите
https://www.youtube.com/watch?v=Al3XVq_qCmU&t=200s

# 3 694
Искам да знам какво му дават на това бебе да е толкова кротко на масата.
Сигурно грешката е в мен, че съм родила тазманийски дяволи.. 😹😹😹

# 3 695
Още една блогърка е в този хотел в момента.

# 3 696
Нашествие е, затова не мога да се добера до резервация там.

# 3 697

Ставай влогАрка 😹

# 3 698

Леле, това момиче спешно трябва да промени нещо във външността си, я цвят на коса, я прическа, я стил на обличане...толкова прилича на Пепа, че чак е крийпи! Това, че и тя се върти около мами ляйфстайла само прави нещата по-зле...има нещо симпатично, но ако подкара и тя от реклама на реклама, няма да я бъде дълго, много маймуни вече са на клона, ще трябва по-интересно и уникално съдържание да измисли.

# 3 699

Ставай влогАрка 😹
Така ще стане, ще се принудя Laughing

# 3 700
  • София
Момичето, което прилича на Пепа, е по- чаровно.
Въпреки че нямаше перфектни зъби по спомен.

# 3 701
Някой тук може ли да сподели готини руски канали? Някоя живееща в Москва, Санкт Петербург, може би по-културно ориентирана с излизания на различни места? Ще съм благодарна за препоръки😊

# 3 702
Някой тук може ли да сподели готини руски канали? Някоя живееща в Москва, Санкт Петербург, може би по-културно ориентирана с излизания на различни места? Ще съм благодарна за препоръки😊

Не знам защо, но днес ми излезе тази в препоръчани -

. Не съм я и гледал, но името на видеото го запомних, ххъхъх. Дано да ти е интересно.

# 3 703
Руска Мара 😂

# 3 704
Ей, нямате изчитане Simple Smile
УрбАн Декай ахаа момичето прелива от толкова скъпа козметика, как да знае всичко аджеба. На 20 и с толкова операции и филъри, а на 40 какво следва, смяна на мозък?!

Общи условия

Активация на акаунт