Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 024
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 675
Аз да питам - какво й има на гърдите, на тая сладурана, новата? Въобще, май има проблем в тялото тази.
Гравитация ѝ има😉

Е, аз гърди съм виждал - понякога даже пипам. Силиконовите не са там долу - поне аз не съм виждал там?..
Ама не си глЕдал къде требва ти.

# 3 676
Циците на таз мома са като препълнени вимета. По люшкането съдя. Laughing

# 3 677
  • Стара Загора
Мен направо ме възбужда с английския, който вади. Grinning Grinning

# 3 678
Че нищо не ѝ пречи и силиконът да ѝ увисне. Виж аз съм гледала повече отколкото пипала 🤭

# 3 679
Че нищо не ѝ пречи и силиконът да ѝ увисне. Виж аз съм гледала повече отколкото пипала 🤭

Е, той този силикон не е ли нов? Тя тази на колко е, че има време да увисне? Ама така е - като си правят гърдите в зъболекарски кабинет.
Да не я срещаш тая посреднощ. Като от филм на ужасите е!

# 3 680
Гледали ли сте Богдана,момичето,което спечели не помня точно кой музикален формат?
Скрит текст:

# 3 681
Сляпото момиче ли? Което спечели първият България търси талант?

# 3 682
  • София
Дано малката оздравее по-бързо.
Моята не е боледувала сериозно, тук там някоя хрема, но не бих  си оставила детето на някоя от бабите да го гледа, когато е болно.

Всички отиват при бабата, не само София

# 3 683
Аз да питам - какво й има на гърдите, на тая сладурана, новата? Въобще, май има проблем в тялото тази.
Гравитация ѝ има😉

Е, аз гърди съм виждал - понякога даже пипам. Силиконовите не са там долу - поне аз не съм виждал там?..

Силикона и той е подвластен на гравитация, особено направения нескопосано силикон Joy

# 3 684
Моята не е боледувала сериозно, тук там някоя хрема, но не бих  си оставила детето на някоя от бабите да го гледа, когато е болно.

Е чак пък всички...

# 3 685
Е, той този силикон не е ли нов? Тя тази на колко е, че има време да увисне? Ама така е - като си правят гърдите в зъболекарски кабинет.
Да не я срещаш тая посреднощ. Като от филм на ужасите е!
Толкова навътре с нещата не съм чак. Сега като я погледнах пак обаче мисля, че просто е била по-пищна преди, с глад отслабнала и за т'ва сега бюста е до коленете.

# 3 686
На 22 има повече пластика по себе си от завод за Барбита.Явно е засегнало и мозъка.

# 3 687
  • София

Е чак пък всички...

Еми това казва в сторито, отиваме всички при баба, няма чак пък... Са на черното бяло не мога да кажа

# 3 688
И пак не си призна, че отиват при бабата и родителите не, защото на София ще й е СКУЧНО, а защото на тях ще им е ТРУДНО с двете деца вкъщи. Няма лошо в помощта, аз съм твърдо за, ам си признай бре, пууу, толкова е трудно!

# 3 689
Сляпото момиче ли? Което спечели първият България търси талант?
Да,има и канал,в който се изявява само като певица-Bogdana Petrova

Общи условия

Активация на акаунт