Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 061
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 660
https://www.youtube.com/watch?v=sdlUyM1Xkr4 тази, която я пуснахте преди малко някаква си Алис.. пуснете на 24 -та минута и чуйте как произнася Urban Decay ... Grinning
😂😂😂😂😂😂 Шъ починъ:
 УРБАН ДЕКАЙ!!!
П. П. И защо за Бога е гола???
Цитат
Кой тоА ърбАн декай майкУууууу

Урбан Декай е много известен дизайнер! Simple Smile

# 3 661
Това женско качва клипове на конвейер, човек не се е свестил от първия тя още качила.
https://www.youtube.com/watch?v=PRBdaiWYkb4

Жената има чай да продава, закъде да чака??? Чай за
100 лв, между другото.. Joy трябваше обаче да свали и горнището, повече щеше да продаде от вълшебния чай Joy

# 3 662
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Това женско качва клипове на конвейер, човек не се е свестил от първия тя още качила.
https://www.youtube.com/watch?v=PRBdaiWYkb4

Жената има чай да продава, закъде да чака??? Чай за
100 лв, между другото.. Joy трябваше обаче да свали и горнището, повече щеше да продаде от вълшебния чай Joy

По-добре да не сваля горнището, едва ли някои иска да гледа дълги гърди.

# 3 663
Ми 100лв ми колко, той е напълно натурален. Био и еко, без химия.

# 3 664
А магията на това чайче не е ли същата като на шоколадчетата от аптеката?🤔

# 3 665
Ама наистина е вълшебен! Някви бейсик билки МАГИЧЕСКИ добиват цена от 100 кинта!!! Тая не е добре!
Отварям дъмпинг сергия и ще продавам същия чай за 2.50лв. Нямам дълги гърди, с които да го рекламирам, за жалост, но кой знае, като спра да кърмя, може и да добия??? Joy

Много е важно, че чаят е веган, също така! То не че сещам за НЕвегански чай, ама може и да има??? Joy Joy Joy

# 3 666
Пепе споделя в Инстаграм, че не е качила ново видео, защото София е болна и са обикаляли по болници.
Колктото и да ме дразни тя напоследък, ми стана много кофти за малката. Дано бързо оздравее!

# 3 667
Малко, че е 100лева ми и ако ядете ще пълнеете....ееее срам няма

# 3 668
Милата София, дано не е нещо сериозно.

И аз днес с неволите Пепини, ама шитс хапънс..и не само шитс..Ама туй са рисковете на майчината професия..

Нещо интересно изпуснах ли? Видях една цицореста хвали чайове , аз се притеснявам, че с тях освен на кг може и на акъл да отслабнеш , съдейки по рекламиращата ги..

# 3 669
Каза, че е било фалшива тревога за пневмония и сега е много по-добре. Наистина, добре, че не се е наложило да лежи в болница.
Само ми стана малко странно, че са я оставили при пра-баба и, защото щяло да и е скучно да е с Пепе и Филипчо по цял ден. Flushed Може аз нещо да не съм разбрала, може да е защото моята е още малка, ама не си представям да е болна и да я оставя на някой, защото ще и е скучно с мен.

# 3 670
А на мен ми беше странно , че не да отменили интервюто вчера или поне да не я бяха водили в студиото

# 3 671
Аз да питам - какво й има на гърдите, на тая сладурана, новата? Въобще, май има проблем в тялото тази.

# 3 672
Аз да питам - какво й има на гърдите, на тая сладурана, новата? Въобще, май има проблем в тялото тази.
Гравитация ѝ има😉

# 3 673
Дано малката оздравее по-бързо.
Моята не е боледувала сериозно, тук там някоя хрема, но не бих  си оставила детето на някоя от бабите да го гледа, когато е болно.

# 3 674
Гравитация ѝ има😉

Е, аз гърди съм виждал - понякога даже пипам. Силиконовите не са там долу - поне аз не съм виждал там?..

Общи условия

Активация на акаунт