Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 046
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 630
София ден и нощ
https://youtu.be/tCAS8A4MAww

Въобще не знаех, че имат канал.

# 3 631
  • София
И двете говорят за някакъв стандарт. Има хора, които влагат в едни неща, а в други не- но комбинация от много пари и скъпо обзаведена къща (не ѝ знам къщата, говоря по принцип) и дрешки предимно от H&M е рядка все още.

# 3 632
  • Стара Загора
https://www.youtube.com/watch?v=sdlUyM1Xkr4 тази, която я пуснахте преди малко някаква си Алис.. пуснете на 24 -та минута и чуйте как произнася Urban Decay ... Grinning

# 3 633
  • HH
В Германия сигурно имаш предвид берачите на малинии детегледачките. Щото за средностатистическия германец изобщо не е характерно показното. Хората предпочитат практични неща, които наистина им вършат работа, дори да са от висок ценови клас.
Среднистатистическият да, но и там има много загубен народ. Секретарката на шефа, кара мерцедес slk купен от магазина преди няма и година и преди заплата редовно иска 50-60€ назаем, защото няма с какво да си купи храна на котката 🤦🏻♀ Та това дето в България го правят с телефоните на изплащане, там пак се среща, но в друго измерение.

И пазарува само в ХМ, та не мога да схвана къде и какъв точно стандарт се мъчи да симулира.

А Пепе има страхотна ляйфстаил тактиката. Сега я издържат мама и татко, а след това ще почнат да я издържат децата и. Те и сега спомагат за семейния бюджет, но по друг начин.

# 3 634
Мен при Марето ме чуди защо само Зара и ХМ продава, а нищо от луксозните неща не продава?
Не е точно така, има няколко видими от предишните и листинги и виждам гривна Фенди

# 3 635
https://www.youtube.com/watch?v=sdlUyM1Xkr4 тази, която я пуснахте преди малко някаква си Алис.. пуснете на 24 -та минута и чуйте как произнася Urban Decay ... Grinning
😂😂😂😂😂😂 Шъ починъ:
 УРБАН ДЕКАЙ!!!
П. П. И защо за Бога е гола???

# 3 636
😂😂😂😂😂😂 Шъ починъ:
 УРБАН ДЕКАЙ!!!
П. П. И защо за Бога е гола???
Кой тоА ърбАн декай майкУууууу

# 3 637
И двете говорят за някакъв стандарт. Има хора, които влагат в едни неща, а в други не- но комбинация от много пари и скъпо обзаведена къща (не ѝ знам къщата, говоря по принцип) и дрешки предимно от H&M е рядка все още.

Точно щото къщата ѝ не някакво уау, ми се вижда съвсем резонно да си пазарува в х&м и зара. Виж, на Мара шанелите стоят малко нелепо в нейната обстановка, но...приоритети си има жената Joy

# 3 638
# 3 639
Не виждам смисъл да се купят обувки за над 1000евро, чанта за над 3000евро, освен ако дадената жена има някакъв статус в обществото и се налага да покаже и финансовите си възможности, защо да не купи.
На Галя статуса е, че може мъжа й да издържа семейството и да посреща всички нейни нужди, без тя да работи. Това за мен не е предпоставка да си купи чанти и обувки на световни марки за хиляди евро. А и колата й не е супер скъпа.
ПС.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 17:15 от Анонимен

# 3 640
За Мария и аз се чудя как я търпят консултантите да ги разиграва, но си го обяснявам точно с това, че в такъв клас магазини са задължени да спазват някакъв етикет и добър тон.

Нека дойде да се пробва на някоя продавачка в БГ дали ще й мине номера 😄

То шопинга на луксозни стоки не се извършва така всеки ден и между опипването и пробването. Във всеки един такъв магазин си имат една чужденка, назначена да се занимава с подобни същества и да следи нещо да не им изчезне. Сейлс Асистента е длъжен да бъде мил, защото недай си боже да ги изгони или да им откаже, тия са способни да пишат до централата какви ли не злобни писма и оплаквания. Реномето на магазина автоматично ще падне.
Сериозните покупки се правят в отделни салони, в избрани дни с покани или при предварителни уговорки. Софи Сохет примерно по Коледа снима как тя и мъжа й се качиха на последния етаж в Хародс за да пробват и асистентката ходи около 5 пъти да им носи различни неща, докато те си пиха кафето в един салон специално за тях и подобни клиенти. Истинските ценители се отврaщават от подобно на Мария поведение и никога не купуват стоки, които са опипвани от камара инстаграмъри преди това.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 22:42 от Dress as Princess

# 3 641
Не е задължително да имаш някакъв статус в обществото за да купуваш скъпи обувки, например. Всеки си има своите странности.
Имам колежка например, ами има няколко чифта на Christian Louboutin, за др марки няма да споменавам. А е на средна позиция.

# 3 642
Ето така като видя Мара в Шанела ще си изям клавиатурата, за да се извиня!
https://www.youtube.com/watch?v=7BVUMP-RPKE&t=606s
14:26 мин.

# 3 643
Не намирам логика в тия мърчове. Те са за почесване на его

# 3 644
За мен няма много общо между Галя и Мария. Галя не парадира с лимитирани покупки на аксесоари за 4-5 цифрени суми, не ми прави впечатление да се облича с мега скъпи дрехи, EF и PP са по-скъпи марки в бг само, неактуални колекции са на съвсем прилични цени. Колата й е напълно нормална нова кола (не е супер скъпа), къщата е приятна, стандартна за ново строителство, без да има луксозен интериор. Не съм й фен, но според мен не парадира с финансови възможности, които тя и мъжът й нямат

Общи условия

Активация на акаунт