Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 325
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Русе
хахаха Simple Smile

# 2 956
  • Някъде там
С удоволствие бих ходила на такива мероприятия.Ще си я пия цяла вечер чашата с вино даже може да не я изпия 😊,но пък удоволствието да  твориш и разговаряш с други хора е важното.

# 2 957
Между другото, това не е лошо като идея, за сега бяха само в София, но отскоро и в моя град започнаха да организират такива мероприятия. Цената при нас е 25лв. 1-та чаша вино е безплатна, всяка следваща е 2,50 лв. Платното с рисунката естествено си остава за теб.
Ако изпия 1 чаша вино до втората няма и да стигна, а рисунката няма и да я направя.

LaughingLaughingLaughing

Абсолютно, аз ако съм, ще рисувам под масата на 5-та минута.
25лв. отидоха на кино.

# 2 958
Между другото, това не е лошо като идея, за сега бяха само в София, но отскоро и в моя град започнаха да организират такива мероприятия. Цената при нас е 25лв. 1-та чаша вино е безплатна, всяка следваща е 2,50 лв. Платното с рисунката естествено си остава за теб.

Тук са по 35, аз сама няма да отида, и винаги 70 лв ми се виждат множко за 2 платна и мацаници отгоре (че съм много далеч от творец, за да са творби)
Иначе е готина идея, но много $$$

За влогърките е супер де, надали плащат толкова или изобщо нещо
Grinning
пък и после имат какво да показват в блог/влог/стори/пост и пр

# 2 959
Дадохте ми идея. Ще ви покажа как рисувам. 😀

Аз се кефя на хора, които успяват да изкарват пари от пълни глупости като Пепето.

# 2 960
Харесва ми канала и,не защото е изпълнен с много съдържание,а защото е свежа,естествена и лъчезарна.
Много кардинално обаче заклеймява част от аудиторията си,може пък по едно "стимулиращо НЕ" да и дават Grinning

# 2 961
Цената на тези художнически ивенти е скъпа защото материалите са специални и струват доста парички. Платната, маслените бои, виното и накрая ви остава единия кеф.
И във Виена са много разпространени подобни сбирки. Според една позната, там ходят жени които си намират извинение да сръбнат няколко чашки без да се чувстват виновни след това.

# 2 962
Тези събития ги има във Варна от година и нещо, на две места и май трето отвориха сега. Вече вкъщи има около 9-10 картини /понеже после си остават за вас/ и като видя Филипчо как се представи с изложбата, може и аз да се пусна, ЩО ПА НЕ Grinning Идеята е супер готина, аз по принцип не мога да рисувам кой знае колко /определено обаче съм на светлинни години на Здравея/, но много добре ми се получава да прерисувам, а и е супер отпускащо и приятно:)

# 2 963
За 70лв знаете ли колко домашно винце мога да ви продам?
Ще има да рисувате и творите шедьоври ехееее.... 😂

Последна редакция: пт, 22 фев 2019, 17:43 от Ванилия*

# 2 964
За 70лв знаете ло колко домашно винце мога да ви продам?
Ще има да рисувате и творите шедьоври ехееее.... 😂
Ако е Мелнишко, няма да се сетят за рисунките. Wine Glass

# 2 965
Дадохте ми идея. Ще ви покажа как рисувам. 😀

Аз се кефя на хора, които успяват да изкарват пари от пълни глупости като Пепето.
Гръмпи, ще е много забавно да направиш такова видео.

И според мен няма лошо ако някой така си изкарва парите.

# 2 966
# 2 967
Тая защо изглежда така ?

# 2 968
# 2 969
Харесва ми канала и,не защото е изпълнен с много съдържание,а защото е свежа,естествена и лъчезарна.
Много кардинално обаче заклеймява част от аудиторията си,може пък по едно "стимулиращо НЕ" да и дават Grinning

Не харесвам Радост, идва ми малко като Пепе.

Общи условия

Активация на акаунт