Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 334
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 2 940

Разбира се, за развитието на младите таланти в България /какъвто е и г-н Здравей/.

Много искам един-два художествени критика да му посетят изложбата и да напишат отзиви. Yum

# 2 941
София сигурно му е помагала в рисуването на картините Grinning
А ако нещо се оплеска, ще кажат че е за благотворителност тази изложба и айде готово.

# 2 942
  • Някъде там
Смятам да изпратя на Пепето видеото на Мона.
Това видео е живо доказателство, че идеалния живот го има само в представите на Пепе и  много добре олицетворява следната сентенция : "Живота е това което се случва,докато ние обмисляме други планове"!
Браво, Мона!

# 2 943
Наистина много хубаво видео на Мона. И аз се просълзих по едно време.

# 2 944
София сигурно му е помагала в рисуването на картините Grinning
А ако нещо се оплеска, ще кажат че е за благотворителност тази изложба и айде готово.

Оооо, задължително ще има благатворителен момент...кой иначе ще се прежали да купи или да го отрази в някоя медия датският хобист..? Пък и нали кампания има да спонсорира Пепе...

# 2 945
Убедихте ме да гледам видеото на Мона.  Simple Smile

Малко съм притеснена за Мара-Лондонска. Тия шанели разопакова ли ги вече, можа ли да им се наслади и да ги поноси...

# 2 946
Хайдееее, и Ивана се захвана с рисуването. Relaxed

Г-н Здравей, стисни четките здраво, че конкуренцията иде и ще те отвее. Satisfied

# 2 947
Клипа не съм гледала на Мона още, но откакто е родила носи една и съща блуза. С нея разхожда детето, с нея е в тях, с нея снима клипове.

# 2 948
  • Някъде там

Г-н Здравей, стисни четките здраво, че конкуренцията иде и ще те отвее. Satisfied

Не и е за първи път на Ивана да тисува.
На това място често ги канят,влогърките.Други също имат снимки с рисунките.
Пепе естествено беше със Сиена на същото място.

# 2 949
Явно Ивана търси нова занимавка след като напусна работа.
Убедихте ме да гледам видеото на Мона.  Simple Smile

Малко съм притеснена за Мара-Лондонска. Тия шанели разопакова ли ги вече, можа ли да им се наслади и да ги поноси...
Ама какво ще разопакова, то са само торбичките с надписа.

# 2 950
  • Русе

Не и е за първи път на Ивана да тисува.
На това място често ги канят,влогърките.Други също имат снимки с рисунките.
Пепе естествено беше със Сиена на същото място.

Имам някакви спомени,че дори беше с мъжа си и естествено София, може и да греша

# 2 951
Мъжът и и София дойдоха в последствие, и София замаза на майка си творението.

# 2 952
  • Русе
Между другото, това не е лошо като идея, за сега бяха само в София, но отскоро и в моя град започнаха да организират такива мероприятия. Цената при нас е 25лв. 1-та чаша вино е безплатна, всяка следваща е 2,50 лв. Платното с рисунката естествено си остава за теб.

# 2 953
Между другото, това не е лошо като идея, за сега бяха само в София, но отскоро и в моя град започнаха да организират такива мероприятия. Цената при нас е 25лв. 1-та чаша вино е безплатна, всяка следваща е 2,50 лв. Платното с рисунката естествено си остава за теб.
Ако изпия 1 чаша вино до втората няма и да стигна, а рисунката няма и да я направя.

# 2 954
Ако изпия 1 чаша вино до втората няма и да стигна, а рисунката няма и да я направя.

LaughingLaughingLaughing

Абсолютно, аз ако съм, ще рисувам под масата на 5-та минута.

Общи условия

Активация на акаунт