Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 317
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 2 985
Добре, питала хората искат ли или не. Казали ѝ "не" , ся се дърли... Ми като не искаш да ти казват "не", па сложи само опция да и....да.
Аз редовно отговарям с не на тия въпроси. Защото знам, че всъщност ще направят това, което са си решили. Особено пък за на Мона нещата съм редовно НЕ Simple Smile Или пък: в колко часът да кача видеото.
Радост толкова иска да е ,,интернешанъл", че видеата,в които говори български ги озаглавява на английски. 🤣🤣

# 2 986
Не я знам тая дама аз... Сега ще я видя.

# 2 987
Гледах новото видео на Алекс Петканова, много ми харесва, ненатрапчива е и много симпатична. Вени (фотографката) всъщност е Венета от EdgyCuts/2handfulsoflove, много красиви са всичките ѝ снимки

# 2 988
Новото видео на Адри е много приятно. А малката Алекс така помага, напомня ми на моята, която счупи два три сервиза докато се опитва подрежда.

# 2 989
  • Русе
На мен последното видео на Силвето много ми харесва -разказва за Ванкувър , града в който живее, мното интересно видео, поне за мен.

# 2 990
Петканова е ненатрапчива, понеже си е глупавка, толкова неща каза неверни свързани с раждането. Добре, че е незлоблива поне. Покрай Пепе спря да ми е забавно гледането на влогове на бг. Гледам любимите ми влогове за бижута и случайно, ако попадне някой да го прегледам набързо. Покрай вас гледах клипа на Валери с Мартин и как отговаря на въпроса за деца и брак, наистина голям смях му ударих.

# 2 991
  • Някъде там
Мис Тигрова 😂

# 2 992
  • София
Страхотно аутфитче.
Чакаме се на Лъвов.

# 2 993
  • София
На мен последното видео на Силвето много ми харесва -разказва за Ванкувър , града в който живее, мното интересно видео, поне за мен.

Би ли ми казала за коя влогърка става въпрос? Не мога да се сетя, а ми е интересен Ванкувър.

# 2 994
Гледах и аз новото видео на Петканова. Хареса ми, много е естествена. Харесва ми , че фотографката се беше усетила да си сложи маска. Браво! Малко хора се усещат. Габриелчо е сладкишонче.

Пепе, какво си облякла?!

# 2 995
Едно време Албена Вулева беше с такова на шапката на Сигнално Жълто... 🤣😁😁😁

# 2 996
# 2 997
Като за кърмеща майка Пепе има доста малък бюст.
Не ми харесва тоалета.

# 2 998
Признайте, че искате същото сетче, ама е лимитка.
Като за кърмеща майка Пепе има доста малък бюст.
Не ми харесва тоалета.
Не можем да сме сигурни дали кърми кърми.

# 2 999
Не смогнах да изгледам цялото видео на Алекс,  ще си го пусна пак.
И на мен ми направи добро впечатление, че фотографката е с маска, но пък Алекс се разхождаше между декорите с обувки 🙄

Пепе не се ли е видяла в огледалото? 😳😂
Кой му дава акъл на това момиче да се облича така? Чак пък толкова ли е склонна да се прави на клоун, само за да прибере някой лев за реклама?
Разбирам да си нямаше стил принципно както и да е, но преди се е обличала много хубаво, значи не е там проблема.

Общи условия

Активация на акаунт