Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 299
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 000
  • Русе
На мен последното видео на Силвето много ми харесва -разказва за Ванкувър , града в който живее, мното интересно видео, поне за мен.

Би ли ми казала за коя влогърка става въпрос? Не мога да се сетя, а ми е интересен Ванкувър.

https://www.youtube.com/watch?v=OD9rstCT1Wo&t=1401s
Заповядай. Simple Smile

# 3 001
Стефи беше постнала нещо, малко го редактирах

# 3 002
  • София
Новото видео на Адри е много приятно. А малката Алекс така помага, напомня ми на моята, която счупи два три сервиза докато се опитва подрежда.

Relaxed
Дотук имаме само една чиния фира. Аз чупя доста повече Satisfied

Джой е много красива мацка, но този изблик за гласуването ми се струва тотално неадекватен за човек, който уж сериозно се занимава с това...

# 3 003
Пеперона иска да ни изплаши, аутфитът й един вид крещи: "Събудихте тигрицата в мен, ей сега ще видите". Smile
Абсолютна безвкусица и кич. Язък ти за лЯйфстайла и претенциите, Пеперона.

Страхотно аутфитче.
Чакаме се на Лъвов.

Аз живея баш на Лъвов...Пеперонче, ела ми на гости. Grinning

# 3 004
Радост още сторита, пак хората не я разбрали. Всички с един репертоар, по гръб не лягат.

# 3 005
Каква тигрица, аутфитът е като на петниста хиена..

# 3 006
Каква тигрица, аутфитът е като на петниста хиена..

Laughing
Laughing
Laughing

# 3 007
Като за кърмеща майка Пепе има доста малък бюст.

Това като цяло няма много общо със способността на една жена да кърми newsm78 .

# 3 008
Добре, питала хората искат ли или не. Казали ѝ "не" , ся се дърли... Ми като не искаш да ти казват "не", па сложи само опция да и....да.
Аз редовно отговарям с не на тия въпроси. Защото знам, че всъщност ще направят това, което са си решили. Особено пък за на Мона нещата съм редовно НЕ Simple Smile Или пък: в колко часът да кача видеото.

Хейтърка!!!! Joy

Мен ми е чудно тва вечно питане за часа на пускане. Голям драма, голямо нещо! Ютюб ли нещо им прави, че е толкова важно? Сякаш премиерен филм ще пускат, та да дреме ми в колко часа?! Нали може да се гледа по всяко време, така или иначе?!?

# 3 009
Пеперона иска да ни изплаши, аутфитът й един вид крещи: "Събудихте тигрицата в мен, ей сега ще видите". Smile
Абсолютна безвкусица и кич. Язък ти за лЯйфстайла и претенциите, Пеперона.

Страхотно аутфитче.
Чакаме се на Лъвов.

Аз живея баш на Лъвов...Пеперонче, ела ми на гости. Grinning

Дали? Сега ще се включи тук и ще ни попилее. Weary

# 3 010
  • София
Е не си ли виждала малките бълхички как се заплюват
"първа"
"обичам те най- много"
"стани ми майка"
"който е тук, преди да е паднал гръм, да каже ура"

# 3 011
Стани ми майка 🤪🤣😂

Жениту Джаферович и тя най-редовно пита събота или неделя? Какво значение има и аз не разбирам 😃

# 3 012
Признайте, че искате същото сетче, ама е лимитка.
Като за кърмеща майка Пепе има доста малък бюст.
Не ми харесва тоалета.
Не можем да сме сигурни дали кърми кърми.

Не е лимитка, от Зара е, точно онзи ден ги гледах и а-ха да се изкуша...но това жълто на живо е още по-брутално. Хем аз обичам цвят да има, но прекалено отровно ми дойде...

# 3 013
Пепка яко е изплискала легена, че да облече тоя светофар 😂 Мона ми изглежда много променена след раждането и то в добра посока. Това е първото и видео, което ми харесва. Естествена, непринудена и гледа реално на нещата. Адри и малката са ми фаворити, все една гледам моето бръмбърче, с глас се смях 😍

# 3 014
И от тоалета на Полина не съм възхитена.
Аз като цяло не харесвам стила ѝ на обличане.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт