Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 282
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 090
Как да не се коментира Ивана , като ако не искаше да намеква някакви неща нямаше да прави пост-некролог , а да го съобщи по начин , който не навява провокация за одумване.

Ей това ме дразни в тях - все искат да завътят някоя драма , ама хем така , хем да останат сухи накрая и да си запазят личния живот.

Малко шизоидна цялата работа...

# 3 091
  • София
Един канал , разбиващ всички наши влогърки 😁😁
https://www.youtube.com/watch?v=Cl8feBZ7Ysk&feature=share

# 3 092
  • софия
Новото виде на Поли Недкова - отново интересно и полезно Wink

Тъкмо се чудех дали сме я коментирали, много ми допадна, попаднах на нея покрай треньорката ми по тае бо.

# 3 093
  • Варна
Сладка снимка от Ели:

И Тайгър фемили:

и ми направи впечатление, че Сиена не се подава от никъде...
само София я има на едно стори
Харесва ми как се е барнал Филип.
Сериозна съм. Не ми се смейте 😚
Заради съчетанието на чорапи, гуменки, дънки. Толкова е крейзи и нетипично за тук. Заради това ми харесва.
Без ланеца!

# 3 094
Дъщеря ми има същите Ванс като на Филип, тигрови. Не знаех, че има и мъжки тигрови.

# 3 095
Това е префинен "Бургаска батка стайл".Като видя такива верижчици или ланци навън...бльоп.

# 3 096
Аз я разбирам Ивана, всеки човек е различен, съответно и реагира по свой си начин.
Каквото и да се е случило, ако просто се покрие - ще завалят безброй коментари и съобщения защо не пуска видео.
Явно тя е сметнала за най-добре да уведоми последователите си, че няма да снима. Може би се надява по този начин да я оставят на спокойствие. Това не значи, че всички на нейно място трябва да правят същото или да очакваме тя да постъпи така, както ние бихме реагирали.
Наистина не виждам какво има да се коментира в случая, не смятам, че е пуснала някаква стръв, за да се прави на интересна и да я обсъждат. Ако/когато тя реши, ще сподели какво става.

# 3 097
  • Ilkeston
Докато си пия съботното кафе, реших да погледна какво се случва в ютюб. Естествено ми излезна последното видео на Пепина и реших да прочета дали има интересни коментари (много обичам да чета коментари). И забелязах това:

Защо е махнала коментарите? Та това е най-хубавото във видеата ѝ напоследък.
Ели ми е много сладка и както някой по-горе беше писал, аз също мисля, че “приятелството” на Пепе с нея е тотален фалш. Спомням си видеото, в което Ели се прибираше в БГ и с такава радост приготвяше подаръци за нея и децата. Не видях никакво отношение от страна на Пепе.
На Галка и косата ѝ видеото го пропуснах. Изчерпа ми се някак интереса към нея.
Някой гледа ли последните видеа на Тайна от Лапландия?
Въпреки стигмата около това веганско семейство,ми се струва, че се забавляват. А може и да греша, но видеата, които показва са тотално различни от на популярните влогърки.

# 3 098
Защото Пепе много се радва на негативните коментари, които й показват, че е накарала хората да се замислят. 😄

# 3 099
Пепе копае дъното Joy Не мога да повярвам, че си е disable-нала коментарите. То е защото много държи на всякакви дискусии и градивна критика, сигурно.
Всички ти видяхме коментарите, Пепе. Това, че си ги скрила, не значи, че не съществуват.

# 3 100
О, за да ни покаже, че хич не могат да я засегнат разни уж хейтърски мнения.
Абсолютна смешница - как въобще очаква в такъв случай някой да си плати за семинарите, конференциите или не знам си какво друго?
Въобще не мога да повярвам, че не им пука какво се пише за тях. Иначе нямаше да трият коментари, да блокират зрителите си или пък да деактивират коментарната секция. Аз честно си признавам, че ако толкова хора критикуваха работата ми в последно време, нямаше да мога да спя от нерви сигурно и щях да съм си изгризала ноктите. По това, което се случва в Антоанетовия канал си мисля, че и у нея има подобни чувства.
На мен ми харесваше докато обясняваше какви нови дрехи си е купила и изброяваше 500 факта за нея. Много бързо прекрачи границата и си помисли, че може да го играе проповедник.

# 3 101
И Галя се оплака, че коментарите под видеата й са били заключени.

# 3 102
  • София
Филип се е барнал като сестрата на бургаски батка. Вече ще му викам Фиффи Здрастито Laughing

Залагам двайсетачка, че скоро ще си сложи друга маска сега. Pity play очаквам. Много ме разстроиха, аз съм млада майка и се опитвам да свържа двата края с две малки деца и толкова жлъч и злоба не бях виждала. Заседна ми буца на гърлото, имах добри намерения. И по- наивните ... те ще й влязат в обяснителен режим. Аа, Пепе, то критиката не беше злобна, ние просто искахме да ти кажем да не прибързваш и т.н.
Познат ви е на някои сценарият, той винаги е един и същ.

П.П. За Ивана наистина няма смисъл да се коментира, след като очевидно е свързано с нещо тъжно. Нека имаме все пак някаква човещина. Как го обявила, в колко часа, защо изобщо го е обявила. Няма правилна или неправилна стъпка в такива моменти.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 13:19 от The Catcher in the Rye

# 3 103
  • София
Имало е бъг в ютюб сутринта, на доста влогъри са били изключени коментарите, не си правете грешни изводи

# 3 104
Много бързо прекрачи границата и си помисли, че може да го играе проповедник.
🙌🙌🙌
Преди малко гледах новото видео на Емил Конрад. Ето това е позитивен човек според мен, не му е бил лек живота, преживял е много доста млад, но е станал изтупал се е от гадостите и си е намерил ниша, в която да се развива. Не като Пепе, гледана като писано яйце цял живот и при първото мнение различно от възхвала: "ВИЕ не ме разбирате".

Общи условия

Активация на акаунт