Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 276
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 105
Ама Антоинет на всички клипове ги е деактивирала Laughing толкова е жалко за висшото ниво на  лЯйфстайла й.
Сега ще ни даде на данс да ни издирят е ще ни блокира в ютуб, за да не я гледам.

# 3 106
Имало е бъг в ютюб сутринта, на доста влогъри са били изключени коментарите, не си правете грешни изводи

# 3 107
Ако наистина е бъг, връщам си първите две изречения назад. За останалото смятам, че имам право.

# 3 108
Да ме прости Пепе ако е бъг. То наистина би било прекалено шизофренично дори за нея да го направи. Тотално щеше да компроментира цялата и стратегия.

# 3 109
Може и да е бъг, но другите си имат коментари вкл. Галя, коята сутринта написа, че нямала.

# 3 110
Как да не се коментира Ивана , като ако не искаше да намеква някакви неща нямаше да прави пост-некролог , а да го съобщи по начин , който не навява провокация за одумване.

Ей това ме дразни в тях - все искат да завътят някоя драма , ама хем така , хем да останат сухи накрая и да си запазят личния живот.

Малко шизоидна цялата работа...

Това е супер арогантно изказване.
Първо не е намеквала абсолютно нищо. Постът й е изцяло информативен. Какъв й е постът в крайна сметка си решава тя. Особено ако наистина е такава причината. А дори да не е, какво? Не й е позволено да се почувства зле и да напише нещо на черен фон с бели букви, щото ще засегне тънката струна на сетивност на хората, които я гледат? Как и дали ще съобщи също преценява тя, нито пък е длъжна  реално да дава каквото и да е обяснение. Тя е влогър, не е президент, че да зависи нацията от изказванията й. Те понеже хората като им се случват такива неща тръбят наляво и надясно обяснения в подробности на Сульо и Пульо.

Много ясно, че ще искат да си запазят личния живот.Това, че правят клипове, не им отнема правото на такъв, както и да избират какво да кажат и на кого.
Айде стига вече съдниците, щото това наистина минава всякакви граници. Не са мозъчни хирурзи да трябва да им се прави дисекция на всяка глътка въздух и всеки да си мисли, че всичко му е ясно за хора, които изобщо не познава, било то и публични личности. Че да се обвиняват хората в шизофрения, особено вероятно в супер труден за тях момент.  

Сигурна съм че последното, което мисли е дали създава драма, или дали е сухо или не. Пак изобщо, че  си е направила усилието да каже каквото и да е, ако наистина причината е тази, която повечето мислим.  Да не говорим, че ако беше казала друго, щяхте да я нападнете ква е простачка и как е тръгнала да си споделя драмите, за да й цъкат по клиповете, щото нали са продажници до една.

И със сигурност е извънредно, защото вчера я видях и си беше супер усмихната и весела.

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 15:06 от Breedlove

# 3 111
2 страници коментирате пост на Ивана, който гласи, че днес нямало да има видео.
Един каже, че може нещо лошо да е и всичките по него Grinning може пък просто да не качи, защо задължително трябва да е нещо лошо?!

Пепе няма коментари под нито едно видео, отворих други канали и там нямаше такъв проблем.

Филип от event-а ми напомня на G-Eazy:

# 3 112
Breedlove - напомням ти , че това е просто тема от форум 😂 нещо днес как си с настроението като цяло?
Шоколад обикновено помага 😂

Значи като си показват мъжете и гащите нямат личен живот , а като те така си решат имат ?
Ако ще ги защитаваш така разпалено поне си търси комисионната , защото те поне изкарват по някой лев 🙃

# 3 113
https://www.instagram.com/p/Bo_MLFpBF9c/?hl=bgl
Тази тениска на Галя някаква маркова ли е?
Че си поръчах точно същата преди седмица от Алито и да не е да се излагам с някакво менте на известна марка 😱

# 3 114
Не само при Пепе е проблемът с невъзможността да се коментира, а при повечето влогъри, които снимат редовно малолетните си деца.

Ето какво намерих

Цитат
Disabling comments
We’ve disabled comments on tens of millions of videos that may include minors and therefore are at risk of predatory comments. As part of these actions, comments may be temporarily disabled on some or all of your videos.

We know comments are a key way creators connect with their community, but this was an important step for the safety of minors on YouTube and a precaution while we work to further improve our systems. We’re investing more in the tools we have to detect and remove this content.

If you are a parent or have minors in your videos please read our privacy & safety center and consider keeping your comments turned off.

If you do re-enable comments, you should hold and carefully review all new comments for approval before they're posted to your videos.

Май че на тези клипове е свалена и монетизацията.

# 3 115
Много сте ми забавни всичките, като видите, че някой не е на вашето или е шизофреник, или комплексар, или разпален, понеже взима комисионна. О да, или завижда.

А може би просто гледа малко по - далече от носа си и не си мисли, че понеже е във форум, едва ли не мнението му е меродавно и единствено и  всичко е да се обеси и да се помилва. Нито пък че 15 минутен клип и то обработван, изчерпва живота на някого.

Само да вметна, че съм много далеч от симпатиите си към която и да е от тях, но това не пречи да съм обективна.

Ами да, това казвам. Ти като говориш за личния си живот с някого например, абсолютно всичко винаги  ли казваш ми е интересно? Показването на мъжете по какъв точно начин унищожава правото на личен живот?

# 3 116
След като не иска да я обсъждаме, да не пише сторита!

# 3 117
За да се обсъди, че не е писала стори като онази с черната коса, която са мислили, че е умряла, понеже я нямало. :Д

# 3 118
https://www.instagram.com/p/Bo_MLFpBF9c/?hl=bgl
Тази тениска на Галя някаква маркова ли е?
Че си поръчах точно същата преди седмица от Алито и да не е да се излагам с някакво менте на известна марка 😱
Нема се излагаш, може да се хвалиш даже, че имаш тениска от колекцията на Галя.
Явно много и вървят тениските, щом китайците правят реплики на бранда ѝ. Whistling
https://www.instagram.com/p/Bj7e32bFDPT/
Сайта и е прегрял от поръчки вече и временно е недостъпен. Whistling

# 3 119
Нали бяха с камъни Сваровски, нещо продукцията е зациклила явно :Д

Общи условия

Активация на акаунт