Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 259
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 150
Знаете ли , аз като им гледам маникюрите Полина и Ивана , Валерие също имаха сторита в инстаграм от там, ами нищо кой знае какво, нито декорация , нито камъчета, предпомагам,че изборът им е ограничен. Аз се справям по-същия начин и сама вкъщи, да не е гел лак , но ми издържа 7 дни, което за мен си е напълно достатъчно, лично аз не мога да се трая с един цвят/маникюр 2-3 седмици.

Не всички си падат по камъни и декорация, мен обикновено такъв тип нокти доста ми евтинеят. Харесвам по-прости неща. На Пепи последния маникюр ми хареса. Но аз лично не мога да се трая с един и същ лак повече от 3-4-5 дни, а израстнал гел лак ми е същото като излющен. По тия причини предпочитам да се лакирам сама..

# 3 151
Славина гледахте ли, можела да пее. Ако наистина пее тя, да почва такива видеа да прави, а не да си губи времето с грим.

# 3 152
  • София
Явно това с коментарите е само за по-големите канали. В моя не са ограничавани.

# 3 153
Адри, новото ти видео за сутрешна рутина е много разтоварващо. Малката е голяма сладурана.

# 3 154
4 седмици - отврат!
Много мразя израстнал гел. Много ми е грозно. 2 седмици се ядва някак, но 4 - твърдо не!

Отврат,не отврат,не знам кой с акъла си ще си прави гел всяка седмица,като се има предвид,че въпросната разкрасителна процедура ти уврежда малко или много ноктите.
Така де,не е бюти тема,сетчето в цвят жълто пате (подобен)го видях на стори в инстаграма на Деси Зидарова,нищо чудно да е нов цветови тренд.

# 3 155
Ако наистина се демонетизират и блокират автоматично коментари на видео с непълнолетни, ще взема да обикна YouTube. Крайно време беше да се спре с експлоатацията на дечица. Едно е да ги показваш отвреме-навреме, друго е да правиш густо на педофилите ката ден.

# 3 156
  • Русе
Скрит текст:

Това са мои творения. Под камъни и декорация нямам предвид кич и поп фолк стил. Дори и само червени или черни нокти с едно камъче пак ще изглеждат семпло и красиво. Втората снимка е от летния сезон и заради това съм с толкова ярък коралов цвят.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 00:06 от Не се сърди, човече

# 3 157
Аз също си пуснах Адри. Направо и се възхищавам, че успява да работи от къщи. Аз имам същото маймунче и не бих се справила да работя докато тя вилнее.
Много приятно и реалистично видео.

Мона също гледах. Изненада ме колко откровено говореше за раждането. Аз по същия начин имах нужда да си разкажа след като родих, с възможно най-малко цензура (според това на кой разказвам, де).
Точно за това ми беше странно Пепе как беше захаросала всичко, но и тя не го беше направила с цел да е истинско, а да "вдъхнови" Unamused

# 3 158
Лака наистина издържа,но зависи на кой колко бързо му растат ноктите. Моите на 3 седмици са много израснали и няма шанс да ги оставя така. Работят само с хубави лакове,които не са чак толкова зле за ноктите ти. Преди години в един салон ми прецакаха ноктите, и от тогава съм много наплашена. Може да е една идея по-скъпо,но поне си заслужава. И отношението към клиента им е много на ниво. Винаги те питат какво желаеш за пиене,добре ли се чувстваш.... супер са си.
Но влогарите са ги надушили и сега на последното събитие(откриването на 2рия салон) са били поканени само 2 от всичките,но както видяхте не бяха само тези 2те там,а поне 5-6 моми. Всички останали са отишли непоканени.....казваха,че са ужасно нахални и си просят безплатни процедури.
Не предполагах,че са толкова жалки...хахаха Сто процента Валери е била една от непоканените...Изглежда супер нахална и безпардонна ..😂😂😂

# 3 159
https://youtu.be/XgyU_erJku0 - това момиче е ново явно, на мен ми направи добро впечатление, а и темата е интересна. Ще я следвам. Grinning

# 3 160
Скрит текст:

Това са мои творения. Под камъни и декорация нямам предвид кич и поп фолк стил. Дори и само червени или черни нокти с едно камъче пак ще изглеждат семпло и красиво. Втората снимка е от летния сезон и заради това съм с толкова ярък коралов цвят.

Въпрос на вкус. На мен лично това ми е прекалено, особено розовото.
На първия също бих оставила и палеца черен.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 00:05 от Не се сърди, човече

# 3 161
Много са смешни с тези шапки в салона, а Пепе пак с кукуригуто  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 3 162
Не само е с кукуриго ами е вързана набързо, много косъмчета стърчат.

# 3 163
На мен пък даже пригладена ми се вижда. Принципно е доста по-чорлава /както му викаме при нас/ 😁

# 3 164
  • Варна
https://youtu.be/XgyU_erJku0 - това момиче е ново явно, на мен ми направи добро впечатление, а и темата е интересна. Ще я следвам. Grinning
Как може да говори за първи впечатление, бизнес етикет и протокол на фона на легло и балдахин по стената, облечена с копринена пижама...
Моето първо впечатление отиде да спи.
Да махне ужасните мигли, толкова са кичозно.
Да спре да ръкомаха и изчисти паразитните жестове.
Да спре да снима в спалнята си.
Харесва ми гласа й, как говори.
Красива е и без пипалата около очите си.

Общи условия

Активация на акаунт