Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 236
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 180
Новото видео на Слави е много добро! АЗ него си го следя наистина с интерес. Харесват ми  всичките му класации и начина, по който прави видета. Винаги са супер информативни

# 3 181
Гледам ги..и наистина ми е трудно да повярвам, че тези жени си изкарват по този начин хляба. Никакъв професионализъм, по събития са нелепи, като 7мокласнички, бутат се, лигавят се, плезят се, такива хора изключително много ме натоварват.... Как пък не видях един готин кюстюм женствен с високи обувки да сложат, една стилна бизнес рокля... Хваща ме яд и отдавна си мисля да взема да направя аз един канал Grinning Много е жалко, че не влагат нищо в тая “професия”, може да е нещо странично, ама подготви се малко, подходи по-професионално, опитай се да не се слееш с масата..

По темата за бутането - колкото и хай клас да е един салон, върви ръка за ръка с интриги и клюки, така че хич не се учудвам, не е готино. Но пък и не е готино без покана да се буташ /не знам защо мисля, че Валери е точно такъв тип, тя ако не се бута, не знам как биха и’ се получавали така нещата.../

Последна редакция: сб, 23 фев 2019, 20:56 от VanillaPumpkin

# 3 182
  • Русе
Значи не е проблем, че бъдещият татко се е похвалил в салона, че чакат момче, но е кофти ,че служителите на салона разгласяват тази новина, щото все пак ,,известни личности го посещават-инфлуенсъри,, - и съоветно-канени/ненаканени на аванта, ама в стори веднага се тагват и отбелязват, но пак служетелите виновни,че ги обсъждали ...

# 3 183
  • София
Адри, чудесно видео, особено малката помощница! Много е внимателна и съсредоточена.
Като човек, работещ от 5-6 години у дома, обаче те съветвам да работиш на бюро, защото диванът в един момент много лошо влияе на гръбначния стълб. От лош опит ти го казвам.

Гледах и Ели - много беше смешен Майкъл с чиниите Simple Smile аз си купих наскоро едни скъпи чинии, които обаче много харесах и напълно разбирам Ели в радостта ѝ.

# 3 184
Гледам ги..и наистина ми е трудно да повярвам, че тези жени си изкарват по този начин хляба. Никакъв професионализъм, по събития са нелепи, като 7мокласнички, бутат се, лигавят се, плезят се, такива хора изключително много ме натоварват....

Ама то това дали е част от работата им ? Припадам

# 3 185
Гледам ги..и наистина ми е трудно да повярвам, че тези жени си изкарват по този начин хляба. Никакъв професионализъм, по събития са нелепи, като 7мокласнички, бутат се, лигавят се, плезят се, такива хора изключително много ме натоварват...

Същото си мислех докато качвах снимките от въпросното откриване на салона. Изглеждат нелепо...

# 3 186
Че е грозно да се обсъждат клиенти е така, но това си е част от ляйфстайла 😁 на всеки салон, меката на клюките, както се казва.

Полина сама показа в Инстаграм, че чака момче, така че това не виждам нищо лошо, че са коментирали.

# 3 187
Когато ходя при фризьорката ми, разбирам целия квартал какво прави. Това, че в случая става въпрос за пишман звезди, няма никакво значение, даже сигурно са 100 пъти по-обсъждани от обикновените клиенти.

# 3 188
Айде, айде, таткото като не иска да се разгласява, точно в козметичен салон да “споделя” не е мястото.

# 3 189
Аз съм най-зашеметена от фактът, че бтези момичета наричат себе си "фешън" блогъри/ влогъри. Чудя се дали това не е просто някаква титла, която всички инфлуенсъри си слагат по подразбиране. Иначе не мога да си обясня от къде това самочувствие, че са фешън, стилни или, че имат нещо общо с модата.
Пепето чак беше питала дали ни се гледат видеа на модна тематика.. Гледат ни се, как.. Нали и ние трява да се посмеем малко.

# 3 190
Да не казват, че само ние  разкостваме нашите
https://www.news.com.au/lifestyle/parenting/babies/parents-sexy- … d0c1e4edd6cc4af42

# 3 191
Аз съм най-зашеметена от фактът, че бтези момичета наричат себе си "фешън" блогъри/ влогъри. Чудя се дали това не е просто някаква титла, която всички инфлуенсъри си слагат по подразбиране. Иначе не мога да си обясня от къде това самочувствие, че са фешън, стилни или, че имат нещо общо с модата.
Пепето чак беше питала дали ни се гледат видеа на модна тематика.. Гледат ни се, как.. Нали и ние трява да се посмеем малко.

Прекалено много са бездейностни

# 3 192
И аз съм потресена от факта, че почти всички се титулуват като "фешън блогъри", та те повечето изглеждат сякаш са надянали първото, което са хванали. Грозна работа. Слепи да бяха сигурно по-добри комбинации щяха да направят. Тоя ексцентричен стил който се опитват да докарат хич не ми е по вкуса, а както виждам не само на мен. Кич, кич, като от маалата.
Плюшени тоалетчета на животински принтове, покривки за телевизор от соца в ролята на блуза и отдолу черен сутиен, това ли трябва да е в крак с модата?

# 3 193
И в крайна сметка, гледайки български влогъри, виждаш колко много безработица има в България Grinning

# 3 194
tinkerbell88, забрави Адидас и токчета 😁

Общи условия

Активация на акаунт