Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 204
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 225
И моят не си показва чувствта, прави го само с дъщерите ни. С мен само вкъщи, семейно. На камера никога няма да го направи. Пред хора също не обича. Аз лично харесвам това, много по - скъпи са жестовете споделени между двама или между членовете на семейството, отколкото пред хората. Та мисля си, че и при тях е така.

# 3 226
То пък, 'щото пък ние жените припадаме по новите гуми на автомобила. 😹😹

И аз мисля, че Майкъл просто е по-обран, но това не значи , че не я обича.
И мм изглежда малко темерутест, но е много гушливо и обичливо същество. Аз пък предпочитам такива мъже, пред лигльовци и позьори.

Пепе и Ели как са се запознали някой знае ли?

# 3 227
И аз предпочитам такъв, отколкото да ми е приятелка Neutral Face

# 3 228
Майкъл освен, че по характер си е такъв и както  някой писа, характерно е за националността му да е по-обран, но може би при него съществува и езиковата бариера като фактор.
Ели говори с него на английски, но в същото време и на български обяснява някакви неща и предполагам затова той си мълчи.

# 3 229
Аз от всичко виждано по влогърките нашите, съм харесала само две комбинации на Валери-една с черна рокля и кожено яке и една с дантелен гащеризон. На малко жени би им седяло ок, но тя има хубави крака и ме изкефи. Други не съм запомнила. Полина преди 7 8 години имаше една яка снимка по хубави крака, но тя беше във фб иии нз изобщо къде е.

# 3 230
  • София
Какъв темперамент Laughing
Изгледах видеото и той направо си я иронизира. И аз бих- какъв е този детски глас "уааа, чинийче"...

# 3 231
Изписали сте света. Още ли ви настройват стари лели против мен, хихихихихихихи? Кого коментираТе днес - дайте линк, за да се включа и аз към вас, ако съм желан, де... Хъх

# 3 232
  • София
Още ли ви настройват стари лели против мен, хихихихихихихи?
Ти си само за влогър, пич. : ))
Днес съобщиха по новините, че центърът на света се бил изместил.

# 3 233
Още ли ви настройват стари лели против мен, хихихихихихихи?
Ти си само за влогър, пич. : ))
Днес съобщиха по новините, че центърът на света се бил изместил.

Да, знам. Имам покана да снимам видеа на немски, обаче малко плащат. Не си струва, все още. Иначе, с удоволствие ще ви пускам линкове да гледате, дори и да не разбирате немския език, хуху

# 3 234
Гледах новото видео на Деница Христова. Хареса ми

# 3 235
Попадали ли сте на Denina Martin

# 3 236
Обсъждана е тук.
И като цяло коментарите относно нея тук могат да се обобщят с 2 думи - ходеща реклама.

# 3 237
Не знам дали е гледана и обсъждана, но  такъв инфантилизъм и фалш са ми в повече.
Оказа се, че познавам хора, които  познават лично въпросната персона. Позитивността, лъхаща от видеата  е бая пресилена в действителност. Но пък, е умело маскирана с високи дози артистизъм. Браво.

# 3 238
Не знам дали е гледана и обсъждана, но  такъв инфантилизъм и фалш са ми в повече.
Оказа се, че познавам хора, които  познават лично въпросната персона. Позитивността, лъхаща от видеата  е бая пресилена в действителност. Но пък, е умело маскирана с високи дози артистизъм. Браво.

Обсъждана е, още как. Не вярвам някоя от дамите, пишещи в темата да й е върл фен. Simple Smile

Само като чуя "Здравейте, сладкиши" и се втрисам...

Последно я обсъждахме заради безименния "Мило", за когото разбрахме, че се казва Сава - след стотния влог...фиксацията й на тема бременност, сякаш е единствената такава и недоволството й, че не получава PR-пратки.

# 3 239

Общи условия

Активация на акаунт