Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 202 513
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 480
Според мен това апартаментче е на родителите й и са го давали под наем преди да си дойде тя от Дания, няма друг логичен избор да е там с 2 деца, 6 етажа и без асансьор. За такава сума, и толкова се оплаква в последно време, и да стои там, едва ли не е сравнила с други местенца.
Аз също бях питала за Стефи, какво работи, обаче явно е голям проблем това, веднага тръгнаха да я защитават, как пишела тука. И какво лошо има, за някои се дават потресаващи предположения какви шамари ядат или как им се плащат сметките, но за други, които даже може да са добър пример, не може да се пита. Да не би да й броя парите в сметката, пък и сама си показва и можеш да си калкулираш и сам, ако е толкова страшната тайна. Това да кажеш какво работи, а не къде, и бам, голямо вмешателство в личния свят на човека:)

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 17:18 от passionbiojuniper

# 3 481
И аз не разбирам какъв е проблема, Пепе я разкатавате кое как, наеми, ала-бала.. Факт е, че и двете показват стандарт, но за едната не може да се пита, за другата - да? Познавам съдии, адвокати и тн, крият умело личната си информация и не биха тръгнали да си изтипосват скъпите вещи /да не кажа, че дори нямат профили по социалните мрежи/.

# 3 482
Разликата е в това, че едната си вее долните гащи и сутиени по инстаграм и още някой атрибути, а другата е сериозна, зряла жена, очевидно занимаваща се със сериозна работа, чиято цел е да бъде полезна, с това което показва. Смятам, че всеки има право на личен живот и да запази някои неща за себе си. И наистина като цяло не разбирам какво значение има кой колко изкарва. Да не би ние да им ги даваме? Смятам, че е ок да коментираме, това което ни представят и показват в социалните мрежи, има чисто човешки граници, които се преминават многократно тук. Не я харесвам Пепе, но предположения, че мъжа и я биел и т.н. колкото иска човек се изписаха тук. Еми и това не е нормално

# 3 483
Пепето стои толково неестествено в това интервю... то пипане на косата, то тази широка ухилена усмивка.

Аз пък останах с впечатлението, че водещите им се присмиваха точно в началото, когато говореха как са се запознали...и опс след 3 месеца бременна 😂

# 3 484
Не  знам ама моЙта Мара ще отваря торбите на шанела can't wait

# 3 485
Разликата е в това, че едната си вее долните гащи и сутиени по инстаграм и още някой атрибути, а другата е сериозна, зряла жена, очевидно занимаваща се със сериозна работа, чиято цел е да бъде полезна, с това което показва.

Няма разлика що се отнася да се уважава личната информация на човек.В този случай,и двете са равни.
Просто на едната й е безразлично какво знаят хората за личния й живот,докато другата си го пази за себе си.

# 3 486
Аз пък останах с впечатлението, че водещите им се присмиваха точно в началото, когато говореха как са се запознали...и опс след 3 месеца бременна 😂

И аз на няколко пъти останах с впечатлението, че им се присмиваха.
Първият път ми се стори, че говориха с присмех за скорострелното забременяване на П., след това когато стана дума за водопроводчика /той Сашо си е малко лигав и не може да му се разбере, но ми се струва, че малко присмехулно говореше със Здравей/ и последно- когато ги питаха за показването на децата във влогове от много малки.

Пеперона пък как почна да лъже и маже за това, просто се погнусих. Уважавали им личното пространство, снимали ги спорадично, когато влизали в кадър. Как не я е срам?! Ние друго виждаме, но сигурно защото сме зззззмиии...ссссссс

# 3 487
Пепе се разкоства, защото дава материал, излагайки голяма част от личния си живот на показ и в същото време нещата, които говори не съответстват особено на показаното.

Апартамента, в който живеят е под наем, а на родителите й е този, който в момента обзавеждат.

# 3 488
Не  знам ама моЙта Мара ще отваря торбите на шанела can't wait

Шанелите на Мара са истински колкото на Пепето усмивката, както и гърдите и джуките на плеймейките. End of story!

# 3 489
Трески я тресат Антоинет от появата на Мама модел.

# 3 490
Хич не харесвам Антоанет, и в писаниците ми назад ясно личи, според мен също ги подиграваха нея и ФилипЧО, както накърти любимия ми Сашето Евро. Но на всички ни е ясно, че когато харесваме някого и не харесваме друг, съпоставката по даден казус не ни е много обективна /говоря в множествено число, защото и аз често съм така и се опитвам да не бъда/. Много е лично това, с което се занимава Стефи и показва само гримове - факт, а родителите на Пепе с какво точно са заслужили да се коментират често тук? Най-вероятно и те си вадят честно хляба.

# 3 491
И за да не бъда голословна...ето как небрежно и случайно децата влизат в кадър:

Хопа-тропа, тралала...
С кремче намажи се ти и всички грижи зарежи.

Тагчето сигурно и то случайно се е появило:

И още, и още...

# 3 492
И за да не бъда голословна...ето как небрежно и случайно децата влизат в кадър:

Хопа-тропа, тралала...
С кремче намажи се ти и всички грижи зарежи.

Тагчето сигурно и то случайно се е появило:

И още, и още...

На Антоинет кой й вярва на дрънканиците не ми е ясно.

# 3 493
Сашо и Деси са отявлени врагове на влогърите и не го крият по принцип.
Пепе е шушумига , мъжа и той загуби всичко мъжко - засега само Майкъл признавам , че отказва да се разлигави пред камерите и евала за това.

Интересно беше как ще пазят децата от социални мрежи , докато пораснат. Малко като Ескобар дето правил кокаин и забранявал на сина му да взима 😂😂😂

# 3 494
  • софия
Така е, снощи попрехвърлих видеото (което за мен беше безумно скучно обсъждане на семейните им снимки) и забелязах, че Сиена има кръгче опадала косичка на задната част на главата. Това се получава при бебета, които се залежават. Моето бебе никога не е имало такова петно липсваща коса, хем че не съм кърмила постоянно и не е била нон-стоп в ръцете ми. Което ме навежда на мисълта, че Пепе взема бебето само за пред камера и после си я оставя мирно и кротко да си лежи.
Синът ми беше дебеличко бебе и му беше удобно да спи най-вече по гръб. От там при триенето с чаршафчета му се получи още в първият месец плешиво петно. Няма  общо с залежаването.

Общи условия

Активация на акаунт