Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 202 425
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 465
Наваксвам с пропуснатите видеа като започнах с Петканови,защото страхотно много ги харесвам.
Алекс има голям потенциал за блогърство като популярно лице много преди да започне мама модел проекта и ако продължава да инвестира в канала в ЮТ,до няколко месеца я виждам като номер 1 бг блогър,майка,съпруга(и там каквото беше).
Имам обаче забележка - видеата й са интересни,но за мен кратки.
Бях чела,че според проучванията идеалната дължина на едно видео,за да запази интереса на зрителя без да се отегчи,е 11-12 минути.
Хубаво,обаче видеото за раждането на Габчо остави у мен чувство на набързо разказано,липсваха ми детайли относно бременноста и процеса на раждане.Как Алекс се е чувствала през всички тези 9м,колко кг се е родил,как го храни,как се адаптират с новородено вкъщи - дребни,но интересни факти.

Не мога да бъда сигурна,но смятам,че Пепе си прави една солидна заплата от колаборации и ЮТ.Моите адмирации,намерила е ниша,упорита е и ето,изкарва си хляба.

Валери Йорданова все още не съм я гледала,но ще стигна и до нея.Голяма сладурана ми е първото впечатление.

# 3 466
Тук (в статията) се четат малко по-различни коментари от първа, обичам те и вие сте най-якото семейство. Коментира се Пепе толкова защото е пълен фалш, а хората се дразним да ни проповядват такива личности със съмнителни възможности и минало като пример. В крайна сметка, никой лошо не ѝ прави споменавайки я тук, напротив даже ѝ сбъдва е мечтите. Тя нали това иска да провокира разсъждения, ами ей ги на.😝

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:13 от Emiliana V55

# 3 467
Money Албенчето Вулева е пуснала 2 клипа за нови придобивки - общо 50 минути. Flushed

Гледах едното и доста се смях. Докарала го е на пародия на видеата за придобивки на влогАрките. Каза, че за нищо не обича да плаща пълна цена, само намалена. Joy

Видеата й от типа Какво ще ям днес, са все на такава тематика - как евтино да си напазаруваш - разказва за промоциите из магазините. На мен ми е забавна - по-приятно ми е от това да слушам за дрехи от китайски онлайн магазини - нищо против тях, но самият аз не пазарувам такава стока... Пък Лютеница (на някакъв чалгаджия) бих си купил - Албена я рекламира като най-вкусната. Grinning

Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители
Адри би ли ми казала колко пари могат да се изкарват от YouTube? Знам, че не е фиксиран доход, но примерно канал с 50-100 хиляди колко  може да изкара, както и такъв с 200-300? Колко всъщност плаща една голяма фирма за снимка или ползване в клип? Ще ми бъде много любопитно, ако отговориш, нещо конкретно като сума, явно е, че е различно, но все пак 500, 1000,2000,5000...?Hug

Това извади гугъл за Пепа Чао-то - https://youtubermoney.com/calculator/antoinette-pepe-net-worth

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:38 от Анонимен

# 3 468
Стефи с какво се занимава, някой знае ли? Фенка е на Шанел и има техни неща, сега я гледам на стори пак пуснала чанта за 5000$, това всичко от гримиране ли се спестява?

# 3 469
Едва ли. Казва, че работи в офис. Може да е счетоводител, адвокат, прокурор. Или пък мъжът и. И да имат средства, за да си позволяват такива неща

# 3 470
Казва, че работи в офис и работата ѝ е доста натоварена и затова няма много време за влогове и качва рядко. Гримът ѝ е хоби.
Аз все си мисля, че нещо с европейски проекти, може би наистина е юрист. Изглежда ми като такава.

# 3 471
  • Някъде там
Стефи с какво се занимава, някой знае ли? Фенка е на Шанел и има техни неща, сега я гледам на стори пак пуснала чанта за 5000$, това всичко от гримиране ли се спестява?
И аз питах преди,но ми  отговориха че тя не иска да се знае,защото нямало общо с блога и.Сериозно пазена тайна е.

Пепето днес няма да я коментирам.

Това видео ми хареса.Мацката и преди казах че ми прилича на Олив.Само поздрава ме дразни...
https://youtu.be/uPo-fWyqGvc

# 3 472
Ами ето заради това никога няма да се занимавам с ЮТ и ИГ.С един клик и цялата ти лична информация е на показ в интернет.И най-лошото е,че всякаки откачалки има и същите те нямат никакъв проблем да те намерят къде рaботиш и къде живееш и каква ти е рутината.

Все съм си мислила,че Стефи работи като сладкарка и все така съм си я представяла - с престилка,коса прибраха с пандела и декорира къпкейкс.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 17:24 от Adoralova

# 3 473
Мен не ме интересува какво работи Стефи, личи си , че е сериозна и отговорна жена. Не е нужно да доказва лЯйфстайл Wink

# 3 474
Много ми е странно това ровене, кой го интересува какво работи, къде работи, колко изкарва. Доставя и удоволствие да се гримира, показва го и до там. Не е от влогърките, които си изтипосват целия личен живот в пространството. Очевидно работи усърдно и има възможност да си позволи  скъпа козметика, чанти и каквото там и се иска, а не лежи на това да рекламира превръзки. Чак пък такава драма какво работи..

# 3 475
  • София
Кво? 2 бона за 100 квадрата Laughing
Само идиот може да плаща по толкова при положение, че в широк център има апартаменти с по 1000лв наем и са много по- добри от този като разпределение.

Има нещо много гнило тук. Плащаш по 2 бона на месец, но се местиш в Красна поляна до депото от сантименталност, каквато определено не показваш наред с консуматорското си поведение. 

# 3 476
Кво? 2 бона за 100 квадрата Laughing
Само идиот може да плаща по толкова при положение, че в широк център има апартаменти с по 1000лв наем и са много по- добри от този като разпределение.

Ама не са инстаграмъбъл 😉

# 3 477
Е как кой художник и инфлуенцърка

# 3 478
  • София
О, определено са някои от тях : ))

# 3 479
Аз па днес направих 250 абоната, кога да очаквам пратки?

Цената на този апартамент е доста завишена, има по-луксозни и по-евтини. Че и не е голям този. Те си знаят.

Общи условия

Активация на акаунт