Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 202 358
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 450

Снощи го изгледах, но не посмях да го пусна тука да не ме помислите за луда. Аз лично бих го пробвала. Laughing

Датска детска градина- сигурна съм, че ще ви впечатли подхода към децата:
https://www.youtube.com/watch?v=Jkiij9dJfcw&t=395s

Изгледах видеото с Пепе и Здравей в БТВ и да ви кажа тя има адски дразнещо поведение на живо, доста е ограничена във светогледа си, па и ако да е поживяла в чужбината. По коментарите относно разликите в манталитета съдя.
Също постоянното подскачане на София ме издразни, как пък един от двамата не я гушна, да й кажат, че на такова място се стои мирно, мълчи се, малко да си беше седнало на дупето това дете. Изтървана работа.

# 3 451
Това с инфлуенстването не го разбирам изобщо. Не знам кой му се връзва. Всеки знае кой контент е спонсориран, аз например не бих си купила нищо само защото някой влогър го е показал и ми е странно, че някой хора го правят, извинявам се ако обидя някого. По-скоро по други начини рисърчвам брандове за нещо, което ми е необходимо, и решавам дали да го изпробвам. И много ми е смешно като например в блог напишат - този пост е спонсориран, но мнението си е изцяло мое. Да бе..

# 3 452
Фен съм на закаляването, моето дете няма един прием на АБ, не боледува от каквито и да било вируси. Като малка в дя и дг я водех със спортен екип и отдолу къс ръкав, като горнището все й пречеше и го сваляше, никога не е носила чорапогащник или боди, спи по къси пижами и ходи боса. Докато й свикнат в дя и дг отне време.
Зимата ходи на плуване и плуват навън без значение Т.

# 3 453
И в Германия е подобно-родирелите не са като тук, не дават целия си живот за детето, бабите не гледат деца, и доста често се уговарят за фиксиран час за гостуване през уикенда.
Бамбина и Адри са казали вече, но и аз имам такова инфо. Абонатите по принцип за много агенции не са водещи въобще. Не сравнявайте Пепе   с Гергана, съвсем различни таргети имат. Покупателната способност на аудиторията им също е различна. Освен това рядко става въпрос за чист бартер, в повечето случаи са договори за кампании с някакъв по-дълъг период. Сигурна съм, че нашите тук не са Ники Туториалс, но си мисля, че изкарват пари. То затова гледаме интегрирани в постове дамски превръзки и китайски магазини за дреги до откат.
Иначе дали им се помага от Офис 1-това не мисля, че някой със сигурност може да каже.

# 3 454
Бих го гледала това интервю, но не знам онлЯйн къде да го намеря.
Не се сърди, човече, Зорница преди две-три години си показваше децата (Анастасия, де, КАтерина още не беше родена) и е говорила много за кърменето. После спря, понеже твърдеше, че границата към личното и пространство  е прекрачена.
Нейната, вашата граница. Но не и на друг човек. при всеки е различна.

...не виждам защо ще се разхождащ в кръг, кърмейки в Лувъра, ще заснемеш и добавиш във видеото тоя момент. Каква стойност има точно това за цялото видео?
Писах вече нагоре - отразява ежедневеито им, т.е. това, което е в основата на канала. В този на Зорница фокусът е другаде.

Иначе да, разбрах и приемам мнението ви. Моето е различно, на трети човек пък съвсем друго. Не ви убеждавам в нещо, казвам в моите очи какво е, приемете и вие, че не всеки мисли като вас, и че ваши действия могат да се приемат за демонстрация от друг човек, с различни схващания. Не говоря за деца само, по принцип.

# 3 455
Благодарение на Yogurina, и аз изгледах интервюто.
Най-много ме впечатлиха златните ланчета на Филип, та по тоя повод поздрав с тоя шедьовър.
За раждането, мотивацията и датския начин на живот не казаха нищо ново, но пък аз си задавам въпроса как ей така просто си зарязваш престижното образование по думите на Пепе, за да играеш на художник в малко студио. С две малки деца. Тези хора са или много смели, или напълно безразсъдни. Или имат батут, който би ги задържал и тласнал пак нагоре. Друго обяснение не мога да намеря.
Пуловера на Пепе ми хареса, а децата както винаги са сладурчета.

# 3 456
Може да отворим една тема, посветена изцяло на Ети! Аз имам по-скоро положително мнение за нея, даже й се възхищавам, че е намерила начин да си докарва пари с малко зор. А всъщност, дали зорът й е малко само можем да гадаем.
Нямам представа от законите в Дания, но знам, че е много социална държава и нищо чудно да взимат пари от там. Неслучайно ходиха да записват и Сиена, а Филип сигурно пътува натам от време на време, за да изпълни норматива за надбавките. Пак само гадаене.
На мен ми харесват видеата й, по-различни са от тези на другите. Не ме засяга кое е спонсорирано и кое не, достатъчно глава имам на раменете си, за да преценя дали да се инфлуенсна или не.

Майка й и баща й са били много хубави като млади, според мен са си били скромни и сега вече са успели да постигнат някакви неща.

Аналогично, за Ели само мога да предполагам, но според мен много си се обичат с Майкъл. Според мен той не би се показвал толкова по влогове, но го прави заради нея. Видимо по-сдържаните хора не означава, че нямат емоции Simple Smile

# 3 457
Сега гледам видеото с Филип и снимките, супер красиви са, цялото семейство. Били са свободолюбиви и най вероятно се е предало и на Пепе. Имаше нервност от страна на Ети, сякаш малко разочарование, че е толкова неразбрана, а е толкова сладка. Зрелостта тепърва й предстои. Как хвърля снимките, сякаш да ни покаже коя е, добре маце, супер сте. Но това няма нищо общо с критиките на хората, те са на база други качества, не само красива усмивка и родители. И пак ме подразни кърменето, Сиенка се мъчи за мен, добре де не вижда ли, че нослето й беше зачервено от борбата да суче така, че да не се вижда от нас. Ми не й е спокойно храненето. Да си гледа интереса в момента на детето, а не само бъдещи облаги и успехи с видеата си, понеже явно са преходни неща, а детето може и травма да получи така. Не е шега това. Иначе супер сладки снимки,както казах, но това няма общо със общото впечатление.

# 3 458
Сега ги изгледах Пепе и почвам поред. Филип последно какъв е, моля да направят официално деклариране защото ще хвана шизофрения. Пишат го инженер, представят го като водопроводчик, а той се обявява за художник. 😵 Явно и двамата са си нарциси, лика прилика. Като го питат, какви мислите, ще са реакциите за раждането, отговаря: "Ще има негативи, било много лично, БЛА БЛА". Не им пука та дрънка. А Пепе е с речник 5 думи на кръст: Естествено, позитивно, мотивирам, Дания и майка.  И това с лампите и хюгето, ами така е в свободното време. Личи ѝ, че не е била в работна/нормална среда там, знае как е по кафетата и уикендите вкъщи.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 15:22 от Emiliana V55

# 3 459
Някой има ли представа защо Евгения Джаферович се стреми да я качат в този акаунт и често ги тагва в снимките си?
Доколкото разбирам идеята им е да се подиграват на тъпи и обработени снимки...

# 3 460
Може да отворим една тема, посветена изцяло на Ети! Аз имам по-скоро положително мнение за нея, даже й се възхищавам, че е намерила начин да си докарва пари с малко зор. А всъщност, дали зорът й е малко само можем да гадаем.
Нямам представа от законите в Дания, но знам, че е много социална държава и нищо чудно да взимат пари от там. Неслучайно ходиха да записват и Сиена, а Филип сигурно пътува натам от време на време, за да изпълни норматива за надбавките. Пак само гадаене.
На мен ми харесват видеата й, по-различни са от тези на другите. Не ме засяга кое е спонсорирано и кое не, достатъчно глава имам на раменете си, за да преценя дали да се инфлуенсна или не.

Майка й и баща й са били много хубави като млади, според мен са си били скромни и сега вече са успели да постигнат някакви неща.

Аналогично, за Ели само мога да предполагам, но според мен много си се обичат с Майкъл. Според мен той не би се показвал толкова по влогове, но го прави заради нея. Видимо по-сдържаните хора не означава, че нямат емоции Simple Smile

Чак пък тема да й се отвори Ill то тая си стана нейна.

# 3 461
Самият факт,че 80 процента от коментарите са за нея,означава че добре си върши работата с популяризирането си ..Евала..Дори и негативно,важното е да говорят за теб. Simple Smile)

https://www.dnevnik.bg/tehnologii/2018/04/03/3156988_da_rabotish_influensur/   Попадали ли сте, на тази статия ? Не знаех,че има статия, и в Дневник за нея..

# 3 462
Ооооо, аз от тази статия за първи път разбрах за Пепе и за работата "инфлуенсър". Помня, че я пращах на прятелки да им покажа какво ново чудо имало на професионалния хоризонт.

# 3 463
  • Русе
Самият факт,че 80 процента от коментарите са за нея,означава че добре си върши работата с популяризирането си ..Евала..Дори и негативно,важното е да говорят за теб. Simple Smile)

https://www.dnevnik.bg/tehnologii/2018/04/03/3156988_da_rabotish_influensur/   Попадали ли сте, на тази статия ? Не знаех,че има статия, и в Дневник за нея..

Коментарите за статията какво винаги - топ!

Имаше един случай когато една инфлуенсърка от Великобритания беше написала един мейл до хотел в Ирландия с предложение да прекара три нощи безплатно ол инклузив с приятеля си около св. Валентин, а в замяна на това да им напише добра рекомендация в не'ква социална мрежа.
От хотела я бяха направили за смях като бяха публикували мейла й без да споменават името с отговор, че ако им трябва реклама те ще си професионалисти, а предложението й е чисто изнудване. Освен това й припомниха, че никой от персонала им не работи безплатно за да иска тя да се възползва от услугите им без да плаща.
Мацката беше много обидена, защото не виждала нищо лошо в това (?!) Тя била по професия social media influencer. Тогава за първи път научих, че имало и такава "професия".

Ето тука за куриозния случай:
https://lovindublin.com/lifestyle/social-influencer-hits-back-at … stay-for-exposure

Пък ние тук сме възмутени от един салон за маникюр ....

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 16:18 от Не се сърди, човече

# 3 464
Помислих, че е нашето Валерие, ама ето й идея. С нахалство към прогрес....
Имаше един случай когато една инфлуенсърка от Великобритания беше написала един мейл до хотел в Ирландия с предложение да прекара три нощи безплатно ол инклузив с приятеля си около св. Валентин, а в замяна на това да им напише добра рекомендация в не'ква социална мрежа.
От хотела я бяха направили за смях като бяха публикували мейла й без да споменават името с отговор, че ако им трябва реклама те ще си професионалисти, а предложението й е чисто изнудване. Освен това й припомниха, че никой от персонала им не работи безплатно за да иска тя да се възползва от услугите им без да плаща.
Мацката беше много обидена, защото не виждала нищо лошо в това (?!) Тя била по професия social media influencer. Тогава за първи път научих, че имало и такава "професия".

Ето тука за куриозния случай:
https://lovindublin.com/lifestyle/social-influencer-hits-back-at … stay-for-exposure

Пък ние тук сме възмутени от един салон за маникюр ....

Общи условия

Активация на акаунт