Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 135
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 495
Пепе е искала хубав апартамент с артистична визия, инвестирала е доста пари в канала. Камерата също й беше скъпа. Тръгнала е с ясното съзнание, че ще прави бизнес, а не видеа за хоби. Money calkulator for YouTube дали е верен? Ако да то значи вади някакви пари, отделно спонсорствата.
И аз усетих иронията на С.Кадиев спрямо Филип и забременяването.

Стефи защо крие какво работи? Може да догатне поне с какво горе-долу е свързана работата й.
В чуденка съм, каналът й не й носи пари, а прави супер големи подаръци или й ги предоставят от брандовете? Кой би подарил чанта за 5000 бона ?!

# 3 496
Аз най-харесвам Майкъл Миленин.Много ми е земен.

# 3 497
Юхуууу на разходка с лодкаааа
Наша Валерие и на друго място е виждала такава вода
https://www.youtube.com/watch?v=s9mht7EwUCw

# 3 498
Юхуууу на разходка с лодкаааа
Наша Валерие и на друго място е виждала такава вода
https://www.youtube.com/watch?v=s9mht7EwUCw

Важното е, че е имало от тия лодки, с които така искала да си направи снимка!!

П.С. 5:51 Поплувала ли си, кооотенце

# 3 499
Така е, снощи попрехвърлих видеото (което за мен беше безумно скучно обсъждане на семейните им снимки) и забелязах, че Сиена има кръгче опадала косичка на задната част на главата. Това се получава при бебета, които се залежават. Моето бебе никога не е имало такова петно липсваща коса, хем че не съм кърмила постоянно и не е била нон-стоп в ръцете ми. Което ме навежда на мисълта, че Пепе взема бебето само за пред камера и после си я оставя мирно и кротко да си лежи.
Моето дете не се е залежавало, но пак ми окапа косата...

# 3 500
Моето както съм писала беше много кротко, седна на 8м, до преди това си беше ок полегнала и имаше такова петно отзад, точно от залежаване.
А отделно й окапа бебешката коса, но започна от темето.

# 3 501
  • София
На повечето бебета им окапва там. И Алекс имаше плешиво петно, а определено не се е залежавала, защото отказваше да си лежи в леглото, да седи на шезлонг и по цял ден я разнасях в слинга (включително и сме се къпали понякога двете заедно със слинг в периода на коликите, когато и за миг не спираше да пиши, ако не е в мен), а по-голямата част от нощта изкарваше на корем върху гърдите ми. Направо тръпки ме побиват като си го спомня този период Animal Speak No Evil

# 3 502
Сиена е още малка , нормално е да е повечето в легнало положение и точно там да ѝ е поокапала косата и двете ми деца седнаха стабилно на 6 м и бяха много активни бебета. Въпреки това първите месеци им се появи такова окапване.

# 3 503
Адри и при нас беше същото , имам сериозен уплах от бебета и малки деца...

# 3 504

Стефи защо крие какво работи? Може да догатне поне с какво горе-долу е свързана работата й.
В чуденка съм, каналът й не й носи пари, а прави супер големи подаръци или й ги предоставят от брандовете? Кой би подарил чанта за 5000 бона ?!

Обсъждахме го в предната тема, там написах това:

Цитат
Ще каже, че е маркетинг специалист - то затова има толкова време да обикаля по събития, това не е сериозно;
ще каже, че е счетоводител - баааа, тва колко е скучно, сигурно гримчетата я спасяват да не лудне;
ще каже, че е медицинска сестра - вместо да е на 100% с пациентите си, тя си мисли коя пудра на Шанел да си купи...

Конкретно при Стефи моментално ще й се направи разчет на дохода и ще се стигне до "Н-я-м-а начин с тази професия да вади достатъчно пари за всички глезотии".
Или като в предната тема "аз и приятелките не можем да си позволим това, значи и Х не може".

А това с окапването на косичката при Сиена наистина беше вече тотално смучене от пръстите. Понятие да нямаш от бебета, все ще знаеш колко е типично това.
Първо постоянно била на ръце, не я оставяли да си играе, после пък със сигурност я оставяли и само лежала...

А аутфитчето в Бтв отново е леко ужасничко, но се радвам, че е пусната коса (на преводачката някой трябваше да й даде един гребен), а розовото й отива. Филип няма да го коментирам, щом Антоанет си го харесва, да си го ползва със здраве :д  Прави ми впечатление обаче, че доста добре разбира български и следи диалога, браво на него.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 19:42 от bambinnah

# 3 505
  • София
Адри и при нас беше същото , имам сериозен уплах от бебета и малки деца...

Е, аз защо мислиш, че имах нужда от 8 години преди да се наканя за второ... а дори не подозирах, че може да е и още по-зле Laughing

# 3 506
Да, на много бебета им опада косичката там, моята даже беше плешива до към 3годинки, бях в депресия. Но сега е с една гъста и къдрава коса, която ще ме мъчи още някоя година, а нея ще я мъчи цял живот.

# 3 507
Влюбена съм в котката на Полина 🥰

Принципно не държа на маркови котки, нашият е уличен безпороден, но нейната като я видя и искам и аз такава 😍

# 3 508
  • София
Стефи е мениджър средно ниво. Според мен Simple Smile
Юристите имат малко повече дар слово и друг вид артикулация.

А България затова е на това дередже и ще потъва още. Далаверките поне изикват малкоакъл понякога. А бездарници като Пепа могат да си броят единствено мозъчните клетки, не и стотинките за ломонада.

# 3 509
А...не е сигурно..колко пишман юристи има от свободните дипломопечатници...тъй де университети.

Общи условия

Активация на акаунт