Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 154
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 510
Изтървах темата, ама някой разбра ли какво стана с Ивана? Нещо изчезна и се надявам да не е станало нещо лошо...

# 3 511
Изтървах темата, ама някой разбра ли какво стана с Ивана? Нещо изчезна и се надявам да не е станало нещо лошо...

Дядо и починал

# 3 512
Скрит текст:
Цитат на: Yogurina link=topic=1091652.msg3828к
6590#msg38286590 date=1551110490
И за да не бъда голословна...ето как небрежно и случайно децата влизат в кадър:

Хопа-тропа, тралала...
С кремче намажи се ти и всички грижи зарежи.

Тагчето сигурно и то случайно се е появило:

И още, и още...

Приказва, че уж просто така между другото децата ѝ се появават във влоговете и като пораснат вероятно ще спре,щото ще имат мнение и свои занимания, но не се свени да ги експлоатира за целите на разнообразни спонсори. Всичките бебешки и детски неща ги има, защото нон стоп тика децата като стори лайн, те не са просто фон на нейния живот, а основното, което ѝ вади хляба, откакто стана мами ляйфстайл канал...малко ми е неетично цялото това нещо...ясно, че децата до някое време правят каквото каже родителят, но нека поне не ни залъгва, че и себе си..

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 21:46 от tuali

# 3 513
Значи, тия от Капките не са се инфлуенснъли достатъчно... Мария Илиева била млада майка.. ако питат Пепе..направо си е изпяла песента Wink

# 3 514
Значи, тия от Капките не са се инфлуенснъли достатъчно... Мария Илиева била млада майка.. ако питат Пепе..направо си е изпяла песента Wink
Прясна майка по-бива Laughing

# 3 515
  • София
Изяжте ме, ама едното дете вече започва да добива чертите на майка си и баща си. Които за мен лично не са еталон за симпатични хора.

# 3 516
Някои чужди влогъри до доста късно си експлоатират децата. Има и 10 и 12-годишни, които още участват в клиповете на мама и тате. Какво става, когато детето порасне и осъзнае, че лЯйфстайлът се дължи на него? Дали няма да се чувства зле да откаже да се показва и да лиши родителското тяло от доходите, които носи?

# 3 517
Е, то същото тогава може да се каже и за Милена

# 3 518
Като стане над 16г. ще си направи лЯйфстайл каналче и ще чака мама Антоинет и тати ФилипчУ да го финансират, за да се развява.

# 3 519
Всички бг влогъри, на които съм попадала, снимат децата си до едно ниво, което приемам за нормално. За снимките - тук в "Покажи се" или по другите теми е пълно с такива снимки, не е нещо ненормално...

# 3 520
Милена, че и тя го прави е ясно. Аз лично спрях да я гледам горе долу за това. Едно и също показва - деца, готвене и подреждане. И тя няма един ден трудов стаж,но поне нищо не проповядва, не мотивира, тук таме реклами, но нищо ангажиращо общо казано. Само с този мърч ме разочарова. Първо, че ужасно неспокосан и грозен, а и с цел да вмезе парите на децата(родители), не ѝ прави чест.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 21:40 от Emiliana V55

# 3 521
Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители
Адри би ли ми казала колко пари могат да се изкарват от YouTube? Знам, че не е фиксиран доход, но примерно канал с 50-100 хиляди колко  може да изкара, както и такъв с 200-300? Колко всъщност плаща една голяма фирма за снимка или ползване в клип? Ще ми бъде много любопитно, ако отговориш, нещо конкретно като сума, явно е, че е различно, но все пак 500, 1000,2000,5000...?Hug

Преди време си бях направила регистрация във famebit, там различни компании пускат оферти за реклама и кандидатстваш по тях. Условията за регистрация са да имаш канал/страница с последователи и тъй като имах фейсбук страница с хиляди харесвания реших да надникна и да видя колко точно се печели от тези работи Laughing .
Повечето реклами вървят между 200 и 500 долара. Големите компании дават доста повече, например за да рекламираш Тиндър даваха 10 000 долара, но имаше доста условия, едно от които е да не казваш нищо негативно за платформата като например, че има много мъже, които си търсят нещо еднократно. Ей такива неща.

Впрочем, забелязах, че много влогъри обработват с програмата Филмора. Те предлагаха около 700 долара за реклама, ако не ме лъже паметта. 

# 3 522
Преди време си бях направила регистрация във famebit, там различни компании пускат оферти за реклама и кандидатстваш по тях. Условията за регистрация са да имаш канал/страница с последователи и тъй като имах фейсбук страница с хиляди харесвания реших да надникна и да видя колко точно се печели от тези работи Laughing .
Повечето реклами вървят между 200 и 500 долара. Големите компании дават доста повече, например за да рекламираш Тиндър даваха 10 000 долара, но имаше доста условия, едно от които е да не казваш нищо негативно за платформата като например, че има много мъже, които си търсят нещо еднократно. Ей такива неща.

Впрочем, забелязах, че много влогъри обработват с програмата Филмора. Те предлагаха около 700 долара за реклама, ако не ме лъже паметта.  
Да, но няма ли някакви изисквания - за какво да е точно тази страница/канал, брой абонирани и тн? Сега, ако дадат на някой с 3к 50лв (примерно) да рекламира шампоан, на тези с по 10 милиона, надали ще дадат също 50лв...

Аз забелязах, че са им пратили на всички четки FOREO - аз имам такава от години, още от 1я модел, четките за зъби и всичко... И ми се стори глупаво да се изпраща като PR на български влогъри, защото малките деца, които ги гледат, нямат 350-400лв за четка за миене на лице, примерно... А мацките с добри доходи отдавна са се запознали с FOREO - кой ще ти чака 4-5 години, след като нашумяха, за да ти ги покаже и представи, примерно, Попова... Същото е и с тези парцали Шийн - защо да се дават 20-30 долара за китайски парцали, като Zara, HM и тн са на подобни цени - къде се шият го махаме, но хем можеш да премериш, хем да не чакаш с месеци да дойде... Знам ли - странни са ми тези PR пратки към беге влогъри - самата държава е малка, не че не заслужаваме като народ хубави нещица.

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 23:18 от Анонимен

# 3 523

Да, но тя поне е открита и даже май е говорила по темата, че донякъде може би чувства вина и не знае дали в бъдеще пак ще смята за добро решението толкова да ги показва, когато са били малки. Тя е абсолютно наясно, че са семеен канал.
Но понеже съм пристрастна, бих казала, че като цяло Милена просто са ми по-симпатични, докато при Пепе фалшът и превземките, наред с амбицията нещо все да поучава и да дава челен пример дооста дразнят.
В предаването така говореше за майчинството и естественото раждане, все едно е само тя на тоя свят е родила и сега ще ни разкаже как е..и после как е в Дания...О, чудо! Разходки в снега! Омг, кърмене на поискване! Обожемой, две деца под 30г!!!!

# 3 524
Да, но няма ли някакви изисквания - за какво да е точно тази страница/канал, брой абонирани и тн? Сега, ако дадат на някой с 3к 50лв (примерно) да рекламира шампоан, на тези с по 10 милиона, надали ще дадат също 50лв...

Със сигурност има някакви изисквания, но не съм се задълбавала. Няма да дадат на всеки 10 хиляди долара за да рекламира Тиндър. Трябва да правят някакъв подбор.

Мисълта ми е, че дори в България хората изкарват пари от това. Някой беше коментирал за Слави който едва тази или миналата година е почнал да изкарва достатъчно пари от влогърство. Това, че той има повече абонати от всичките обсъждани влогърки не е от значение, защото неговите клипове не са чак толкова подходящи за реклама.

Общи условия

Активация на акаунт