Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 065
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 615
Не мога да си обясня как може да отделиш 5-20-30м или 2ч да се гримираш, вместо да отделиш това време за някоя друга тренировка и наистина да изглеждаш супер.

Ама няма как ние да казваме кой какво да прави и как да изглежда. Всеки изглежда така, както се харесва (или поне би следвало да се харесва така, както изглежда). На теб може да ти се струва невероятно, но има много мъже, които харесват точно такъв тип жени.

# 3 616
На Мара закачалките, на които си държи шанелите, а така също и торбичките с които си пазарува:
Скрит текст:
Дали още някой вярва, че тази жена си купува луксозни стоки?

И кой всъщност живее сам, а държи 3 четки за зъби в банята си:
Скрит текст:

Чудя се на такива хора. доставя ли им това удоволствие, има ли някакво удовлетворение, да лъжеш себе си айде остави ни нас, все тая ни е за на Мара измисления шопинг.

# 3 617
Скрит текст:
На Мара закачалките, на които си държи шанелите, а така също и торбичките с които си пазарува:
Скрит текст:
Дали още някой вярва, че тази жена си купува луксозни стоки?

И кой всъщност живее сам, а държи 3 четки за зъби в банята си:
Скрит текст:

Чудя се на такива хора. доставя ли им това удоволствие, има ли някакво удовлетворение, да лъжеш себе си айде остави ни нас, все тая ни е за на Мара измисления шопинг.
В Германия е пълно с такива - и момичета, и момчета, и лелки, и чичковци! Хора на по 40+ си купуват нещо "модерно, луксозно" и после торбичката от покупката я снимат 3 Коледи пред елхата...

# 3 618
А вие как си мислите, че се издават кредитни карти с лимит 15-20 000 паунда в Кралството? Понеже Мария толкова харчи на месец. Нали трябва да декларираш доход.
Тя според мен е студентка, харчи парите  на мама и тати, живее там колкото да има с какво да се гордеят, че видиш ли е в чужбината и пазарува ментета.
Ние също имаме доста онлайн магазини за маркови стоки, които можеш да си купиш с 50-70-80% намаление и в оригинална опаковка. Преди години имаше бум на такива шопове и много от тях ги сполетя зла съдба изкупувайки и предлагайки крадени чанти и обувки.

Малко възрастна ми се види за студентка, а и не ми прилича на особено заинтересована от учене. По-скоро работи там нещо и при определен сигурен доход не е толква сложно да имаш поне една кредитна, тя май от доста години живее там. То и в бг се чудя как дават 20-30к кредит на хора с под 2к заплата, ама на.. мишкуват си с минималното, а останалото отива вноски по кредити

# 3 619
Добре де, а как не я гонят от магазините? Тя редовно е там, гледа, мери, пие шампанско и нищо не купува. Най-много някой ключодържател или висулка за чанта. И все е на едни и същи места. Би трябвало вече да са я научили.
Да не е нечий personal shopper?

# 3 620
Няма "ама".
Не ѝ казвам, нито на друг. Животът си е нейн, каквото реши ще си прави в свободното си време и все пак ми е чудно, защо се крие зад замазка изключително тежък грим, вместо наистина да направи нещо за себе си. (Когато някой се харесва си личи) Тежкия грим в повечето случаи се използва за да привлечеш вниманието нагоре или да отвлечеш внимание от това, което не харесваш.

Красива е, но може да изглежда още по-добре.

Не мога да си обясня как може да отделиш 5-20-30м или 2ч да се гримираш, вместо да отделиш това време за някоя друга тренировка и наистина да изглеждаш супер.

Ама няма как ние да казваме кой какво да прави и как да изглежда. Всеки изглежда така, както се харесва (или поне би следвало да се харесва така, както изглежда). На теб може да ти се струва невероятно, но има много мъже, които харесват точно такъв тип жени.

# 3 621
  • София
В Германия сигурно имаш предвид берачите на малинии детегледачките. Щото за средностатистическия германец изобщо не е характерно показното. Хората предпочитат практични неща, които наистина им вършат работа, дори да са от висок ценови клас.

# 3 622
Добре де, а как не я гонят от магазините? Тя редовно е там, гледа, мери, пие шампанско и нищо не купува. Най-много някой ключодържател или висулка за чанта. И все е на едни и същи места. Би трябвало вече да са я научили.
Да не е нечий personal shopper?

Е, тия си къткат клиентите, няма да я изгонят, я! На повечето големи марки голяма част от оборота им идва точно от по-дребните неща, които маркоманите лелеят, брошки, обички, парфюми..така че и копче да купи, пак ще са доволни. А и нали се сещаш, че е кофти ПР да се разчуе, че служителите на марка Х гонят клиенти, заради това, че само гледат..то и сега има достатъчно такива случаи

# 3 623
В Германия сигурно имаш предвид берачите на малинии детегледачките. Щото за средностатистическия германец изобщо не е характерно показното. Хората предпочитат практични неща, които наистина им вършат работа, дори да са от висок ценови клас.
Нито с берачи на малини общувам, нито с детегледачки - не ги знам тези хора, които предпочитат практични неща - баба Анджелика може, но и с бабички не разговарям често.

# 3 624
Нямате угодия ,  Галя я бяхте разпиляли кок живее в къща , а носи Зара.

# 3 625
За Мария и аз се чудя как я търпят консултантите да ги разиграва, но си го обяснявам точно с това, че в такъв клас магазини са задължени да спазват някакъв етикет и добър тон.

Нека дойде да се пробва на някоя продавачка в БГ дали ще й мине номера 😄

# 3 626
В такъв клас магазини ако я усетят, а те ще я усетят, ще започнат да се държат пасивно-агресивно и ще я откажат да влиза. Тя влиза, снима, мери, освен да има договор да им прави реклама Laughing и затова я оставят да вилнее.

# 3 627
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За Мария и аз се чудя как я търпят консултантите да ги разиграва, но си го обяснявам точно с това, че в такъв клас магазини са задължени да спазват някакъв етикет и добър тон.

Нека дойде да се пробва на някоя продавачка в БГ дали ще й мине номера 😄

Познавам двама мъже, които са абсолютни "пердета", може да прекарат часове в някои магазин, да разглеждат, разпитват, мерят, да кажат "Благодаря" и да си тръгнат.
 И това с цел да убиват време, не че си търсят нещо конкретно. Досега са ги изтърпявали продавачките. Аз не бих Simple Smile

# 3 628
Нямате угодия ,  Галя я бяхте разпиляли кок живее в къща , а носи Зара.

Ааа, аз не съм я разпилявала Grinning според мен, къщата и отговаря на Зара-та и нищоправенето ѝ. Ясно е, че мъжа ѝ изкарва парите там.

# 3 629
Каква връзка има Зара, НМ и други масови марки и къщата, в която еди кой си живее?

Общи условия

Активация на акаунт