Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 200 076
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 645
Това женско качва клипове на конвейер, човек не се е свестил от първия тя още качила.
https://www.youtube.com/watch?v=PRBdaiWYkb4

# 3 646
Ахаххаа, свалила е няколко килограма и е качила няколко кубика.

И как си личи, че чете отзад за тоя чай.Laughing

# 3 647
Ахаххаа, свалила е няколко килограма и е качила няколко кубика.
Прогресират хората в тоя ЮТ...не като нас чат чат и ни шанел ни ърбАн декай

# 3 648
Според мен нещо е объркала платформата тази Алиса. Не е за You tube, ами за друга с възрастова граница🙄 

# 3 649
"Alica Asn"
И на мен ми направи впечатление как рецитираше,но да речем,че го е направила с добри намерения(не може да го запомни) ,а не защото го рекламира.
Ама туй девойче след Урабан Декай,пак гледам се поизложило малко.

# 3 650
Ако ям това, което показа и пия измисления чай не 5 ами и последните 40 ще сваля.

# 3 651
За RedTube е, объркала е платформата наистина.
А този Iron Tea, да не е новото име на Wow Tea?

# 3 652
Тя си го пресипва в бурканче. Самата мома прилича на анорексичка.

# 3 653
Да, кокалите и стърчаха отвсякъде.

# 3 654
  • Пловдив
Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители
Бреййй!!!
Че колко се печели от влогърство???

# 3 655
Тук всички се присмяхте на това, че нарича влогърството "кариера", но тя спокойно може с него се издържа повече от чудесно, да плаща наем, частни ясли, заведения, ремонти и много други неща, без да разчита и за стотинка на Филип и на родители
Бреййй!!!
Че колко се печели от влогърство???

Така и не разбрахме. За мен това е нестабилен доход - днес го има, утре го няма.
Чужди влогъри със стотици хиляди абонати се оплакват, че печалбите им падат и масово се насочват към страничен постоянен доход. В случая Пепето има мама и тате и датската социална система да я подкрепят между колаборациите.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 18:10 от Анонимен

# 3 656
  • Пловдив
Ами не знам понеже Адри го каза , а тя е също влогърка, така че може би е по -наясно с нещата ...Нека да каже.

# 3 657
Аха, а това е продължението, аз така и не разбрах какви са тия високи заплати. Всичко е в сферата на пожеланията.

Не мога да коментирам цени, защото всеки си фиксира такива. А и в повечето договори има клауза за конфиденциалност и не могат да се обсъждат такива неща,съответно дори и да попитам "колега" колко взима, няма да ми отговори. И броят абонати изобщо не е определящ толкова. Много по-важно е каква е аудиторията. Едно е да е основно под 18, съвсем друго е да е предимно жени 25+. От огрооомно значение е и колко развит бизнвс нюх има влогърът. Не всеки го може.
Но при един развит канал с достатъчно спонсорства може спокойно да се изкарват няколко заплати месечно. Високи заплати.
Друг е въпросът, че не е сигурен доход и не е ясно колко и какви кампании ще имаш. Няма как да приемаш и всичко наред, ако имаш уважение към себе си и към аудиторията си. Днес може да си на върха, а утре никой да не се сеща за теб... Рисковете на професията.

# 3 658
  • София
Нали не очаквате някой да се изправи и да каже: да, плащам данъци, не, не плащам данъци и от едно спонсорирано видео изкарвам средно 500лв.
Всичко се извърта, заобля и всякакви такива "движения" около конкретиката.

Не знам точно какви са изискванията за студентските заеми и дали важат само на територията на страната, но ако не- то декларирани 4-5 бона от видеа и влогърство ще я вкарат в режим да ги плаща и още как. Това са си 2000 паунда. Ама не мисля, че ги декларират. Поне не всичко.

# 3 659
Заемът от Англия се изплаща, чак когато започне да изкарва над 21k £ годишно без значение от това къде се намира. Много малко удържат, нещо от рода на 20£ на седмица, обаче и в Англия съответно тази заплата я взимат стажанти или някой на пълен работен ден в McDonald's. Това беше преди близо 6 години аз като кандидатствах, но не се и менило доста от тогава. Пепе в България надали нещо изплаща и 4хил на месец да прави, което силно ме съмнява.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 18:52 от Emiliana V55

Общи условия

Активация на акаунт