Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 968
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 780
Имам приятелка, чието дете не можеш да го нахраниш, ако не му пускаш клипчета от Ютюб и друга, чието няма достъп ди телефон или телевизор и съответно не ги търси. Зависи си от родителя, и как му е най-удобно за справяне с детето, то на 2 няма как само да пусне да гледа детско, ако сам не го сложиш пред екрана.

# 3 781
  • София
Ама тая Вулева съвсем е изперкала. То не, че беше с всичкия си в сигнално жълто, ама сега... като се сетя за претенциите за интелект в Брадъра - страшен смях ме напушва.

# 3 782
Женята много скъпо взема. В наше село по 4 лв вземат за почистване с конец. Ама сигурно щото е известна.
Честно казано бяха ми много симпатични с Ваня, но това ходене от предаване в предаване много ми дойде.
Той май само в Брадъра не е бил

Как, бе? Беше в брадъра, хъхъхъх. Тя не е била там

# 3 783
Когааа? Аз уж го гледам и виж не го помня.
Ми значи само във Фермата и Смени жената не са били.

# 3 784
Когааа? Аз уж го гледам и виж не го помня.
Ми значи само във Фермата и Смени жената не са били.
2015, май.

# 3 785
Смятай! Грам нямам спомен от участието му. Да не е спечелил?

# 3 786
Ако е било 2015, тогава на финал бяха Джино и Ернестина Шинова, Джино спечели.

https://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/yellow/vide … -all-stars-356830

2015, но в Ол Старс е бил, завършил втори след Деси Слава Wink

Страх ме е, че ще ги намеря у дома някой ден Grinning

# 3 787
  • Някъде там
Ако е било 2015, тогава на финал бяха Джино и Ернестина Шинова, Джино спечели.

https://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/yellow/vide … -all-stars-356830

2015, но в Ол Старс е бил, завършил втори след Деси Слава Wink

Страх ме е, че ще ги намеря у дома някой ден Grinning
В някой десен ъгъл или е хладилника,нищо чудно?! 😊

# 3 788
Ваня Джаферович работеше към Фермата последния сезон, слагаше платформите и конструкциите за лайфовете.

# 3 789
А те с Ваня с какво се занимават към момента? Освен влогърство и реклами?

Eeee, малко ли е хаххахахахаха...:Д :Д

# 3 790
Ваня Джаферович работеше към Фермата последния сезон, слагаше платформите и конструкциите за лайфовете.

Общак???? кАжи, честно?? Joy

# 3 791
Ми то не остане някъде да не е бил. Освен да го вземат и в сериалите. В Откраднат живот ще пасне за един доФтор. Те и без друго копират от чужди сериали. Що пък той да не е бг д-р Ковач.

# 3 792
Докато си бяха в Стара загора рекламираха много често някакво кафене, мисля, че беше тяхно.

# 3 793
Само на мен ли влоговете на Валери от Тайланд ми се видяха скучни и тъповати? Очаквах повече, толкова път биха дотам, а така и не разбрах какво я е впечатлило, освен, че улиците миришели лошо и храната била хубава. Горката, не може да плува, та видяла гледки на островите от лодките само. Водата и природата не я впечатлили, била виждала вече такива. Нищо за културата и за самите места не разбрах...дори за храната не разказа детайли или интересни неща, само общи лафове "по-хубаво от тайландско в София (не думай!?) и не много люто"

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 16:51 от tuali

# 3 794
Вулева = отврат!
Може би единствената нова "влогърка", която наистина ми е изключително противна.
 Нямам идея какво си е правила, но преди си беше Пиги(да кажем симпатична) , обаче сега е абсолютен гхз в лицето.
Беше ми излязъл нейн клип, само щракнах и затворих, ужасна...

Общи условия

Активация на акаунт