Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 956
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 795
Не знам дали е работил през целия сезон на Фермата, но когато имаше битки снимаха как се слагат едни дървени конструкции и той беше там, според мен е бил част от екипа и е помагал на предаването.

# 3 796
Само на мен ли влоговете на Валери от Тайланд ми се видяха скучни и тъповати? Очаквах повече, толкова път биха дотам, а така и не разбрах какво я е впечатлило, освен, че улиците миришели лошо и храната била хубава. Горката, не може да плува, тя  видяла гледки на островите от лодките само. Водата и природата не я впечатлили, била виждала вече такива. Нищо за културата и за самите места не разбрах...дори за храната не разказа детайли или интересни неща, само общи лафове "по-хубаво от тайландско в София (не думай!?) и не много люто"

На същото мнение съм.

# 3 797
Само на мен ли влоговете на Валери от Тайланд ми се видяха скучни и тъповати? Очаквах повече, толкова път биха дотам, а така и не разбрах какво я е впечатлило, освен, че улиците миришели лошо и храната била хубава. Горката, не може да плува, тя  видяла гледки на островите от лодките само. Водата и природата не я впечатлили, била виждала вече такива. Нищо за културата и за самите места не разбрах...дори за храната не разказа детайли или интересни неща, само общи лафове "по-хубаво от тайландско в София (не думай!?) и не много люто"

На същото мнение съм.

Хора, вие кога ще разберете, че наша Валерка ходи по пътувания заради:
1. Клип “Какво взимам в багажа с мен?”
2. Инстаграмабъл снимки.

Съвсем сериозна съм, за второто и тя си го е казвала, момичето е нелепо, жалко, че има хора, които не могат да видят свят, а толкова повече биха го оценили.

# 3 798

На същото мнение съм.

+1

Хайде, няма ли да се появи един читав пътуващ български влогър най-накрая? Само него ще гледам, че вече ми писна от простотии.

P.S. ВалериЕ днес се жалва, че вече е в България и е прекалено заета. Много ангажименти се били натрупали. Laughing Въй, въй...жива да я ожалиш.

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 17:03 от Yogurina

# 3 799
  • София
Разбирам, че масово влогъри/блогъри и инфлуенЦъри получават много съобщения. Обаче минаха 24ч откакто опитах да се свържа с Пепе и Ралица Паскалева и 6ч откакто писах на Златка Димитрова, Мона и Зорница. Познайте дали получих отговор Angry
Само Адри ми отговори след броени минути.

# 3 800
Пускам сълза за Валери

# 3 801

На същото мнение съм.

+1

Хайде, няма ли да се появи един читав български влогър най-накрая? Само него ще гледам, че вече ми писна от простотии.

P.S. ВалериЕ днес се жалва, че вече е в България и е прекалено заета. Много ангажименти се били натрупали. Laughing Въй, въй...жива да я ожалиш.

Тежки дни...да разопаковаш подаръците от спонсорите, да отидеш на представяне на ФДТ и да снимаш поредното видео, което после му трябват не повече от 20 минути монтаж?! Наистина тежко. Joy

# 3 802
Аз също пускам сълза за горното ми мнение, и ще го изтрия бтв. Липса на родителски контрол на 2 годишно дете как става, може ли някой да ми преподаде?
Имах предвид, че детето е на 2 години и вече има предпочитания в ют какви детски клипчета да й цъкнем. Върл противник съм на тв и затова мм ми отмъщава като ядем, да й пуска клипчета на лаптопа за това време. Скоро да очаквам освен и социални..  На две вече говори напълно разбираемо и без каквито и да било грешки в езика или артикулацията. Точно понеже е на 2 и вече знае какво икса да й пуснем, ме притеснява какво ни чака занапред. Няма как да знаят какво да гледат и има много материал в тубата, който ще ги привлича. Това е неизбежно, само който няма малко дете, той не се е сблъсквал.

# 3 803
Сигурно и аз не съм добре, обаче мен искрено ме потиска живота на Валери. Отследвах я, просто не мога. Усещам я като роб на всякакви мазила, боички и джинджифлички. И как не се усеща като се снима с розови понита и изпада в екстаз от Мики Маус?! То и тва не е живот, братче🤐

# 3 804
Евгения Джаферович ми изкача отвсякъде Expressionless
Не я харесвам,скучна ми е,дразни ме,но гледам,че и в Капките се е намърдала(гримьор),че и мъжът и е дежурно присъствие там.Може би като цяло не ги харесвам двамата,Джаферович още от Сървайвър,после в Черешката на тортата.
Омръзна ми да ми пробутват/менкат едни и същи хора в различни предавания.
Мале,като изчетох няколко коментара за Момо,не мога да реша..да отворя ли,в мен напира супер любопитство или не..като се знам каква съм плашлива Grinning

Нищо особено кукла с голяма глава, големи ощи и крийпи усмивка. Има къде къде по-страшни неща.
Тъй като това е адски важно, трябва да го кажа.
Подобни истерии ги имаше много отпреди интернет да се появи.
Когато бях на 7, имаше истерия с наркотиците.
Включително директорката на училището беше пуснала забрана за разпространението на едни определени "миришещи" картинки, за които беше пусната боНбата сред родителите, че били "напръскани" с LSD, че да зарибявало децата да ги купуват. Естествено, ние децата нищо не разбрахме, освен че който има миришещи картинки, е наркоман.
В резултат едно момиченце, което ги колекционираше, другите момиченца го избягвахме, защото било наркоманче. Горкото дете.
Естествено, това беше пълна глупост. И до ден-днешен се чудя на ума на тия малоумни, тъпи жени, които вярваха, че наркодилърите ще хабят безценен материал LSD върху картинки и ще лъжат с тях децата за стотинки. Имал ли е някой мозък от родителите и даскалите в това градче, нямам идея.
След това имаше период с турските дъвки, в които пак, естествено, имаше наркотици. Пак истерия, пак забрани, пак се чудихме децата защо мама откача от едни дъвки...
В същото време, имайте го предвид, в нашето градче имаше т.нар. "Строеж", който представляваше изоставена дупка с боклуци и бетон на дъното, 4 метра дълбока, която всяка пролет се пълнеше с вода и ставаше смъртоносен капан, напълно достъпен за деца. Аз лично щях да се удавя там. Но това не е толкова готино и интересно като миришещите картинки с наркотици, явно, защото нито родители, нито директор на училище, нито кмет и община не направиха нищо по въпроса.
Едва преди няколко години обектът се купи и сега и хотел "Замъкът" в Царево.
Та същата работа и сега със Синия кит и Момо и подобни глупости.
Деца загиват по пътищата всеки божи ден от малоумни шофьори,  а застрахователни компании като Лев Инс отказват да заплащат обезщетения на покрусените родители и съдят, защото 12-годишното момиченце, пресичащо на пешеходна пътека и пометено от автомобил със 70 км. в час при ограничение 40, е било "съпричастник към причиняването на ПТП".
https://www.appealcourt-varna.org/cp/upload/t-491-2014.htm

# 3 805

На същото мнение съм.

+1

Хайде, няма ли да се появи един читав български влогър най-накрая? Само него ще гледам, че вече ми писна от простотии.

Тежки дни...да разопаковаш подаръците от спонсорите, да отидеш на представяне на ФДТ и да снимаш поредното видео, което после му трябват не повече от 20 минути монтаж?! Наистина тежко. Joy
Тежко ни на нас, като започне да разопакова новите ПР пратки, като започне да прави 10000 видеа ревю за продуктите...ще ми се изхаби интернета.

# 3 806
Джаферович мъж има фитнес.
Надя, с този Момо ми беше същата асоциацията, ама как може точно за тия листчета и дъвките да се сетя и аз. Пълна истерия си беше, само никой не даде обяснение като как ще станем наркомани от тия листчета и дъвки, как точно ще се изрази зависимост, ще изкупим складовете с дъвки ли.
Въпросът е, че в тия мрежи има вече всичко и когато децата са навън едно с друго, лично съм виждала как се гледа клипче на Пепе как ражда и се обсъжда от деца на 5-7 години, няма как всяка секунда да са под контрол. Моята не участваше в гледането, още не е фенка на Пепе Simple Smile

# 3 807
Та същата работа и сега със Синия кит и Момо и подобни глупости.
Наричаш подстрекателството към самоубийство глупост?  newsm78

# 3 808
И аз така му казвам-глупост.

# 3 809
Всичките са на събитие на nuxe - очаквам да ни залеят със суперлативи за новия продукт , който е уау , божествен , неповторим , любим за месеца.Относно Валерито - погледнах последните й сторита , понеже прочетох от темата за тях - ами егати скучния живот , заливане с някакви пратки , аз като видях колко неща е получила ми стана лошо .Голямо разхищение , на мен не ми е приятно ако имам отворени десет крема за лице , ама нали те тестват.Интересно ми е след 10 години ли 15 дали ще са все така успешни ютубърки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт