Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 943
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 840
Може да е монтьор. Какво му има на ръцете?

# 3 841

Ами, потресаващи са, но както казах- срамна работа няма. Чисто любопитство.

Между другото, Савата ми е с една идея по симпатичен от Мимито. Усещам някакъв фалш при нея, може би греша.

# 3 842
На това ми прилича. Мими изглежда доста по-добре финансово от него и го показва. Дано пък той да навакса, знае ли се.

# 3 843

Ами, потресаващи са, но както казах- срамна работа няма. Чисто любопитство.

Между другото, Савата ми е с една идея по симпатичен от Мимито. Усещам някакъв фалш при нея, може би греша.
Потресаващи? В твоя дворец работници няма ли?

# 3 844
Нямам дворец. Simple Smile Иронията беше излишна, просто любопитство. Както отбелязах и в предния пост, Савата ми е в пъти по-симпатичен от МимитУ. Не търси под вола теле.

# 3 845
Какво им имало ли? Разбира се, че са потресаващи. Как си представяш с тия ръце да ти пипнат лицето? Или друго, няма да изпадам в подробности, ама такава инфекция ще лепнеш, че ще се чудиш къде се намираш.

Много е смешен двойният стандарт - на еди-коя-си блогърка й се вижда миниатюрно обелено ръбче - КРАЙ. Черно под ноктите явно е ок.

Работник или не, има препарати, специално измислени за хора в производството, които се сблъскват и с оцветяваща, и с химична мръсотия. Всичко свалят. За монтьорите има обезмаслители - работят отлично.
Чистотата е минимум. Черни нокти не са ок, пък ако ще миньор да е.

# 3 846
Семейството на Мимито държи май автомобилен сервиз, имала е влогове от там. Тя, нейните приятелки и майка й са в административната част и работят в офис в сервиза. Казвала е във видео, че и брат й се занимава с коли, сигурно и той е там. А в едно миналогодишно видео, когато тя вече беше със Савата, видяхме в сервиза в работни дрехи бившото й гадже Grinning Явно всички са там. Пък за Савата мислех, че е нещо като барман, сервитьор, готвач..

# 3 847
Какво им имало ли? Разбира се, че са потресаващи. Как си представяш с тия ръце да ти пипнат лицето? Или друго, няма да изпадам в подробности, ама такава инфекция ще лепнеш, че ще се чудиш къде се намираш.

Много е смешен двойният стандарт - на еди-коя-си блогърка й се вижда миниатюрно обелено ръбче - КРАЙ. Черно под ноктите явно е ок.

Работник или не, има препарати, специално измислени за хора в производството, които се сблъскват и с оцветяваща, и с химична мръсотия. Всичко свалят. За монтьорите има обезмаслители - работят отлично.
Чистотата е минимум. Черни нокти не са ок, пък ако ще миньор да е.
😂😂😂

# 3 848
Ако момчето е автомонтьор има разни пяни, каши и т.н. които се ползват за измиване, а и гледам, че много монтьори работят с ръкавици. Човека си изкарва парите честно, това се вижда.

П.С. Мими и майка й имат счетоводна фирма, баща й има автосервиз, тя имаше няколко влога от офиса и сервиза преди време, но не работи там постоянно.

# 3 849
Савата има някаква фирма, поне така е коментирала МимитУ.
Може и монтьор да е.
Нямам нерви да я гледам цялата да се лигундри.
Савата е добро момче и определено я обича. Угажда ѝ за всичко , а тя често го командери.

# 3 850
  • София
Амин, сестро. Тя е чула молитвите ми да я видя в клипче, в което не кърми. И с пусната коса. Уау. Просто уау. Силно ме впечатли. Определено е чела тука и си е взела бележки. Браво.

Бях на нокти, викам аха сега ще извади сиса като се размрънка Сиена, ама на, нема!

# 3 851

Joy Joy Joy

Ох, дано само тоя детски контингент не тръгне да ражда, мотивиран от Пепа!

Иначе бива видеото тоя път.

# 3 852
То що народ ѝ видя зърното , един лекар дето ги е виждал , виждал...

# 3 853
Амин, сестро. Тя е чула молитвите ми да я видя в клипче, в което не кърми. И с пусната коса. Уау. Просто уау. Силно ме впечатли. Определено е чела тука и си е взела бележки. Браво.
А бебето отвори ли устичка по навик?

# 3 854
Откъде го намерихте тоя нежен младеж, много се смях на предположението, че е Formaggio 😆
Браво на Пепе, този път ми хареса видеото, няма как да кажа на черното бяло. Превъртях частта с прегледа, не обичам по никакъв начин да слушам за заболявания извън работата ми, страшно много се натоварвам и болестите е нещото, от което ме е най-страх. Но е хубаво, че говори и за тази част от нашия живот, и този път ни спести кърменето. Въпреки, че тръпнех в очакване да видя, кога ще намести детето под пуловера.

Общи условия

Активация на акаунт