Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 892
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 930
Супер смешница е тая.

Дори и Пепето не ме дразни толкова.

То бива да си кух и повърхностен, но това...

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 21:34 от Yogurina

# 3 931
Да отидеш в Тайланд и да търсиш Сефора е като да отидеш в Бъкингамския дворец и да търсиш кен*фа...

# 3 932
Смешното е, че тя се мисли за известна и че има голяма 'аудитория" и следователно трябва да получава много повече пари. Иначе съм съгласна, че парите са малко за клип на известен изпълнител и "агентката" се държи непрофесионално.

Тя не е казала, че парите са й малко, защото е известна.
Пише, че това е малък хонорар за снимане на клип и то на известен изпълнител.

Все пак се вижда, че някаква част от разговора е изрязана, а агентката се държи изключително подигравателно и се прави, че едва ли не това са стандартните хонорари. В тази връзка Радост й пише, че други са й плащали повече и че си има аудитория.
Смятам, че всеки тук, когато договаря някакво заплащане за труд, услуга и т.н. цели да се представи в най-добра светлина, да си покаже качествата, възможностите и т.н. В нейния случай - последователите й, дори и да са малко на брой, са в нейн плюс.
Не е тръгнала да се пазари за цената, защото се има за супер известна. Коментарите й са в отговор на подигравателното отношение на агентката.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 21:21 от Ванилия*

# 3 933
Супер смешница е тая.

Дори и Пепето не ме дразни толокова.

То бива да си кух и повърхностен, но това...
Да отидеш в Тайланд и да търсиш Сефора е като да отидеш в Бъкингамския дворец и да търсиш кен*фа...
Абсолютен дизастър!

# 3 934
Ох, след опита ми да гледам някаква нейна рутина, в която ядеше леща и гледаше Сексът и градът, не знам дали пак бих могла да я понеса ВалериЕ.
Има един много дразнещ гласец, по-дразнещ от Пепе.

# 3 935
Не ви ли се струва, че говори като чалга певица, така удължава думитееее.

# 3 936
За чалга певица не знам, обаче братовчедка ми на 8 така пищи като ми се фука с някоя дрешка или пъзел. Колко му е разликата с Валери едни 20 години😁

# 3 937
Валчето...жал ми е, честно! Изключително тесен мироглед и светоусещане, съответно и пресъздаването на впечатленията й е такова. И за разкош монотонно боботещият левент около нея...

# 3 938
Не ми е сложила сърчице на коментара под видеото. Рева!

# 3 939
И от мен 👎 за Валерката. Супер повърхностно същество. Да идеш в Банкок и единственото, което те вълнува е да си направиш яки снимки за Инстаграм. Хвана ме диабет само като ѝ гледах чашата в кафето. А снимката в Сефора ми падна ченето, все едно е видяла Джони Деп, а не продукти на Тарт. Сефора да не би да имат книжка, в която се събират печати, подобно на 100-те туристически обекта, че където и да иде Валери търси точно тоя магазин? Жал ми е за това момиче, толкова възможности за пътуване, а май изобщо не се възползва по - най добрият начин.

# 3 940
Не ви ли се струва, че говори като чалга певица, така удължава думитееее.
хахахах,видях и какув коментар си и сложила.
Последните и влогове гледам,защото много ми се е иска да посетя тези места.Но като цяло виждам еднотипност-Малко забележителности, манджа, Сефора,молчета...а днес 5мин.беше банята и какво е авантакис.А да не говорим и ограничения мироглед-банята била инстаграмабъл,а толкова много по по места има Neutral Face
Да добавим и магарешкото измучаването на Мартин от време на време.
Това за Бъкингамския дворец е мн точно казано..

# 3 941
  • Русе
Жал не жал, едно дете долу в коментарите пише дали може да я нарича мама ......
Melisa Husein
преди 3 часа
Може ли да ти викам мамо😂❤👌☀😍

Отделно четох ,че от Мегз са й предложили да бъде един от ангелите й , но тя отказала заради мното си ангажименти (това също го пише в коментарите) и последно: Стан й е коментирал точно този влог, колко хубаво,че пътуват, да продължават и че тези влогове са хубави Wink

# 3 942
Жал не жал, едно дете долу в коментарите пише дали може да я нарича мама ......
Melisa Husein
преди 3 часа
Може ли да ти викам мамо😂❤👌☀😍

Принципно съм против насилието на деца, ама това си заслужава бой. И родителите покрай него.

# 3 943
Не, но между своята теория , че всичко се пости с желание, мисли , мантри и пр. ,можеше да вметне, че и секциото е опция...
Не само го вметна, а го каза съвсем директно, при това още в началото - 1:04 мин. "Аз лично вярвам, че цезаровото сечение е една супер опция, когато майката не може да роди естествено по здравословни причини, бебето не е позиционирано правилно и т.н."
https://www.youtube.com/watch?v=N1lmlnvsKE4

# 3 944
  • Русе
Не, но между своята теория , че всичко се пости с желание, мисли , мантри и пр. ,можеше да вметне, че и секциото е опция...
Не само го вметна, а го каза съвсем директно, при това още в началото - 1:04 мин. "Аз лично вярвам, че цезаровото сечение е една супер опция, когато майката не може да роди естествено по здравословни причини, бебето не е позиционирано правилно и т.н."
https://www.youtube.com/watch?v=N1lmlnvsKE4

Добре, вземам си думите назад! И без това вече не я следвам никъде.

И ето още един коментар точно от това видео (съжалявам,ако съм досадна, но съм любопитна и обичам да чета коментари ): 
Icy Cynic
преди 5 месеца (редактиран)
Леле, това чудо пък от какъв зор ми го пледлага youtube за гледане нямам представа. Какви превземки, какви преструвки за едно раждане...какво тооолкова го издигате в култ повече от Васил Левски. Чудо голямо...най- естественото и нормално нещо на света. Бам, разтаряш краката както при зачеването, така и при раждането, и хайде, готово -- пито- платено. Голяма философия, голямо нещо. Хайде, малко по- сериозно.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 22:04 от lorito5678751

Общи условия

Активация на акаунт