Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 3 / Февруари 2019

• 199 871
  • 4 000
  •   1
Отговори
# 3 945
  • София
Не ви ли се струва, че говори като чалга певица, така удължава думитееее.
Може да е прихванала от приятелката си Галена.

А по принцип удължават хората без речник.

# 3 946
Лорито, хора, които разсъждават така, дали се сещат за всичките починали родилки напоследък? То ако беше да  отваряш и затваряш краката само, надали щеше да има нужда от всички АГта и акушерки, налЕ?

Пепето в понеделник ли бяха в Преди обед? Що така лъже тая жена?

# 3 947
# 3 948
Наистина не мога да проумея как човек изминава толкова км път и отива в сефора и молчетата, за да си купи гримчета. Cry да ахка и охка пред пудричките Cry
Когато съм на почивка търся козметичен магазин или аптека за нещо, което съзнателно не съм взела, за да не мъкна много багаж, ама какво разбирам аз от гримчета Grinning

# 3 949
Не знам, не я разбирам Валери... но явно аз съм дефектна и се старая като съм на почивка да попия колкото се .оже от културата та и да науча нови неща... Най -малко за сефора ще се сетя барем пък в Тайланд.

# 3 950
Нали знаете човек, където и да е си е себе си т.е. тя си е такава, това я вълнува. Не очаквайте друго. Smile

# 3 951
И ето още един коментар точно от това видео (съжалявам,ако съм досадна, но съм любопитна и обичам да чета коментари ): 
Icy Cynic
преди 5 месеца (редактиран)
Леле, това чудо пък от какъв зор ми го пледлага youtube за гледане нямам представа. Какви превземки, какви преструвки за едно раждане...какво тооолкова го издигате в култ повече от Васил Левски. Чудо голямо...най- естественото и нормално нещо на света. Бам, разтаряш краката както при зачеването, така и при раждането, и хайде, готово -- пито- платено. Голяма философия, голямо нещо. Хайде, малко по- сериозно.

Ужасно грозен и неадекватен коментар!

# 3 952
  • София
Мога да се обзаложа, че коментарът е от мъж. Най-вероятно такъв без деца.

# 3 953
И аз това мисля.
Даже и циганките от маалата не говорят така.

# 3 954
  • София
Аз пък познавам немалко хора, които тия неща ги мислят. Там какви магазини има, пък какво могат да си вземат, пък с какво ще правят снимки. А на прима виста не са кухи лейки като Валето. Истината е, че позата и консуматорският дух са се разстлали върху голяма част от потребителите на всякакви услуги.

С цел да хейтна малко в темата, мога да кажа възмутено "ауу, Валерката е баси тъпото парче", но ако трябва да си сложа ръка на сърцето- еми масово е. Само че невинаги се представя така директно. Тия с малко повече акъл (дори не е точната дума) просто се опитват да изведат на фокус останалото- историята, музеите, забележителностите, защото донякъде осъзнават някои неща, но на практика мозъчето им цъка и си премята работното време на Сефората. Simple Smile

# 3 955
Наистина го има това явление.

Масово гледам познатите ми във ФБ, напълно обикновени хора, отидат някъде в чужбина и единствените снимки, които качват са на някоя улица, натоварени с пазарски чанти - надписите на марките, разбира се са акцента на снимката.
Тук-таме се мярка по някоя пица или сладолед и до там.

То няма лошо да отидеш просто така на шопинг, обаче само това да те вълнува...

# 3 956
Излгедах клиповете на Бейби Мирелка от Париж. Ето това са истински влогове. Валери, учи се Simple Smile

# 3 957
Кой тоз умен индивид, който реши да сравнява Левски с Пепе, че и да обобщава така за раждането. Ако за една жена това е да разтвори краката, за друга е мноого дълъг път. И не е задължително да е свързано с трудно забременяване или инвитро процедури или от този род. И да разтвориш краци, като е писано да те срежат, ако щеш на челна стойка заставай, пак ще те срежат накрая. Аз едвам оцелях през първите месеци, та раждането ми беше като песен, не беше планово, накрая се наложи спешно секцио. Пепе може да си плямпа каквото желае, тя си има последователи, има си самочувствие, ако ще пет теми за нея да има с хейт.
Валери я приемам, такава си е, поне не се прави на много извисена или много заинтересована и да блика фалш, момичето си казва всичко.

# 3 958
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ок,и аз за първи път пускам видео на Валери.Симпатяга е,говори правилно и има добра дикция.

Тя ли ще е Пепе №2 в темата?

# 3 959
  • София
Е, то Валерката сме я разкоствали не веднъж. С ръка на сърце ви казвам че аз също бих отишла в Сефората, преди няколко месеца бях в Париж командировка и в свободния един час отидох в най-близката Сефора и се омазах в брокат и лъщях на една среща цялата Joyа бях на крачки от Триумфалната арка. Една колежка ще ходи в Лас Вегас и съм и поръчала да ходи да ми търси Kylie червила. Та пишете ме и мен към кухичките. Grinning

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 08:44 от Мацето

Общи условия

Активация на акаунт