Звездни компромати! Вход над 18 г.!!!

• 55 857
  • 527
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Аз пък си мисля че туй, дето й се вижда отдолу Laughingси е чист Photoshop Peace
Тя си знае.Дано да си права, защото това минава представите ми за добър вкус, направо е вулгарно Sick

# 406
За мен Всеки има своите дебели и слаби периоди, бекъмката е човек и не прави изключение
ами от този линк, който си дала по-горе, не виждам кое й е дебелия период

# 407
  • UK
Доста от пусканите неща са чист фотошоп, на някой просто им личи повече от на други. При известните винаги трябва да поставяте нещата под въпрос, независимо дали е страхотно изказване или кофти снимка.

# 408
Незнам какво не ви харесва сем.Беканови,много са готини и модерни и Бекам не е за изхвърляне JoyДокато разглеждах пикантните клюкинки 5 тулумбички изядох  261uu

# 409
Незнам какво не ви харесва сем.Беканови,много са готини и модерни и Бекам не е за изхвърляне JoyДокато разглеждах пикантните клюкинки 5 тулумбички изядох  261uu

Напротив - на мен са ми супер симпатични. Имам повече от 300 снимки на тяхното семейство, поотделно, фотосесии, с деца...

# 410
# 411
На мен повече на Глория ми прилича,а и я имаше ня няколко снимки с подобен синджир newsm78

# 412
  • София
Да може,ама Глория няма такава двойна брадичка ли е гушка ли е? newsm78

# 413
Уф,май си права newsm78,отказвам се да гадая кой е Laughing

# 414

А ПАмела има страхотно тяло тая жена! Евала. На 40 и кусур години стана и пак си е същата в тялото. ИНаче без грим е доста умита, ама то това си е съвсме нормално  Wink

# 415
Елена Паришева коя беше Embarassed

# 416
Елена Паришева коя беше Embarassed
Една обикновена селска момЪ Mr. GreenУчаства във "Вот на доверие",два пъти печели и с паричките реши да става певачка.И стана, де Laughing

# 417
Памела има ли деца?

# 418

Има 2 момченца  Grinning

# 419
Хахах, вижте още този сайт http://www.freakingnews.com/images.asp?contest_id=328&start= … isplay=photoshop-има ги повечето звезди, направени като дебеланки, разбира се чрез Фотошоп Joy Joy
Angelina Jolie пак не е за изхвърляне Grinning

Общи условия

Активация на акаунт