Звездни компромати! Вход над 18 г.!!!

• 55 692
  • 527
  •   1
Отговори
# 225

Чудно ми е от къде пък тя извади целулит ?  Shocked Толкова е слаба Thinking

Целулита няма общо с килограмите.
Имам приятелка около 43 кг, цялата целулитена.
Имам и една около 80 кг, ми почти няма целулит  Laughing

Айде, айде..има зависимост и още как. Все пак целулитът е мазнина. Ако човек е слаб, то той отлага по-малко подкожна мазнина и вероятността за целулит е по-малка!

Сега я загледах Миша. Слаба е, но от кръста нагоре. В ханша, бедрата и дупеца е доста едра Wink Затова и има целулит  Peace

# 226
  • Ямбол
Това в някакъв друг форум май съм го срещала. И се разбра, че не е Гергана.
Бяха дали снимки на това същото момиче където се вижда добре в лице.
Така, че не е Гергана сигурна съм  Naughty

Айде, айде..има зависимост и още как. Все пак целулитът е мазнина. Ако човек е слаб, то той отлага по-малко подкожна мазнина и вероятността за целулит е по-малка!
Peace

Недей прави такива коментари, че е смешно просто  Mr. Green
Абсолютно нищо общо няма целулита с килограмите.
Освен ако на 48 килограмовата мацка краката могат да са и "дебели"
имам доста познати които са слаби ама се борят яко с целулит, същото въжи и за обратното имам и пълнички познати които обаче нямат никакъв проблем с портокалова кожа.

# 227

Тя е от O.C. California или т.н. в БГ Квартала на богадите!!! Само че сега се маха от там и снима филм

# 228

Сега я загледах Миша. Слаба е, но от кръста нагоре. В ханша, бедрата и дупеца е доста едра Wink Затова и има целулит  Peace
Синди Крауфорд започна борбата с целулита.....и програма направи..нямам спомен в някакъв момент да е била  дебела

# 229
Ето още един любимец на жените. Естер сега ще се разсърди  Mr. Green

Ай стига бе, Кейс, ти уби всичко детско в мен...бива ли така да се изостави тоя сладур мой  ooooh!
Ще му дам червен картон....и друг път съм го виждала да изглежда много по-зле отколкото в сериала, ама това би всички рекорди   Crazy

# 230
Аз съм чела дори, че целулитът се среща по-често именно при слабите жени...  Thinking

# 231

Аз съм чела дори, че целулитът се среща по-често именно при слабите жени...  Thinking
Точно! И аз имам такива наблюдения Thinking

# 232
Да, ама нали се разведоха Rolling EyesИначе и на мен ми харесва newsm03

Shocked

Сириъс? Развели са се? Ми той не я е изтраял. Казвам ви!

Последно съм гледала сериите през 2003-та, не в БГ. Та от тогава не знам какво става с тях. Все пак нашите медии по-рядко акцентират на събитията от живота на Американските звезди. Изостанала съм  Rolling Eyes

Я малко повече подробности около това как, защо, кога.... Rolling Eyes

Иначе Ник е пич от класа. Доста яко парче е  Wink
Не издържал на изневерите й, така четох някъде.

# 233
Всъщност Джесика го остави-не обратното! Peace

# 234
  • Paris
Гледахте ли я Джесика по ТВ7 в 100-те най-големи издънки? Тя била феноменално проста тая жена!!!

# 235
Гледахте ли я Джесика по ТВ7 в 100-те най-големи издънки? Тя била феноменално проста тая жена!!!

Не, разкажи... А ако мъжа й страда (това в случай, че тя го е изоставила) ще го утеша с удоволствие  Crazy

# 236
# 237
# 238
Леле, на Герганка цоците и висят до кръста  #Crazy

Рики Мартин си го познах веднага, много е секси, жалко само, че е гей Blush
А за моя любимец Никълъс Кейдж нямам думи на какво е приличал............... ха, заприлича ми на едно бившо гадже на тази снимка /без очилата разбира се и дългата коса/

# 239

Общи условия

Активация на акаунт