Звездни компромати! Вход над 18 г.!!!

• 55 762
  • 527
  •   1
Отговори
# 255
  • Sf

Шегувааам сеее, това е двойник Simple Smile Simple Smile

От кой пол е това същество Shocked

http://yohan11.skyblog.com/
От блог-а на Йохан Simple Smile На мен ми прилича на момиче, ама ха, де...

# 256
Още малко Бритни

Побъркаха я тая жена  Mr. Green

Мдааа, за мен (и предпологам не само) Бритни е моден гуру  Peace

# 257

Обичайните загрознели са това  hahaha

# 258
Парис Хилтън

# 259

Laughing Laughing Laughing

сигурно я е захапало раче

# 260
Това в някакъв друг форум май съм го срещала. И се разбра, че не е Гергана.
Бяха дали снимки на това същото момиче където се вижда добре в лице.
Така, че не е Гергана сигурна съм  Naughty

Айде, айде..има зависимост и още как. Все пак целулитът е мазнина. Ако човек е слаб, то той отлага по-малко подкожна мазнина и вероятността за целулит е по-малка!
Peace

Недей прави такива коментари, че е смешно просто  Mr. Green
Абсолютно нищо общо няма целулита с килограмите.
Освен ако на 48 килограмовата мацка краката могат да са и "дебели"
имам доста познати които са слаби ама се борят яко с целулит, същото въжи и за обратното имам и пълнички познати които обаче нямат никакъв проблем с портокалова кожа.

Хаха....много странен коментар е твоят, но ще си замълча  Joy

Има теория за образуването и натрупването на целулита.. явно не си я чела  Wink Както и да е....  Peace

# 261
Аз съм чела дори, че целулитът се среща по-често именно при слабите жени...  Thinking
В същност има връзка между напълняване и след тоова отслабване. И когато вие виждате целулита, жената е слаба. А преди това не знаете каква е била....  Peace

# 262
  • София
Аз съм чела дори, че целулитът се среща по-често именно при слабите жени...  Thinking
В същност има връзка между напълняване и след тоова отслабване. И когато вие виждате целулита, жената е слаба. А преди това не знаете каква е била....  Peace

Неее newsm78 не мисля, че  е точно така. Примери доста - майка ми е доста пълна и няма целулит, а моя приятелка, която винаги е била слаба има и то доста.

# 263
http://cellulite.hit.bg/R_prichini.htm
вижте тук-явно и двете страни сте прави. Wink

# 264

Неее newsm78 не мисля, че  е точно така. Примери доста - майка ми е доста пълна и няма целулит, а моя приятелка, която винаги е била слаба има и то доста.

Отказвам да споря. Когато казвам нещо, то рядко е мое лично мнение. По принцип се позовавам на знания, които съм придобила по един, или друг начин  Peace

http://cellulite.hit.bg/R_prichini.htm
вижте тук-явно и двете страни сте прави. Wink

Peace

# 265
  • София
Целулитът не се влияе толкова от килограмите, колкото от начина на живот и ген Peace Затова има и дебели и слаби жени с целулит, но може би на слабите по им личи, защото  на красиво и стройно тяло стои по- очевадно Wink разваля цялостния пейзаж

# 266
Целулитът не се влияе толкова от килограмите, колкото от начина на живот и ген Peace Затова има и дебели и слаби жени с целулит, но може би на слабите по им личи, защото  на красиво и стройно тяло стои по- очевадно Wink разваля цялостния пейзаж

Последното, което казвам за целулита е(ще се повторя), че  е пряко зависим от килограмите- Напълняване/отслабване.

Няма да разводнявам повече хубавата тема  Peace

Дайте още интересни снимкчици. Много се забавлявам с тях. Като тая на Парис Хилтън, дето си бърка в гащичките  Joy То всеки си бърка, но не всеки има тоя късмет да е известен и да го хванат в такава ситуация  hahaha

# 267
Целулита НЕ зависи от килограмите!Може да се появи от неправилно хранене,но и от стрес-зная го от масажистката ми,супер слаба,но преживяла някакъв стрес и се събудила с целулит Shockedнезнам да вярвам ли!
Но категорично познавам слаби с целулит и дебели без Mr. Green
и аз си имам мъничко,но като си възвърнах кг/отслабнах/май понамаля ooooh!

# 268
Ай стига с тоя целулит бе! Развалихте темата!  #Cussing out

# 269
Ай стига с тоя целулит бе! Развалихте темата!  #Cussing out

ами няма ли модератор тука бе - цяла страница тема ца целулит - спрете се бе мацки и пуснете още някоя снимка, че и без това свикнах вече да съм отвратена от гащи и дупета тука

Общи условия

Активация на акаунт