Обсъждане на имотни обяви-8

• 39 444
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
bel4eto, права си -  май имаше едно мъничко. Но на мен ми е далеч там специално и не съм минавала скоро

# 526
Да, а в центъра е много гадно без Кауфланд, що искат по 3000е.м/м2 Mr. Green Може би защото има малко лидълче... hahaha

# 527
Кауфланд е най-гадния магазин на света и като асортимент, и като обслужване!

# 528
Аз не че съм фен на Кауфланд или на някой друг магазин (Реално пазарувам от където ми падне. Имам си точно определени марки храни, които си купувам), но къде видяхте разлика ви се чудя? В повечето, нещата, които се предлагат са едни и същи. Аз разлика виждам единствено като пазарувам във Фантастико. Там цените са по-високи в сравнение с Кауфланд и др. магазини и ми слагат покупките в торбата (това ми е приятно). Поне с по 20-30,а може и повече стотинки, цените на доста неща са по-високи, а аз съм човек, който не гледа цените и сега дори не мога да ви кажа колко струва мляко, сирене с точност....Но за цените просто случайно го забелязах и веднъж сравнявах с касови бележки. Това поне в магазините, където аз пазарувам и беше преди няколко години, но не вярвам да има разлика в цените на една и съща верига или да са се променили кой знае колко нещата сега.  
Навремето и в Пикадили бяха така лекинко по-височки.
Иначе има съвсем малко неща, които ги има в единия магазин, няма ги в другия...масово предлагат едни и същи неща.

# 529
От всичките изброени вериги, Фантастико са най-скъпи, но не виждам някаква причина за това. Нито продуктите са им по-различни и по-качествени, нито нищо.
Сигурен съм, че в Изток има предостатъчно месарници и пекарници, в които хората да си пазаруват. Вярно, доста по-скъпо е там, но пък като купуваш имот в един от най-скъпите квартали се очаква, че ще можеш да си го позволиш. За справка в кварталната пекарна до нас (не живея в Изток) се продава хляб (500 гр.) за 2,80 лв.

# 530
До нас има и по-скъп, но това са някакви изгъзици вече. Хляб на нормална цена може дори и в Изток да се намери...

# 531
Има, разбира се - месарница, няколко квартални плод и зеленчука, магазинчета с млечни продукти от малки мандри, квартални мини маркети. Не бих казала, че са по-скъпи магазините, не съм забелязала и да живеят някви богаташи в Изток като става въпрос, но това какво променя факта, че Била е зле заредена верига магазини? Чисто логистично и времево, е по-удобно да вземеш всичко от един магазин, а не да обиколиш 4 Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 11:56 от FlameV

# 532
От всичките изброени вериги, Фантастико са най-скъпи, но не виждам някаква причина за това. Нито продуктите са им по-различни и по-качествени, нито нищо.
Сигурен съм, че в Изток има предостатъчно месарници и пекарници, в които хората да си пазаруват. Вярно, доста по-скъпо е там, но пък като купуваш имот в един от най-скъпите квартали се очаква, че ще можеш да си го позволиш. За справка в кварталната пекарна до нас (не живея в Изток) се продава хляб (500 гр.) за 2,80 лв.
Фантастико е веригата с най-хубави меса. Дори само заради това си заслужава да се пазарува там. Отделно е българска верига и спечелените пари остават в България. Това за мен също е важно.

# 533
Няма верига с хубави меса! От когато започнах да работя в тази сфвра станах вегетарианец. Това което се продава по веригите е пълен боклук.

# 534
[Отделно е българска верига и спечелените пари остават в България. Това за мен също е важно.

Защо тогава не почиваш в България, за да печелят българските хотелиери, а ходиш по тропиците?
Пазарувам там, където е оптималното съотношение за мен между местоположение-качество-цена, хич не ми пука българска или патагонска е фирмата.

Във Фантастико съм пазарувала, когато делеше половината помещение с една скара-бира в Обеля-2. Периодично - на 2-3 месеца влизам във Фантастикото на Мадрид. Нищо особено, бих казала, квартална бакалия, но може би е така, защото е и с размерите на квартална бакалия. Обслужване - 0,5, не е пълна нула все пак.

# 535
В различните квартали, магазини като Фантастико и Била имат различно зареждане, площ и обслужване. Специално за тези две вериги съм го забелязала.

# 536
Темата всъщност за какво е?

# 537
Аз направо да си пейстна Каменица Парк:

kamenitzapark.bg

От 2017 са запродавали, имат продадени под 10. Според вас дали ще  е оправдано да заискат по 2К евро на квадрат при завършване? Сега цената е 1150, според етаж и вид апартамент. В едната сграда изложенията и прозорците са на ръба на рационалното. Иначе - лъскавко, с някои модерни екстри и пивоварна в двора (не е ли супер яко? хипстърът в мен иска поне една двустайка там)

# 538
[Отделно е българска верига и спечелените пари остават в България. Това за мен също е важно.

Защо тогава не почиваш в България, за да печелят българските хотелиери, а ходиш по тропиците?
Пазарувам там, където е оптималното съотношение за мен между местоположение-качество-цена, хич не ми пука българска или патагонска е фирмата.

Във Фантастико съм пазарувала, когато делеше половината помещение с една скара-бира в Обеля-2. Периодично - на 2-3 месеца влизам във Фантастикото на Мадрид. Нищо особено, бих казала, квартална бакалия, но може би е така, защото е и с размерите на квартална бакалия. Обслужване - 0,5, не е пълна нула все пак.
С почивките не е същото, а и хубавите черноморски хотели, и без мен се пръскат по шевовете. Но във Фантастико ще продължа да пазарувам. За мен е важно качеството на месата, а там наистина е по-добро. Също така не е много по темата, но Фантастико е единствената голяма верига която я е грижа за българските производители. При тях има много български стоки и не извиват ръцете за невероятни едрови отстъпки, при които производителя остава почти без печалба. Работят с мисъл за българското производство.

# 539
Кашкавала, който купувам, в Кауфланд е с 1 лев по-скъп. Отделно, че магазина е миризлив и асортимента е беден. И изобщо не е вярно, че във Фантастико цените са най-високи, много зависи за какво става въпрос. На мен веригите магазини не са ми важни, винаги мога да намеря нещо по вкуса си из всеки квартал на София.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 13:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт