Обсъждане на имотни обяви-8

• 39 473
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
1400 по-добре в Стрелбище.

# 121
1400 по-добре в Стрелбище.
Е, аз затова написах били, а не, че са.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 15:03 от Анонимен

# 122
Хубаво е да има нови сгради, сега минах по Черни връх - красота. Пълно с кранове, разчистват и още. Без значение цените, добре е в София да се строят нови неща. Как беше - за да стигне, трябва да остане Simple Smile

# 123
Поредната нагла лъжа за квадратура:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1a15337216965308 … k=4dxqik&f1=1

Не знам на какво разчитат тези хора, обявявайки квадратура за СС, в която включват мазе и таван.

# 124
  • София
Очаквам следващата обява да е за 1100м2 - 40м2 апартамент, 20м2 таван, 20м2 паркомясто в зелена зона, 10м2 от нбеседката в двора, 10м2 мазе и 1 декар двор в село Скравена, Ботевградско....

# 125
Готино е това в Бояна, а цените какви са? Щото местната публика към ЕПК-тата по я влече.

ПП Над 1000 евро до Мол София е безумие в старите баракудници, де потрайте малко с покупките.
Супер разумни са били. Преди дупка 800-1000 евро/м2. Сега на груб строеж, каквото е останало гони 1400. На мен лично там много ми харесва.
Тук без кола си загубен.  Първата поликлиника сигурно е в Борово, магазини понаправиха, но пак само с кола. И сутрин и вечер се гмуркаш в трафика като всички останали. Ако трябва да дам  тук 1400 на квадрат за ш/з евентуално бих избрала СС в някой квартал с по-добра инфрастуктура и до метро. Иначе алейките за паркиране добре са ги направили, но докато се стигне до тях е мъка както за всички, които живеят в тези квартали.

# 126
Готино е това в Бояна, а цените какви са? Щото местната публика към ЕПК-тата по я влече.

ПП Над 1000 евро до Мол София е безумие в старите баракудници, де потрайте малко с покупките.
Супер разумни са били. Преди дупка 800-1000 евро/м2. Сега на груб строеж, каквото е останало гони 1400. На мен лично там много ми харесва.
Тук без кола си загубен.  Първата поликлиника сигурно е в Борово, магазини понаправиха, но пак само с кола. И сутрин и вечер се гмуркаш в трафика като всички останали. Ако трябва да дам  тук 1400 на квадрат за ш/з евентуално бих избрала СС в някой квартал с по-добра инфрастуктура и до метро. Иначе алейките за паркиране добре са ги направили, но докато се стигне до тях е мъка както за всички, които живеят в тези квартали.
Въобще не е мъка. Това е на 350 метра от околовръсното по нов път. От мол България например се стига за няколко минути (извън час пик). След околовръсното това е една от най-добрите локации.

# 127
Това е точно зад Макдоналдс, вижда се като минаваш по Околовръстното. Архитектурата супер ми допада

# 128
# 129

Тук без кола си загубен.  Първата поликлиника сигурно е в Борово, магазини понаправиха, но пак само с кола. И сутрин и вечер се гмуркаш в трафика като всички останали. Ако трябва да дам  тук 1400 на квадрат за ш/з евентуално бих избрала СС в някой квартал с по-добра инфрастуктура и до метро. Иначе алейките за паркиране добре са ги направили, но докато се стигне до тях е мъка както за всички, които живеят в тези квартали.
Въобще не е мъка. Това е на 350 метра от околовръсното по нов път. От мол България например се стига за няколко минути (извън час пик). След околовръсното това е една от най-добрите локации.
Не и за мен. Познавам района и за разлика от теб живея там. От мол България всички стигаме за няколко минути извън час пик, но си трябва кола.  Впрочем за всеки влак си има пътници. А ако е това, което се вижда от Шел, добавям и денонощен фонов дразнещ шум. Точно онзи ден коментирах, че сградите в близост до Околовръстното са обречени и няма кой да даде пари за да живее там.  Иначе изглеждат добре и са нови. Там е за мол, магазин, бензиностанция и това е. Това важи както за Бояна, така и за цялата яка по Околовръстното, вкл. и Драгалевци и Симеоново. Там поне има Лидл и Фантастико за разлика от точно това място в Бояна.

# 130

Не и за мен. Познавам района и за разлика от теб живея там. От мол България всички стигаме за няколко минути извън час пик, но си трябва кола.  Впрочем за всеки влак си има пътници. А ако е това, което се вижда от Шел, добавям и денонощен фонов дразнещ шум. Точно онзи ден коментирах, че сградите в близост до Околовръстното са обречени и няма кой да даде пари за да живее там.  Иначе изглеждат добре и са нови. Там е за мол, магазин, бензиностанция и това е. Това важи както за Бояна, така и за цялата яка по Околовръстното, вкл. и Драгалевци и Симеоново. Там поне има Лидл и Фантастико за разлика от точно това място в Бояна.
Толкова са обречени, че точно зад Шел-а новите къщи струват потресаващи за България суми и въпреки това няма нито една свободна.

# 131
  • София
И двамата сте прави, за всеки влак си има пътници. За Бояна повечето пъти е водещ престижа и това се отразява на цената. Да живееш в Блок в Бояна или Драгалевци? Е това вече не го разбирам....

# 132
Ама не само в блок, а най-близкото до теб да е бензиностанцията на Околовръстното, ово е стандарт, както са казали съседите. А това за потресаващите суми и  как нямало свободни, аз преди една година също мислех, че всичко в Долен Лозенец що е НС е продадено, ама на - появиха се на пазара, че и с Акт 16. Ама който го влече - да заповяда на прИмоцията, само да си прави сметката как ще вози дете и ще ходи на работа всеки ден. Ако ходи де....
Чиана, блоковете, наблъскани над Околовръстното са в Бояна, Драгалевци и Симеоново толкова, колкото кв. Витоша и Кръстова вада е Лозенец. Хубавите парцели отдавна са заети там, както и в скъпите квартали в града.

# 133
Ама не само в блок, а най-близкото до теб да е бензиностанцията на Околовръстното, ово е стандарт, както са казали съседите. А това за потресаващите суми и  как нямало свободни, аз преди една година също мислех, че всичко в Долен Лозенец що е НС е продадено, ама на - появиха се на пазара, че и с Акт 16. Ама който го влече - да заповяда на прИмоцията, само да си прави сметката как ще вози дете и ще ходи на работа всеки ден. Ако ходи де....
Чиана, блоковете, наблъскани над Околовръстното са в Бояна, Драгалевци и Симеоново толкова, колкото кв. Витоша и Кръстова вада е Лозенец. Хубавите парцели отдавна са заети там, както и в скъпите квартали в града.
Всъщност има една свободна. Не се продава, а се дава само под наем. С най-малкия двор е и струва 4200 евро на месец с ДДС. В този район без кола можеш да стигнеш само до детската градина, която е на 50 метра и до Макдоналдс, KFC, ОМВ и Шел, които са на 350 метра. Но така или иначе, който е дал една торба пари за красива къща, в красив район без денонощен кучешки лай не се вози на ГТ. P.S. Чиана2003 не е само до престижа. Ти например всеки ден пътуваш 15 километра  за да заведеш децата на детска градина и после да ги вземеш. Това прави поне 60 километра на ден, а тук детската градина е от другата страна на улицата. Отделно всички къщи са красиви, няма кучешки лай и е охраняемо. Това наистина дава съвсем различен стандарт на живот.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 21:04 от Анонимен

# 134
  • София
Честно Нико, ако не ходех в Бояна всеки ден и да минавам точно оттам - от Кино Центъра като оставя децата в градината и после се спускам и излизам на Околовръстното по малките улици, щях да си помисля, че коментираш нешо хипер, мега, гига уникално. А дефакто, стръни улици, повечето без асфалт, северен склон, редуващи се 3 метрови огради със запустели къщи и джипове паркирани непреко на улиците да покажат че са там.

Общи условия

Активация на акаунт