Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 753
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • София
И понеже всички загубихме залаганията, сега какво правим?

# 436
  • софия
Как какво?! Събираме де в Хепи или Виктория Simple Smile

# 437
А моят син днес замина по пижама на училище, буквално. По някаква случайност бях станала по това време и го накарах да сложи някакви дрехи отгоре. Иначе изпълнителен-казали пижама, тръгнал по пижама. Sweat Smile

# 438

Обаче имаме човек, който само с 1 бройка не е уцелил, та всъщност не може ли да се приеме за победител?
Lusy19- 650+

"До момента броят на регистриралите се е 649, от тях 363 кандидати са момичета, а 286 – момчета." От страницата на Колежа

А голям шанс да уцелят имат и:
major- 707+
Рос-  последно- 700

Луси обаче засега е уцелила само с 1 бройка разлика, което е невероятно попадение;)

# 439
  • софия
Може Мецане, важното е да се полее Simple Smile

# 440
А моят син днес замина по пижама на училище, буквално. По някаква случайност бях станала по това време и го накарах да сложи някакви дрехи отгоре. Иначе изпълнителен-казали пижама, тръгнал по пижама. Sweat Smile
Ооооо, March madness е започнало Smirk ще чакаме снимки!

# 441
Предполагам, че Луси ще си е победител.
Повечето хора не знаят, че има допълнителна дата и едва ли бройката ще нарасне днес значително.
На мен ми харесва, че интересът към АК расте.
Не виждам драма и с онлайн регистрацията и не виждам никаква връзка, че на това се дължи по-големият брой записали се. За когото АК е цел, ще намери начин да се запише.
По-интересното е, колко от тези 650 имат реален интерес към колежа, не участват за спорта и се борят да бъдат приети.

# 442
  • София
50%.

# 443
# 444
Yum
Предполагам, че Луси ще си е победител.
Повечето хора не знаят, че има допълнителна дата и едва ли бройката ще нарасне днес значително.
На мен ми харесва, че интересът към АК расте.
Не виждам драма и с онлайн регистрацията и не виждам никаква връзка, че на това се дължи по-големият брой записали се. За когото АК е цел, ще намери начин да се запише.
По-интересното е, колко от тези 650 имат реален интерес към колежа, не участват за спорта и се борят да бъдат приети.
Привет на всички! Първо да пожелая успех на децата, каквато и да се окажат след допълнителната дата и второ, но не на последно място, да го полеем който и да е най-близо до бройката:yum:] Аз лично досега не можах да се включа в сбирките, но  пък нямам претенции към вида алкохол и мястото на поливането..Stuck Out Tongue
Хубав ден на всички и ако нямате нищо против да се заемем сериозно с организацията, като мине допълнителната дата за регистрация....

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 12:11 от Фран

# 445
Чакам с нетърпение снимки по пижами. Днес ми се иска да застана пред колежа за да им се порадвам. Simple Smile 

# 446
Чакам с нетърпение снимки по пижами. Днес ми се иска да застана пред колежа за да им се порадвам. Simple Smile 

По- интересно е да влезнеш в рейса или метрото след училище и да гледаш реакцията на околните!

Ай, изчакайте да излезе приема и тогава срещичка,. Хем ще е по- топло, хем повече хора ще се включат. Засрам ( може и аз)

# 447
  • София
Ти вече на нашия континент ли си?

Снимките по пижами вече са постнати на Фб страницата Simple Smile. Enjoy Simple Smile.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 17:06 от Sharky*

# 448
  • София
Много се забавлявахме на идеята по пижами като гледахме снимките днес. Изпитът наближава, наистина напрежението е голямо, децата обаче по-добре се справят от нас (поне като гледам дъщеря ми), или не го показват толкова. Тук жокери ще се раздават, любопитна съм като дойде време да видим Kissing Face
Иначе раждаемостта в София си расте. В НСИ гледам са изнесли за София 2017 г- 13 000 новородени. От една учителка съм чула, че тази година седмокласниците са  около 10 000 тук. Така че  дори само от това (а и не само) е нормално да има и повече интерес и към АК. Но и с по-малките да му мислим.

Да сменя малко темата. Днес чакайки на светофара при нашето квартално училище и ги гледах големите класове как излизаха междучасие и веднага захапали цигари, та се зачудих в колежа къде се ходи да се пуши? Rage Масово ли е и какъв е реда по това отношение там?

# 449
  • София
Не е масово. Но има. Този, за който знам, че пушеше в 8 клас на спирката на автобуса, вече не учи в Колежа.

Общи условия

Активация на акаунт