Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 639
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
Браво на Данибон. Сега вече няма да се налагат едни и същи обяснения по едно и също време с годините...
Фран, предлагам да го сложиш най-отпред, да се знае какъв е изпита (казано и описано е и на сайта на АК) и как подробно протича - обясняват по време на информационните срещи, но повече от такова подробно, дори по часове разписано обяснение - здраве....

Успех на децата!

# 496
Данибон е свършила прекрасна работа, но бих внимавал дали дадените от нея детайли са актуални.
Прочетете статията за общо впечатление, но за неща като часове, изисквания и т.н. ползвайте ЕДИНСТВЕНО указанията от колежа.

# 497
Добавих в първи пост. Все пак написах, че информацията е актуална към 2014г.
Ще чакаме мнения от извора в неделя, ще допълним или обновим отново.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 16:07 от Фран

# 498
"Успех на всички деца" ми хареса. Откъде тая навалица, това са на новите сифиянци децата сигурно.

# 499
Откъде тая навалица, това са на новите сифиянци децата сигурно.
Това ми прозвуча леко грубичко.
В АК подобни деления не се радват на одобрение...

# 500
"леко грубичко" викаш Thinking аз направо бих казала "влиза с бутонките" Smiling Imp

Аз като "нова" софиянка... отпреди повече от 25 години (с прекъсване)... само да кажа (на Notaris) - няма да ви взимаме "бройките за софиянци", не и тази година Smiling Imp
Notaris, щастлива съм, че в Колежа обстановката не позволява такъв тип "учтивост" към несофиянците... Вече завършилия колежанин не е усетил и за миг такова отношение, а 7 учебни години преди Колежа беше в провинциален град Hands V

Успех на децата на изпита и да покажат всичко което могат Hug

# 501
Споко, Пенева.
Като документиран новоизпечен селянин ти отстъпвам софиянството си официално Wink

# 502
  • гр. София
Откъде тая навалица, това са на новите сифиянци децата сигурно.
Това ми прозвуча леко грубичко.
В АК подобни деления не се радват на одобрение...
Американският  колеж е достъпен за всички деца, които желаят да кандидатстват в него! Той не е запазена марка само за децата от София! 😎😎😎

# 503
  • София
Новоизпечените софиянци са 1 милион, а преди 16-20 г. в Колежа са кандидатствали повече деца от сега (при по-малко "софиянци"). Това по повод на навалицата.

Не разбрах само с какво толкова предизвикахме нездравия интерес на лицето Нотарис.

# 504
Той може да е искал да каже "новобогаташи", де да знаем.

# 505
Ей тъй от нищото как се разприказвахме.

Анкета към столичани:
- Пречат ли ви дошлите от провинцията?
- Не. - 2%...
- Да. - 3%...
- На кого пречим, бре? - 95%...

# 506
Що да ми е нездрав интересът? Новите не е грубо, спестявам си дългото обяснение за увеличеното напоследък - 3-5г. население на скъпата столица и също така увеличеното поради тази причина платежеспособно търсене на добри У. Това добре ли беше? Иначе пожелавам успех на децата на БГ мамите, ама чак на всички кандидатствали няма как да стане.
Тук сте леко сноби нещо, да ме прощавате.

ПП Не съм роден в София.

# 507
  • София
Ние не ти лепим определения (независимо какъв извод сме си направили; пък е и нарушение на правилата на форума), недей да лепиш определения и ти. Дали ме разбра?

# 508
От първия път.

# 509
  • София
И съвсем не са малко децата, които кандидатстват и от други градове, въпреки по-сложната организация, която трябва да направят и за изпита, и за след това. Затова и Колежа организират срещи в другите градове. Както и да е. Това със софията на софиянци е такова клише, че нЕма кво да го говорим. И като прочетох за снобите, се сетих за емблематичната сцена с думата от “Вчера”, която мисля казва всичко по темата Wink

Общи условия

Активация на акаунт