Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 671
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
Всички тези неща ужасно мразя да ги ям, макар че имаше период, когато се опитвах да живея "здравословно" и всяка сутрин гледах да закусвам с такива гадости. От тогава още повече ги намразих Grinning
https://www.bg-mamma.com/?topic=1000717

# 481
  • София
В колежа кипи труд по организацията на приемния изпит. Днес тийнът е бил от доброволците за подготвяне на кутии за стаите. Моливи, гумички, отброяване на белови, телбоди, кламери, малка кутия с принадлежнисти, десетки неща + салфетки за бърсане на сълзи... Не съм се замисляла колко е трудоемко това мероприятие. Подготовката на една кутия му е отнела около 25 минути.

# 482
  • София
Салфетки???

Трябва един куп салфетки пред караулката, за разревани майчета... аз бях едно такова, малкия като мина бариерата и като потече един ручей, едвам стигнах до колата да се скрия.

Изпитът тази година съвпада с деня на Св. Патрик.

# 483
  • София
Има кандидати, за които това е първият изпит в живота. Напрежението си казва думата. Дано тази година да няма притеснени деца.
Миналата година на наши познати детето, което е супер лежерно и без амбиции за топ гимназия, така се стресира на НВО-то по БЕЛ, че не е за разказване.

# 484
Много хубаво, че са им давали вода миналата година.
Въобще не съм се сетила да му дам нито вода, нищо нищо.

# 485
  • На топло в неговото сърце.
Ох,не остана още 5 дена!Стискам палци на всички!

# 486
Жокерът е за притеснените мами да се успокоят, не за децата Simple Smile.
Ясно, значи не ми върши работа този жокер, нито аз нито детето е притеснено, поне за момента. Сега съм дзен и вярвам, че каквото трябва да се случи, ще се случи и нищо не е на всяка цена.😎
Аз, аз съм притеснената в тази тема.
На моменти съм, понякога не ми пука хич и съм на твоя принцип, понякога обаче ме хваща яд на мене си основно, че не го напънах синковеца още от 6ти клас и лятната ваканция, ами му ходих по гайдата. Човек си пати от акъла. Ма нямах сили тогава, друго борих. Те така.

Напоследък много съм се фокусирала върху недостатъците на колежа. Някои неща не ми харесват и това си е Wink Е, предполагам е за сметка на другите.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 09:21 от Анонимен

# 487
Пълна Луна доволни ли сте от резултата от последния ПИ?
Все още няма официална публикация за окончателния брой на записаните за приемен изпит!Дали приближиха 750?

# 488
  • София
Жокерът е за притеснените мами да се успокоят, не за децата Simple Smile.
Ясно, значи не ми върши работа този жокер, нито аз нито детето е притеснено, поне за момента. Сега съм дзен и вярвам, че каквото трябва да се случи, ще се случи и нищо не е на всяка цена.😎
Аз, аз съм притеснената в тази тема.
На моменти съм, понякога не ми пука хич и съм на твоя принцип, понякога обаче ме хваща яд на мене си основно, че не го напънах синковеца още от 6ти клас и лятната ваканция, ами му ходих по гайдата. Човек си пати от акъла. Ма нямах сили тогава, друго борих. Те така.

Напоследък много съм се фокусирала върху недостатъците на колежа. Някои неща не ми харесват и това си е Wink Е, предполагам е за сметка на другите.
Е, аз също сега си мисля, че трябваше поне някаква подготовка за колежа да спретнем, а ние се подготвяхме само за матури и отиваме като на разходка малко.
Затова, те разбирам за колебанията за подготовката, и на мен сега ми минава мисълта “а не трябваще ли поне малко усилия в тази посока”. Но.. “късно е либе за китка”, поне при нас 😂
Между другото, следя и темите за другите елитни ДУ, включително преравям и стари теми. Еми да ти кажа, и там си има недостатъци, и пак е въпрос на късмет. Просто избираш най-малкото зло за твоето дете.
Видях, че сте писали за ПИ, то няма организиран един общ ПИ за АК, а доколкото зная има няколко школи, които ги правят, нали?

# 489
Паниката е безмислена и много пречи.
Намерете си някакво всепоглъщащо занимание и минете на по-твърд алкохол временно Wink

# 490
Напоследък много съм се фокусирала върху недостатъците на колежа.
Ако не приемат детето ви, ще продължавате да дълбаете в тази посока и да се самоуспокоявате.
Ако го приемат, ще се ослушвате за плюсовете.

Чак 750? Едва ли. Последният ден да са се записали 100? Много ми се виждат.

# 491
Ами синът ми ходи в Лого3 на ПИ!
Фран пак там са коментирали,че били 750 не знам!

# 492
Ами синът ми ходи в Лого3 на ПИ!
Фран пак там са коментирали,че били 750 не знам!
Може, не знам. Предполагам, че най-късно в петък ще има инфо.

# 493
И на мен ми се вижда невероятно в допълнителна дата, след първоначално обявения краен срок, да се запишат 100 души, т.е. над 13% от общия брой кандидати.

# 494
  • София
На допълнителната дата към 16ч., ни дадоха номер под 650. Много бързо за около 10 мин  обработиха документите. Останах с впечатление, че не са много заети. Освен вечерта да е имало много записани...

Общи условия

Активация на акаунт