Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 673
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
Честит празник, дами!

# 466
  • Sofia
взела съм билети за доста филми от София филм фест и сега се колебая дали точно седмицата преди изпита е подходящо време да мъкна детето с мен на кино ден през ден. Дайте ми съвет, моля! От една страна целта да се одухотвори, а може би и вдъхнови, но от друга страна се чудя да не го преуморя, пък и на тази тинейджърска възраст човек се впечатлява много по-силно... и да не се пренагрее точно преди този изпит за който все пак от толкова дълго време се готвим Simple Smile

# 467
  • София
Аз лично не бих го заливала с емоции преди изпита. Даже моя младеж го заведохме на спа последните 2 дена преди изпита, да е далеч от екрани.

# 468
  • София
Филмите са много добра идея. Вместо да мисли за изпити, по-добре да се отпусне. Може нещо от темите да го вдъхнови за есето.

# 469
  • Sofia
Мисля, че и Шарки и Призма са прави, въпреки че мненията са двете противоположни посоки Simple Smile!

за утре й обещах да гледаме Роди се звезда....после ще направим пауза... да й се уталожат впечатленията за една седмица Simple Smile

# 470
  • София
"Роди се звезда" е много хубав.

# 471
  • Sofia
исках да Ви питам каква лека храна би било удачно да подготвя на детето с идеята да не прегладнее докато започне изпита.... много я мисля моята грацилна тинейджърка Simple Smile дали въобще е удачно да носи със себе си вода и нещо за хапване, може и ядки !?

# 472
  • София
Носеха шоколад и вода/кола.

# 473
Вода не им ли даваха от колежа?

# 474
Филмите са хубава идея. "Роди се звезда" снощи го гледахме семейно. Много вдъхновяваща и красива музика, като цяло филма беше добър. Лейди Гага е хубава жена, особено когато е без тонове грим.
Два дни лежерно преди изпита са достатъчни.
Храна не бих сложила, според мен ще действа разсейващо, а и време няма, всеки раздел е кратък.
Лека закуска сутринта.

# 475
  • Sofia

Храна не бих сложила, според мен ще действа разсейващо, а и време няма, всеки раздел е кратък.
Лека закуска сутринта.

аз имах предвид  ПРЕДИ изпита, ако има време за хапване. Така посъветваха на отворените врати на които бяхме, затова така съм се заподготвяла Simple Smile

# 476
Извинявай, не съм разбрала.
Ами каквото обича детенце. Нещо леко и засищащо-офесени ядки, мюсли, любима тестена закуска, орехи с мед за стимулиране на мозъка и т.н..

# 477
Мисленето изисква както глюкоза в кръвта, така и интензивно кръвообращение към мозъка.
Добра закуска (не натъпкване) сутринта, след душ и гимнастика и бърза разходка от метрото до колежа. По време на изпита най-много натурално сокче. От храната се доспива, а кофеина те прави по-бърз, но по-неспокоен.

# 478
Миналата година им раздаваха вода от колежа.

# 479
Извинявай, не съм разбрала.
Ами каквото обича детенце. Нещо леко и засищащо-офесени ядки, мюсли, любима тестена закуска, орехи с мед за стимулиране на мозъка и т.н..
Всички тези неща ужасно мразя да ги ям, макар че имаше период, когато се опитвах да живея "здравословно" и всяка сутрин гледах да закусвам с такива гадости. От тогава още повече ги намразих Grinning

Общи условия

Активация на акаунт