Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 706
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
Не ги пуска охраната извън оградата. Иначе щяха да се изнасят половината.

# 451
Защо просто не погледнете изнасящият се от колежа човекопоток? Пушачите знаят какво значи възможност да запалят след няколко часа.
Е - вижте колко колежани се възползват от възможността. Единици.

# 452
Още са деца, не са истински пушачи и дано да не станат. Пък и това не е важно.

# 453
Благодарение и на мерките в колежа, много от тях няма да станат. И бих казал, че това е важно.

# 454
Дали няма да станат, това е относително.
Скрит текст:
Аз в училище не пушех, в 10-ти и 11 клас бях единственото момче от класа, което не пушеше. Чак като станах пълнолетен, пропуших, ама оттогава няма спиране. Е, сега от всичките ми съученици съм единственият, който пуши;) другите отдавна се отказаха, а аз не мога.

# 455
  • София
Виждала съм деца от Колежа да пушат на паркинга, където си оставят колите. Но това не става по време на часовете, тъй като не могат да излизат до там. Само преди или след часовете. Лично за мен това е супер ограничение (самата аз пушех като ученичка и като знам колко трудно се отказват!).
Скрит текст:
При нас в офиса преди няколко години въведоха ограничение за пушене и вече се пуши само извън сградата. В началото всички пушачи регулярно излизаха. Но с времето силно намаляха. Повечето отказаха цигарите. останаха само няколко души.

# 456
  • София
това с цигарите и то е резултат на толкова много фактори; знам го, като бивш hard core пушач (ама много хард, в бедните студентски години, кат нямаше пари и по пакет арда на ден, че понякога и по два Neutral Face ) и в същото време родител на диване отрасло сред непушачи, никога не виждало близък човек да пуши и даже декларирало как никога няма да пропуши, еми пропуши, баш 11-12 клас, но Колежът няма никакво отношение.

Идеше ми да го пребия, като веднъж 12ти клас го закарах с колата до училището и той тръгна първо към Тилия "за по цигара". И сега пуши много.

Аз бях същата де. И двамата ми родители непушачи. С ясно съзнание к'ва гняс е тва, ама на - ученическите и студентските години бях кат комин. Затова съм убедена, че това не е от навиците и злините, които се влияят от средата.

# 457
Чакам с трепет жокера.

# 458
  • На топло в неговото сърце.
И аз!

# 459
Какъв жокер чакате? Изоставам нещо.

Последна редакция: чт, 07 мар 2019, 16:47 от Фран

# 460
Аз кога да пускам жокера на развълнуваните мами? 1 ден преди изпита или след него? Вече съм забравила кога го правех.
Ето, да те ъпдейтна.

# 461
  • София
Понеже и моето дете ще се яви на изпит, ще ме светнете ли за какъв жокер иде реч?

# 462
  • София
Жокерът е за притеснените мами да се успокоят, не за децата Simple Smile.

# 463
Ти вече на нашия континент ли си?

Не съм! Още гушкам колежанчето и помагам за пренасяне. Попаднах на цял куфар папки със записки ,старателно надписани за кои лекции са били. Питам я "Това за какво ти е", някой ми се смее "Може пък да реша да запиша и медицина". Та то половината куфар обаче са математики!

Пушенето вече не е на мода сред младежите. Радвам се, че се увличат по здравословни неща или поне отчитат кое е здравословно и кое не.

Припомних си целия ден от деня на изпита.
Майчета, не се шашкайте! Децата ви познават и ще забележат!
В деня на изпита ще ви викнат доста по-рано, за да свикнат децата с обстановката. По наше време не започваха еновременно в различните стаи, та затова и излизаха по различно време. Тоест не се притеснявайте, ако вашето дете не излиза.
Предупредете ги , че времето е доста от излизането от вкъщи, чакането там, самия изпит (желателно е като си видят стаята и мястото да потърсят тогава , докато е време тоалетна. Да не се притесняват имат достатъчно време, ако искат да са сигурни да питат след колко време се очаква да започне изпита. Там всички са много любезни и преди да е започнал изпита могат да питат каквото искат. Почне ли изпита трябва много внимателно да следват инструкциите.

# 464
  • София
Жокерът е за притеснените мами да се успокоят, не за децата Simple Smile.
Ясно, значи не ми върши работа този жокер, нито аз нито детето е притеснено, поне за момента. Сега съм дзен и вярвам, че каквото трябва да се случи, ще се случи и нищо не е на всяка цена.😎

Общи условия

Активация на акаунт