Американски колеж - четиринадесета тема

• 55 623
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Ще им покажат те на хамериканците кон боб яде ли.....

Laughing Laughing Ох, ве, Стефанееее, ама няма да продължавам, че е ся Ежко ще ме плесне, че разбозавявам темата...
Who?! Me???? Да удрям жена?!??? Серсем на форумно-патриархален насилник ще ме омаскарите Grinning Grinning Grinning
Бозата (Шериданс) е за позналия бройката кандидати.

# 556
Сърбят ме ръцете да обява начало на нови залози, но няма време.

# 557

Теб - извън регламента! Хем с натурална боза!!! Grinning

# 558
Ха, нямало време Smiling Imp Давай тема на залагането и почваме Sweat Smile
Ежко, никой никого няма да омаскарява, само развеселяваме "спеклите се" Smirk
Скрит текст:
Аз пък чакам края на март-началото на април...  да си дойде детенце, да излязат разни резултати... да дойде пролетта и да ми се усмихне душичката Smirk Ей го, не остана!

# 559
На айпад не се отваря вероятно скритият текст, благодаря.
Успех и късмет на форумните дечица.
За НЕГ и прочие ЕГ не ми говорете, там резултатите не са докрай честни, за АК не знам, дали си избират децата, но че може да се уреждат оценки за НВО съм сигурен.

ПП Това "Вчера" много яко. Почти като "Малката Вера".

# 560
  • Sofia
Моят син беше размазан и на двата пробни. Ма той си е нежна душа Wink
Кажете повече за тези кутии.

На моята девойка й се насъбраха доста пробни изпити тази седмица и дано да претръпне....
Има дни в които ако детето не е кондиция, резултатите са с по-слаби .... така че дано децата са здрави, наспани и концентрирани в пълно самообладание Simple Smile пък каквото стане

# 561
Моят син беше размазан и на двата пробни. Ма той си е нежна душа Wink
Кажете повече за тези кутии.

На моята девойка й се насъбраха доста пробни изпити тази седмица и дано да претръпне....
Има дни в които ако детето не е кондиция, резултатите са с по-слаби .... така че дано децата са здрави, наспани и концентрирани в пълно самообладание Simple Smile пък каквото стане

Съветът ми е да не се занимавате с никакви пробни изпити до самия изпит.

# 562
  • София

За НЕГ и прочие ЕГ не ми говорете, там резултатите не са докрай честни, за АК не знам, дали си избират децата, но че може да се уреждат оценки за НВО съм сигурен.

Знам, че не е по темата, но не мога да не попитам как се уреждат оценки за НВО? Нерегламентиран надпланов прием има, ама как се уреждат оценки? Thinking

# 563
  • Sofia
за моето дете пробните изпити бяха много полезни. От началото до сега драстично  повиши резултатите си. и са страхотна тренировка...за самообладание. Вече съм склонна да мисля, че на всяка тема е готова да формулира съчинение за 20 минути Simple Smile  В началото на година напирах да обсъждаме теми за есета - сега да си призная онемявам на някои от цитатите, картинките или ситуации Simple Smile

# 564
за моето дете пробните изпити бяха много полезни. От началото до сега драстично  повиши резултатите си. и са страхотна тренировка...за самообладание. Вече съм склонна да мисля, че на всяка тема е готова да формулира съчинение за 20 минути Simple Smile  В началото на година напирах да обсъждаме теми за есета - сега да си призная онемявам на някои от цитатите, картинките или ситуации Simple Smile
Преумората и рутината са незабележими, но опасни проблеми.

# 565
Вижте сега какво, не се притеснявайте, защото форумските деца винаги са се представяли отлично на приемния изпит за АК. Само малко търпение и спокойствие и скоро темата ще се наводни от споделящи, че са приети.

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 20:24 от Татко Мецан

# 566
  • Sofia
Толкова мило и подкрепящо!!!
Благодаря!!! Благодаря!!! Благодаря!!!
Това ще стимулира участие във форума определено Simple Smile

# 567
Преумората и бързането са най-големите врагове.

# 568
Alegra,
 Когато има такова голямо желание, ще влезне, каквото и да оплеска!
В последните години има рязка разлика от първите приети и последните! Приемат с по тридесет и няколко процента ( това за мен не са слаби деца- но друга тема).
Така че при толкова подготовка от пет раздела , каквото и да стане, все ще вържете по минимум 8%, което ви стига. Най- лошото е да блокира от притеснение, но дори и тогава тренинга ще й помогне да направи поне 30% от раздел. Не се шашкайте! Всеки, който го иска много, се справя. Имайте впредвид, че се явяват много деца ей така, за да се пробват или да имат резервен вариант!
Стискаме ви палци!

Боза или вино, или каквото печели, за последната седмица на март?

# 569
Стискам палци за детето на Алегра, че много се е шашнала. Само спокойствие им трябва. И боза пия, като дете много я обичах, но май вече няма такава с онзи вкус. Успех на всички форумски деца, успокойте се, това е най-важно, аз вярвам, че ще влезете. Скоро ще пием Бело по случая (а може и червено).

Общи условия

Активация на акаунт